418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #264209 Mert aki lila, annak az természetes, hogy egymaga dönt el csatákat, ezért nem is készít róla printscr-t, mert minek nyomkodja a gombot majd' minden csata után.... :D
Valamint nem is szidják a pirosakat, mert ha a saját csapatában vannak, valamilyen szinten tudja őket ellensúlyozni a saját tudásával, ha meg az ellenfélnél vannak akkor meg statjavítás... :P
Mellesleg mióta mindenki gold-al lő azóta már szinte minden wallet warrior el tudja érni az 1700+ wn-t, aztán meg cw-ken jön a döbbenet, hogy basszus ez olyan béna mint a leghülyébb botok a randomcsatákban csak éppen neki +200 penje van mint kellene és ezért alakult úgy a statja, ahogy... -
pecaboy #264208 Nade a lilák között azért elég ritka a mondjuk 8-10k csata alatti játékos. Ahhoz nem csak ész kell, hanem jókora tapasztalat is. Egy 3-4-5k játékostól meg elvárható lenne, hogy legalább narancssárga legyen, vagy legyen 2-300 efficiencyje. Mégiscsak lenyomott párezer meccset, van valamennyi tapasztalata a játékról.
Ha meg állandóan botol, és azért olyan, amilyen, akkor ki kellene vágni a játékból. -
pecaboy #264207 A simát a 8.7-ig csak a történelme meg a formája miatt szerettem, 8.8-tól viszont sokkal jobb lett, műveltem vele durva dolgokat :) És pár nap múlva elég xp lesz a Királyhoz :) Azért megvárom vele az akciót, hátha lesz az is valamikor. Csak a stock tornya ne lenne olyan gyenge (mármint a KT-nek). Az L/71-es alap lövege gondolom jól használható tier8-ban is, meg a max motorja is ugyanaz, mint a Tigrisé, szóval azt sem kell fejleszteni. -
szakasz #264206 el kell hogy keserítselek, 2584 xp prémmel semmire sem lett volna elég,
a prémes xp-vel a beugró 2734 volt. (sima:1823 xp) -
Greenscape #264205 Olyan jo nezni ahogy az atlagos jatekosok szidjak a noobokat es nem ertik, hogy lehet valaki ekkora marha, hogy nem tud legalabb annyira jatszani mint ok. Es ezzel mindenki egyetert es bologat meg bizonygatja, hogy neki is elbasszak a jatekat a hulye low effis jatakosok.
Amikor meg Diegho fitogtatta a nagyon komoly statjat egybol nekiugrott a fel tarsasag(foleg azok akik legtobbet fikazzak a noobokat), hogy mekkora bekepzelt majom.
Pedig gondoljunk csak bele, neki ugyan olyan erthetetlen, hogy masok miert nem kepesek 250+ damage/tierpoint-ot sebezni mint az atlagos jatekosnak, hogy egyesek nem kepesek 150-es erteket produkalni.
Egy lila jatekos es egy atlagos kozott legalabb akkora a tudas es a stat kulonbseg mint egy atlagos es egy noob kozott megsem latni egy lilat sem panaszkodni, hogy a kurva repak(sarga jatekosok) miatt mar megint nem lehet jatszani.
Ha ugy erzitek csak hulyekkel vagytok korulveve a csatakban menni kell magasabb tierbe mert ott azert ritkabban rak csak mikulasok kozze. Persze azok kozott lehet begyujteni a mindenfele medalokat. Meg soha senkit nem lattam olyan kepet feltolteni ahol 3 PTS vagy KAZNA-s lilat nyirt volna ki. -
kesebaro #264204 Jó de ez klinikai eset :) . Vannak azért olyanok is akikben ott van a fény az alagút végén hogy egyszer valamikor megértik a játékot és nem csak "fun" cimszó alatt öngyik lesznek, :) -
yossarianHUN #264203 [EGYÉNI VÉLEMÉNY ALERT!!!] Pedig sokkal használhatóbb a sima tigris, én is folyton azon filóztam, mennyivel jobb lehet a Porsche, aztán mikor meglett, jött az arculcsapás, hogy ejnye, a simával nagyságrendekkel jobban ment. -
Kronos79 #264202 Ebben igazad van és a wn6-ról is írták, hogy csak 2000 csata után mutat valós értéket.
Azonban ilyen eset szerintem mindenkivel előfordult már. Én tegnap T5-7 csatában láttam ugyanezt. A kis térképet senki nem nézi, mert minek. Indult azzal a dolog, hogy a lemmingvonat még mindig trendi. Egy béna stock Tigrissel mentünk vissza bevédeni a bázist M6, T-150 és két KV-1S kvartettel szemben. Én Churchill VII-ben. Végül elbuktunk, de a négy tanknak sem maradt sok HP-ja. Az egyik KV-1S ki is hullott. Egyetlen emberke jött vissza. Ő zöld volt. A többi majom az ellenfél bázisa felé nyomult. A srác a T29-cel mindenkit kilőtt és ő volt a nap hőse a VK36 szerint. Inkább nem írtam be semmit. -
Sima tigrisként irigylem is tőle azt a 200mm-es frontpáncélt. :) -
pecaboy #264200 (Bocs a dupláért.) -
pecaboy #264199 A TigerP túl tápos, azér' :D -
pecaboy #264198 Tier4 illetve tier5, valahogy elverekedte magát odáig, oké, de... Kinek van 1,2... 9 efficiencyje?? Egy kisgyerek is el tud érni 100-200-300-at, anélkül, hogy nézné a térképet vagy ismerné a betűket.
Pl. itt van a hnjkjhnj fantázianevű játékos, a TPN klán jeles tagja. 2640 meccs után 44,02% győzelem, 25,1% találati arány, 10,08% túlélés... Pedig már T-34/85-tel megy :D -
pecaboy #264197 Tier4 illetve tier5, valahogy elverekedte magát odáig, oké, de... Kinek van 1,2... 9 efficiencyje?? Egy kisgyerek is el tud érni 100-200-300-at, anélkül, hogy nézné a térképet vagy ismerné a betűket.
Pl. itt van a hnjkjhnj fantázianevű játékos, a TPN klán jeles tagja. 2640 meccs után 44,02% győzelem, 25,1% találati arány, 10,08% túlélés... Pedig már T-34/85-tel megy :D -
Lokker #264196 88mm KwK 43 L/71 ágyú infópanelja Tigrisnél 2,7sec aiming time-ot ír míg Tiger P-nél 2,9-et. Miben tér el így a két tank, hogy a Tiger P-nek nagyobb a célzásideje? Valaki ki tudná nekem szépen fejteni? -
A lengyelekkel legalább jóban vagyunk, még ha kicsit "siemkásak" is. :D Na ezt a szót sem ismertem a wot előtt. -
kesebaro #264194 Még is mit vársz T4 csatában? Ott a legnagyobb része még kezdő. -
pecaboy #264193 Pff, olyan siemka-party van, hogy... A csapatom felét többnyire az 1-9 effivel rendelkező 0k játékosok adják ki. Én se vagyok egy sztár 5k összjátékkal meg kb 900 effivel, de részegen jobban játszok, mint ezek.
Legutóbbi tökjó játék: B1, Pörlrivör, fullvörösök mindkét oldalon (saját csapatban 3 db játékos 1-4 eff között), indulok keletnek a folyosóba, a csapatok bő fele ott szokott összecsapni. Velem tart 2, azaz két db társam. Jön egy ellenséges T-28, adok-kapok, kilőjük egy társsal. Jön egy M3 az óriási minitornyával, ami emelkedőharcra eleve képtelenné teszi, de ez őt nem igazán zavarja. Adok-kapok, kilövöm. Eddigre viszont az a két emberke mellettem szépen elfogyott, így egy másik M3 farbadurrantott, mi meg persze utána elvesztettük a meccset, mert hiába maradtunk többen, keletről a tankok simán elfoglalták a bázist. Klikkelhettem én összevissza a térképen. Taps, függöny.
Kételkedem, hogy a játékosok kb. 30%-a megtanult-e már egyáltalán írni-olvasni... -
crossy104 #264192 Győzelem!
Map: Lakeville
Date: 2013.09.27. 18:01:07
Jármű T34
Szerzett tapasztalat 1 552 Szerzett kredit: 155 525 -
TomDantes #264191 Eh, kinyilvánította többször az érzelmeit, minek nevezzem ha Ő maga vállalta? Kistulipánnak ? -
TomDantes #264190 Természetesen ez így van, de azért akinek a béka feneke alatt van a csata/sebzés, csata/kill aránya, a győzelem aránya is 50% alatt, na, hogy tanult meg játszani? Nem leszólni akarom , csak érdekes. Mi a trükkje? Hátha más is tanulhat belőle. Vagy, valami turpisság van dologban. -
madmanic #264189 a hétvége jelszava: Polskaaapowaaaa!!!!! -
Hagyd rá, neki nácizni szabad, de másnak zsidózni nem. :) -
foxbat88fx #264187 Na látom semmi sem változott :)
a noobok még mindig uralják a wot-ot
nesuten meg még mindig telebassza a fórumot a noob statjaival :)
én meg már lassan 3 hete töröltem le a gamet :P -
"Td vel a hülye is tud játszani "@Renton:D -
TomDantes #264185 Úgy van. De ettől még érdekesnek találom, hogy mitől sikerült ,,megtáltosodni". Vagy csak vak tyúk is talál szemet effektus van. -
WARNUNG ! 100% politisch inkorrekt, da historisch akkurat ! -
igen eladom,csak egy LTP rondított bele egy véletlen kapcsán a statba -
TomDantes #264182 Mivel zsebnáci, természetesen csak német tankja van. Én inkább azt nem értem, ha ilyen köröket tud menni, mint amiket betesz, az átalagos statja, hogy a viharba lehet ennyire vacak? Hát ez nekem igencsak furcsa, valami itt nem kerek. -
AlucardHuN #264181 Imádom ezt a tankot
(amúgy majdnem beszoptuk, a a csapat nagyobbik fele összeomlott ezért cappoltunk ezerrel, én meg fedeztemxD)
Ez pedig... 2 kv1-s az enemytől foglalt a csata elején. Tőlünk mondta valaki hogy így kevesebb xp-t meg creditet fognak kapni. Nos a válasz az volt hogy "Így is többet mint ti" (persze english-ül)
Szerintem teljesen megérte nekik nem?

Mert szeretjük a capkurwákat. -
R3nton #264180 és amiket kapunk ilyen kis tierű prém tankok, azokat eladod kapásból? -
Úgy tűnik -
Így van !!!
Védő és Lavrinenko's Medal másod osztály -
R3nton #264177 lol nem is lehet látni milyen medál az :D :D Amúgy csak német tankod van? :D -
Fefe82 #264176 Végül is van prémem,tehát akkor max a 3000 góóód-ra hajazhattam volna :S na mindegy,de legalább lett volna goldom!Tudtok kb rátartást,hogy T9 meddel pl E-50-l mennyit kellene összezúzni a golhoz? szerintetek!Mert mintha úgy vettem volna észre ,hogy a heavy-nek jobb az XP szorzója?vagy ez hülyeség ?mint a medeké? -
Na ,hasznos tagja voltam a győztes csapatnak
-
Az igaz, hogy rekordokban a duplázók nélküli XPt tünteti fel, de ha van prémed, akkor azt az értéket rakja be, nem a prém nélkülit. -
R3nton #264173 átalakították. Régen könnyebb volt kapni, mert kilőttél egyet utána beléd vágott egyet az arty, meghaltak az emberek meg kimentek a modulok (5 db), lement 10% alá az életed, és megadta a plecsnit. Most már csak akkor adja meg, ha először szenveded el ezeket a sérüléseket és utána lövöd ki a tankot. Azért így jóval nehezebb, főleg a Tarczay. -
Fefe82 #264172 jaja,az alap XP,a jármű statnál a rekord XP-t az alapot tünteti fel ha jól tudom,nem a prém ill napi szorzókat!Fefe82 néven meg tudod nézni ha olyan helyen vagy. -
TiborTamas #264171 Az a 2184 xp az prém nélkül volt annyim szóval nem lett volna :) -
Van prémed?