A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
SerB szerint az állandó afkozók kapják a büntit ( persze.. )
DE
úgy gondolja, hogy a néha-afkozósok bele férnek, mert bármikor el kell hogy hagyd a gépedet egyéb okok miatt ( és itt felhozta példáknak: gyerek, EBÉD, ilyesmi...)
Könyörgöm, ha tudom hogy 5-10 percen belül családi ebéd van nem indítom el a geci tierX-es tankomat csatába....
1x össze vesztem egy typal, td-m mögé állt és úgy maradt. Én sniper nézetbe voltam nem tudtam róla. Spottoltak, mondom farolás van..aha persze. Type csak áll mint a faszom. Ki nyírtak engem is, őt is . Elküldtem a picsbe, erre rám írt, hogy sajnálja, DE LEMENT 1 POHÁR VÍZÉRT.
Agyam eldobom hogy elindítja a csatát, eltelt már 2-3 perc, és nei akkor jut eszébe hogy simán lemehet 1 pohár vízért mert ki száradt a torka.
Simán bannolnám az összes afkozóst 1-2 órára. Nem mozdulsz 2-3 percig? Nem felrobbansz mint régen, hanem ott marad a tankod a csatába ahol áll, te meg kapod az üzenetet hogy ha majd rá érsz vissza jöhetsz..