A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #263602 Hát én még 3 év játék után sem értem mire ad a játék Xp-t és hogy.
Tegnap volt egy T4 meccsem Matildával, szar volt a csapat, egyedül álltam helyt, kiosztottam 1800 Hp sebzést volt 5 kill, de sajnos kilőttek és vesztettünk.
Na erre kaptam kb 800 Xp-t és 28000 Cr-et.
Most reggel egy T6 meccsen szintén Matildával egyedüliként életben maradtam, gyakorlatilag egyedül leépítettem egy T6 Hellcat-et és egy T6 AT-8-at, volt 2 killem,kiosztottam 1600 Hp sebzést, "Szárnysegéd" medált kaptam a végén , de sajnos befoglalt az ellen maradék 3 tankja és nem értem oda kilőni őket. Mondjuk valószínű kinyírtak volna, de az most mindegy.
Na erre meg kaptam 500 Xp-t meg 17000 Cr-et.
Valaki magyarázza meg, miért kaptam a T4 tankok megöléséért több Xp-t mint a két szinttel nagyobb tankok sebzéséért.