418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
NH3CL #263609 ofc... -
haflac #263608 Nem,a su-101 top lövegének a 100mm-es kommulatívja.Még ha a tornyot találtam is el,azt is oldalról 330-nak elégnek kellett volna lennie. -
Thoryne #263607 Éjjel történt egy hülye menekülésem Protoval Monastery közepéről. Gondoltam felveszem videóra és feliratozom a gondolataim :D Amikor leértem, szétröhögtem az agyam a butaságomon, ahogy pánikoltam és kerestem a kijáratokat.
Videó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
darkwraith #263606 így már értem, köszi
-
madmanic #263605 12 2 nél had szarjam le... -
suba53 #263604 Szerintem a legjobb megoldás ennek a jelenségnek a visszaszorítására az lenne, ha nem 0 tp, és credit járna érte, hanem tetemes levonás.
Azután százszor is meggondolná valaki, hogy beálljon úgy csatázni, hogy aztán meg sem mozdul. -
HEAT volt? -
Sir Charles #263602 Hát én még 3 év játék után sem értem mire ad a játék Xp-t és hogy.
Tegnap volt egy T4 meccsem Matildával, szar volt a csapat, egyedül álltam helyt, kiosztottam 1800 Hp sebzést volt 5 kill, de sajnos kilőttek és vesztettünk.
Na erre kaptam kb 800 Xp-t és 28000 Cr-et.
Most reggel egy T6 meccsen szintén Matildával egyedüliként életben maradtam, gyakorlatilag egyedül leépítettem egy T6 Hellcat-et és egy T6 AT-8-at, volt 2 killem,kiosztottam 1600 Hp sebzést, "Szárnysegéd" medált kaptam a végén , de sajnos befoglalt az ellen maradék 3 tankja és nem értem oda kilőni őket. Mondjuk valószínű kinyírtak volna, de az most mindegy.
Na erre meg kaptam 500 Xp-t meg 17000 Cr-et.
Valaki magyarázza meg, miért kaptam a T4 tankok megöléséért több Xp-t mint a két szinttel nagyobb tankok sebzéséért.
-
NH3CL #263601 "A negyedik csatából kellett kilépnem sorozatban..."
Gratulálok Pistike, Te lettél az 5. afk a csapatban. -
madmanic #263600 az új sláger a spawnkemp és/vagy afk...
Beáll a faszfej és otthagyja, hátha nő a wr je.,..
3-4 van csatánként!
Mi a faszomért nem lehet beállítani a szerveren, hogy ha kezdéstől 20 mp ig nem mozdul akkor kilépteti?? Cod 1 ben már működött 10 éve...
A negyedik csatából kellett kilépnem sorozatban...
-
yossarianHUN #263599 Felesleges mindig az iskolásokkal jönni, a hülyeség még mindig nem korfüggő. Úgy esett, hogy tegnap/ma itthon voltam/vagyok, mentem is tegnap pár kört délelőtt. Na, hogy mi idiótával hozott össze a balsors, az valami példátlan volt. Ehhez képest a hétvége délután móka és kacagás. Asszem valami 60 csatából lett meg a 15 win. -
haflac #263598 330mm-es(pen) gold ammo pattog az is3 oldaláról,az mi már megint? -
All roundernek jobb az E-75, de ezt senki sem vitatta. Teljesen máshogy kell a 2 heavyvel játszani.
Tono: Úgy azért más. Tornyot kihúztam freeből (kb már csak arra költöm a free-t, meg a T9es TDk ágyúira), nagy ágyú meg megvolt e-75ről. Lánc helyett meg ment rá a felfüggesztés, az a 23k xp hipp-hopp meglett.
Én mindenképp magaslaton szeretek vele lenni, és onnan szopatni a népet, LFP-t elrejtve. -
Nagytoronnyal annak is 26 lesz. -
R3nton #263595 Azt magyarázza meg már valaki, az hogyan lehetséges, hogy a type t-34-nek a zis-4 utánzattal 26-os rofja van, a sima t-34-nek meg a zis-4-el 17-es!!!???? Ezek normálisak egyébként??? :D :D -
madmanic #263594 mi a geci van.. őszi szünet??
-
VanDaal #263593 E-75-ét én jobbnak éreztem, bár ez lehet szubjektív.
Még 6k xp a Mausig, ezt már csak kibírom valahogy :) A kezdeti rossz érzéseim enyhültek valamelyest vele kapcsolatban, így már nem utálattal fogok visszatekinteni rá, de az biztos, hogy nálam nem váltja ki az E-75-öt a t9 funoló heavy szerepéből :) -
Még kell rá a torony és a nagy ágyú. Addig nem olyan ütős, bár még így is sikerül nagyon jó köröket menni. -
Én eddig csak duplázgattam, ma fogok vele többet menni.
Pedig az elülső páncélja kifejezetten erősebb, mint a többi T9esé. -
VanDaal #263590 Tegnap én is egész jó köröket mentem vele, de ettől még nem lesz jó tank :D
Korábban, mikor csak duplázgattam, gyakran szapultam én is. Most, hogy sokat mentem vele, már sikerült ráérezni, és jobban boldogulok vele. Viszont ha objektíven akarom nézni, semmiben sem kiemelkedő a többi 9-eshez képest, míg az egyértelmű hátrányai megvannak a többihez viszonyítva. -
Hát nem tudom, én közelítek vele a 3k avg dmg-hez, és már 1,5 a kill/battle arány vele. Tény, hogy nem úgy kell vele játszani, mint az E-75el, inkább mint egy hulldown tankkal, vagy a JT-vel. -
Anno bétában kedveltem, most meg türelmesen várom mikor lesz használható.
Napi duplákkal számolva + egy esetleges kis pihenő ... kb 1-2 hónap :) -
Rathrol #263587 Sziasztok!
Melyik a jobb tier V farmoló tank PZ IV vagy PZ III/IV ?
-
Nem értem, mi bajotok a VK B-vel, most kaptam vele 7750 potential dmg-et. -
Pár napja Wowp topicban kérdeztem meg, mert nekem sem volt tiszta és itt mindenki csak a 240-et emlegette. Ezt a választ kaptam:
"Első győzelem, földi cél és légi cél: 10-10-10 token,
Harmadik győz, földi cél és légi cél: 20-20-20 token,
Tizedik győz, földi cél és légi cél: 50-50-50 token.
Ez napi 240 megszerezhető tokent jelent, tehát 11 nap alatt összejön egy havi prem.
Ha jól tudom, a játék megjelenéséig megy az akció, ami a mai napig szept. 26.-ra volt kitűzve, amit (éppen most olvasom) áttettek nov. 13.-ra."
-
darkwraith #263584 mert én csak 50-50 tokeneket kaptam este
-
240. -
darkwraith #263582 A WOWP-al kapcsolatban lenne egy kérdésem. Mennyi token jár a 10 killért, földiért megy winért?
köszi -
Már a 2.nap hogy nem tudtam 50%WR-t csinálni, a WN6-om meg mindkét nap 8xx volt. Úgy néz ki kurvára elfelejtettem játszani, véletlenül sem az, hogy pl.: teljesen összeszűkült célkereszt esetén elmegy a picsába a lőszer folyamatosan, csomószor kigyújtanak, stb. Két napja szopórolleren vagyok, a WG bekaphatja. -
Konci #263580 Üdv!
Na ez abszolút igaz.Mostanában kezdtem el ezen gondolkodni,szeretek játszani,de utóbbi időben a wot-tal egyre kevesebbet...Kezdi elveszteni a szórakoztató jellegét,70-80 %-ban csak idegbajt kapok.
Ennek meg nem sok értelme.
Eddig volt xvm,de már nem tettem fel.Annyi a különbség hogy most már nem látom a statokat,de az eredmény ua.
Előbb-utóbb minden játékra rá lehet unni,asszem nálam közeledik ez a pont.
Nem vagyok kiemelkedő játékos,legtöbbször próbálok ésszel játszani,de mikor rengeteg 3-4 perces meccs jut napokon keresztül,ott lényegtelen mit csinálok.
Úgyhogy ha valaki tud valami olyan játékot ami szórakoztat is és van benne valami hasonló akció akkor hajrá írjátok le :)(és nem egy erőmű gép kell hozzá) -
mittomén1 #263579 ennek a su100-nak aztán van camo-ja. csak 500 méterről veszik észre. jgpze100 jobban elrejthető.ha meg eltalálják ammo rack,lövész vagy vezető száll el.még 10ezer tp aztán úgy kivágom hogy öröm lesz nézni -
TiborTamas #263578 Nem baj, ócsóér' kell! :D -
Pares #263577 Három hét szünet után ez jól esett...
Nem tudom miért van ez, de nekem sokkal jobban fekszik a prémium Panther az alap Panthernél... -
Azért fölösleges :D -
TiborTamas #263575 A VK szerintem is iszonyatosan szar, nálam eddigi leggyengébb tier 9 heavy. Egyetlen előnye a sidescrape lenne, de a tornyát akkor is állandóan beütik. A többi heavynek igazából még csak a kupolát sem kell célozgatnia, mert egy 120-as ágyú már bármilyen szögben viszi a 40 millis tetőpáncélt... Emellett lassú, szar dpm-mel és nagyon sérülékeny a motor.
Meg kell szenvedni a Maus-ért... :D -
Bangaro #263574 M103-ra visszatérve. Kicsit beszartam amikor lenézve a hegyről 8 tank jött felfelé, pöttyet berottyantottam a full piros horizonttól, de szerencsére a csapat nem volt teljesen hasznvahetetlen. Így lett egy kis spot is
De igazából nem egy nagy kiemelkedő játék.
M103 Prokhorovka, Encounter with a little spot
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Epic OP shit. -
Szpecnyaz #263572 Pont ma akarom megvenni a VK-t, ne vedd el a kedvem tőle
-
ja,és csak randomban ,egyedül játszom
-
Szerencsétlen T28 ??? Na ilyet sem hallottam még a játék talán legjobb T4 tankjáról....
El sem adom soha...