banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pecaboy
    Pff, olyan siemka-party van, hogy... A csapatom felét többnyire az 1-9 effivel rendelkező 0k játékosok adják ki. Én se vagyok egy sztár 5k összjátékkal meg kb 900 effivel, de részegen jobban játszok, mint ezek.

Legutóbbi tökjó játék: B1, Pörlrivör, fullvörösök mindkét oldalon (saját csapatban 3 db játékos 1-4 eff között), indulok keletnek a folyosóba, a csapatok bő fele ott szokott összecsapni. Velem tart 2, azaz két db társam. Jön egy ellenséges T-28, adok-kapok, kilőjük egy társsal. Jön egy M3 az óriási minitornyával, ami emelkedőharcra eleve képtelenné teszi, de ez őt nem igazán zavarja. Adok-kapok, kilövöm. Eddigre viszont az a két emberke mellettem szépen elfogyott, így egy másik M3 farbadurrantott, mi meg persze utána elvesztettük a meccset, mert hiába maradtunk többen, keletről a tankok simán elfoglalták a bázist. Klikkelhettem én összevissza a térképen. Taps, függöny.

Kételkedem, hogy a játékosok kb. 30%-a megtanult-e már egyáltalán írni-olvasni...