A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kronos79 #264202 Ebben igazad van és a wn6-ról is írták, hogy csak 2000 csata után mutat valós értéket.
Azonban ilyen eset szerintem mindenkivel előfordult már. Én tegnap T5-7 csatában láttam ugyanezt. A kis térképet senki nem nézi, mert minek. Indult azzal a dolog, hogy a lemmingvonat még mindig trendi. Egy béna stock Tigrissel mentünk vissza bevédeni a bázist M6, T-150 és két KV-1S kvartettel szemben. Én Churchill VII-ben. Végül elbuktunk, de a négy tanknak sem maradt sok HP-ja. Az egyik KV-1S ki is hullott. Egyetlen emberke jött vissza. Ő zöld volt. A többi majom az ellenfél bázisa felé nyomult. A srác a T29-cel mindenkit kilőtt és ő volt a nap hőse a VK36 szerint. Inkább nem írtam be semmit.