418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #264409 Pomfrit: LOL, so like 2x in my life I take as a joke the BT-2 to tier 10 (not banned by the rules), by an incredible accident I manage to make really ultra high score and after one day they took everything back even when I am in top 50 with Leopard and I get 7 days ban to boot, really great…
Karlie (czech community coordinator): Your contribution was removed because of cheating. BT-2 would have no chance to survive for 5 minutes in such a company and to penetrate 17 out of 21 shots, unless the server was down or the others were willing to cooperate on the result.
-
haflac #264408 Megvásárolva:
'SU-122-54' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 3 510 000. -
Okmyx #264407 Bocsánat, Jeff Dunhamnak ment a válasz, csak kicsit beittam és elkevertem a hozzászólásokat
-
EZAZ !!!!!!!
Nagyon helyes! Több részlet esetleg? -
Okmyx #264405 PomFrit BT-2-vel elért "kiemelkedő" eredményét törölték csalás miatt, némi átrendeződés történt Tier 2 ereményekben. -
Okmyx #264404 Semmilyen jutalomtank nem jár azért, ha teljesíted a hétvégi 3x20 killes missionokat. Ezt már hivatalosan is cáfolták (szeptember 22). Se IS-6, sem egyéb, nagy kamu. Lehetőleg a hülyeségeket ne terjesszük. -
bigmano #264403 Kinek a papné kinek a paplan...:D -
TomDantes #264402 Én utáltam, a brutál páncélját meg valahogy mégis mindenki átlőtte. Pedig akkor még gold lőszer se volt! -
bigmano #264401 A T28-at imádom lassú mint a tetű de brutál jó a páncélja.
Egy kis kedvcsináló:REPLAY -
AlucardHuN #264400 Heh imádom ezt a textúrás szarságot a játékban, Ferdi egy kút mögött van, rámfordul, de nem látom a csövét mert egy szobor vagy mi takarja. És átlő rajta.... -
kisokka #264399 Külön öröm, hogy Komarinra is kitalálták a tökéletes tankcsapdákat, főleg a középső félszigetre. Nem a valódi tankcsapdákra gondolok, hanem a bokrok mögötti gödrökre, amibe ha belemész, az kurvaélet, hogy többet onnan ki nem jössz ép bőrrel. Két választás van:
1. Lejjebb mész a parton és megfulladsz
2. Ottmaradsz ahol vagy, kis szerencsével pont egy bokor mögötti részen. Ha nincs mázli, anélkül lőnek ki, hogy bármit tehetnél.
3. Kilépsz.
Komolyan elbeszélgetnék azzal az emberrel, aki a vízpartokat ebben a játékban így oldotta meg, hogy igazából verje már telibe a saját végbélnyílását, ha ennyire rossz lelkiállapotról mutat bizonyságot. Ez nem a GTA, ahol minden második helyszín csak abból áll, hogy megszopat, de az legalább fun. Itt egyáltalán nem.
Hiába kis naiv az ember és azt gondolja, hogy az bizony nem meredek és valahol fel is lehet jönni. Hát 90%-ban nem lehet. -
haflac #264398 "bedobnának összekötözve a kék osztrigába" :D -
AlucardHuN #264397 Ez arra emlékeztetett amikor én szenvedek B1-el. El haluf encounteren mondom nem megyek a t5-ösök elé megdögleni, szal megy a camp. T1 HT a végefelé ment a körbe, na azt szemből goldal is baszhatom, ő is nézegetett engem, aztán végül csak oldalra fordullt.... a másik amikor oldalról megtámadtam egy Matildát. Örülltem ám magamnak hogy 2-3szor átütöttem az oldalát, aztán odaért egy roncshoz, ahol a fele ugyancsak kilógott de... we didn't penetrate stb... mondom ez mi. Úgyhogy én is goldnoob lettem.:D Hát mondom ez azért vicc. Még jó hogy csak tarackja volt... Na mindegy.
Egy T95 ha jó helyen van megbasz mindent, de ha magadra maradsz kb olyan mintha bedobnának összekötözve a kék osztrigába, az meg nem lehet fun. Az At 8 mégjobb ott a fejedhez vágnak egy borsszórót azt örülj hogy instant nem robbansz felxD -
TomDantes #264396 A t28 szerintem minden csak nem erős. Valahogy szarrá lövöldöztek benne,és olyan tetű lassú, sehová nem lehet odaérni.
A T95 érdekes, valamelyik nap 88-as Jagdtigerrel kiszedtem egyet, hát nem semmi csata volt. Tier 9-es csata, maradtam én, meg vagy 4 tank, mentünk a bázist foglalni. Na T95 ott kempingezett a pálya sarkában, fedezték bokrok, némi szikla, később meg a kilőtt tankok roncsai. Na, tankjaink támadnak, de meg se tudják karcolni, sorban ki lövi őket. Na basszus, 88-assal nem fogok neki állni vitézkedni, hát jó messziről igyekeztem esetleg oldalba lőni. Ami be is jött, oldalára rá láttam, lövök átütöm, kellet volna még vagy két lövés az oldalába! Mivel lassú mint a szar, én meg gyorsan töltök, gondoltam meg is van. De erre vagy 4-5 critical-t lőttem bele csak...rohadna meg, nem átütne, nem, előbb ugyanebből aszögből átütöttem, most csak critical, így túl éli, fedezékbe megy. Maradt még egy IS8-asunk, annyi HP-val, amit a T95 egy lövéssel leszed, próbálta becserkészni, én meg arra vártam, na ha megint az oldalát mutatja, csak mázlim lesz, oké meglátom, nincs mázlim, nem megy át semi, az IS8-at is elkapja, 55 killnél jár, elkezd felém fordulni, és ekkor váltottam goldra, óh igen, goldammonob lettem, és sikerült kivégezni.
Szóval a T95 egy rohadtmocsoktetűszar tud lenni.
Máskor meg, én sajnálom, annyira szánalmas, amint 5 km/h-val igyekszik előre, és 4 irányből hatan lövik cafatokra...pfff...
Mindenesetre nem az én idegzetemhez való, ez a lassú hülyeség. A T28 pedig, még mindig kísért, nagyon fos. -
AlucardHuN #264395 Hát nekem jelenleg a célom hogy pár ágat t8-ig esetleg t9-ig kihúzzak mert számomra az a reális cél. Ezek a T95 T28 amerikai erődök nagyon erősek de legalább ennyire kiszolgáltatottak... sőt nagyon is. Egyszer ELC-vel olyan csatám volt hogy sok kis t5-6-7 tank aztán hirtelen egy t8-9 (vagy csak 9). Fura MM volt. És ott kaptam el egy T95-öt. Kétszer gyújtottam be neki aztán 1hp-n lenyúlta az artynk...-.- De kaptam ace-t. Aztán mostanság 59-16-al kaptam el egyet, a kis zis lótyomfütty löveg vitte a seggét... de nem tudtan megöllni mert behúztuk a zászlót... Egy ferdit is meg lehet szívatni de az sokkal ésszerűbb járgány. -
TomDantes #264394 Nagyon jó a T25AT. Azt bírtam benne régen, med tankokat gyorsult le...gyors is, ágyúja is jó, amennyit a JP pattint annyit ez is jó. Az a baj vele, hogy utána a T28 jön, ami szerintem egy hulladék. Annyira vacak, lassú, de legalább mindekni át lőtte. Feladtam a T28-nál, nem volt hozzá türelmem. Úgy meg, minek kihúzni egy TD ágat, ha az ember nem megy végig rajta? Ellenben, T28-al szemben a Ferdinand sokkal jobb, mészáros, durva, fasza cucc ,de tier 7-ben meg az amerikai a jobb.
-
TomDantes #264393 Aham és amikor több ilyen is van, minden csatában, az akkor nem 45, hanem 25% lesz. A kedvencem az, ha TD-ben ülök, pont lövéskor lök meg! Így a lövés mellé megy, meglát az ellenség, és fedezékbe tolatni se tudok, mert blokkol...jajdecukor. És akkor hat vereség volt zsinórban...de ott egye meg a fene, mér órák óta pihenek, már nem is bosszant. -
AlucardHuN #264392 Na igen, őt is dícsérik nagyon. (egyes vélemények szerint jobb mint a JP, kár hogy még nem próbálltam).
Most hogy igyekszem oda tenni a vasat ahova való nagyon meghálálja magát. Az alap terv amúgy az volt hogy csak próbaképp kihúzom hogy legyen löveg a Ferdihez (amihez már csak 15k xp kell tiger P-ről), de mivel kezd a szívemhez nőni megtartom egy ideig, a wr-én is javítanom kéne... -
Az Is-3-nak meg nem tetszik az AT15 ROF-ja az elején rögtön :DD
De az AT15 a hülye OP tank, nem ő a noob idióta, amiért kétszer is kijön az oldalát mutatva nekem, hát jó hogy trackelem. Ennek a tanknak az a lényege. -
Semmi extra, de a KV-4-est érdemes nézni hogy milyen profin próbálja elveszteni a csatát. Lövés előtt bejön elém, aztán elkezd tolni...
link
Így jönnek ki a 45%-os WR-ek, akadályozzák a normális játékosokat.
Aztán persze miután elmondom róla a véleményemet kulturáltan, még neki áll feljebb és megfenyeget hogy kilő. -
yossarianHUN #264389 Én tegnap a T25 AT-t vettem vissza, és konstatáltam is, hogy nem is emlékeztem, mekkora mészáros az a gép. Mondjuk azóta a SU-152-nek köszönhetően magamra szedtem némi TD-s tapasztalatot (még mindig bőven van hova fejlődni), úgyhogy már nagyjából tudom is használni. -
Na azt megtaláltam hogy mit kell megnyitni, szerkeszteni, de azt hogy lehet, hogy save full config?
-
AlucardHuN #264387 Háháááá piszok jó TD ez a jagdpanther, 105mm-ssel brutális
Pearl Riveren mondtam hogy a hídnál védjünk, had ne mondjam milyen vágóhíd volt ott
-
madmanic #264386 rajtam is megkönyörült ma a wg-random-isten, 73,91% WR..
Tudni kell a csúcson kiszállni. -
haflac #264385 Az is jó :) -
AlucardHuN #264384 Nekem ma El-Haluf nap van... -
Bee #264383 Nem felvágásként, de eddig 187 csatából (ebből 10 CW, 2-3 század, a többi random) 65,24% a winrate-em vele, 2.345 átlagsebzéssel. Ebből ugye sok csata alap ágyúval volt. Egyszerűen tudni kell használni, nagyon jó tank. Nekem is szarul ment vele, amíg meg nem mutatta egy pro. -
Legyen olyan kedves ideírni valaki, hogy kell szerkeszteni az xvm-et. Múltkor leírták, de nem találom. Megvan az editor, csak nem emlékszem, hogy mit hogy kell megnyitni, és hova kell menteni. Valami Merge configs volt.
-
haflac #264381 Még jó,hogy random a játék csak véletlenül rakott zsinórban 6-szor kareliára,mert nincs más map csak ez.Őrület. -
Bee #264380 Bár a T29 ellen kellett goldot töltenem, de talán ez még belefér:
Replay
Most az a dilemmám, hogy tovább kell lépnem a T32-re, de a T29-et is meg szeretném tartani. 75%-os legényekkel viszont szenvedés lenne. Hm... -
yossarianHUN #264379 Akkor te valami szupertápos példányt kaptál. Tegnap is röhögcséltem, AMX 50-100 230 penes ágyújával hatból hatszor úgy lőttem át beforgatott E-100 hasát, hogy meg sem kellett erőltetnem magam. Égni meg szerintem a KV-4-ben nem égtem annyit, mint abban a dögben. -
Bee #264378 Fura, engem ritkán gyújtanak ki E100-ban. Beforgatva a hasamat sem nagyon lövik át. -
T54E1 9 kill. Prém lőszer nélküli kör. 6k sebzés. Könnyített a helyzeten, hog top tier voltam. A saját és az ellenfél csapata se volt a helyzet magaslatán.
T54E1 -
Bmsrt n2 #264376 Mázlis kínai T8 heavy kör:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
7200 beszedett potenciális,még T10-ben is megárthat néha,de legalább 1 kör alatt letudtam a 25k missiont is...
-
nézd a chatet

-
Styx36 #264374 Nem akartalak én leszólni. Csak most is visszajövök és tele van a fórum kb. csak képekkel. -
Mondtam már az 5k sebzéses küldetésről, hogy szerintem eddig ez az egyik legjobb küldetés eddig? Szinte 2,5 körönként fix 25k kredit, 100 csatában... Elég jól hoz. -
Azért a high tier medeknél más a tészta, ott a snipeolásra eléggé alkalmatlan a HEAT a lassúsága miatt... Én olyan fele-fele arányban szoktam vinni, és elég szokott lenni. -
Nekem ma 14 winig 65% WR, most megvan a 15 win 49% lett...:D -
TomDantes #264370 El se hiszem végre vége van. Istenem de rohadtul nehéz volt. 15. győzelem. Kínszenvedés. Ilyen ocsmányfos szar vereségeket, az egy dolog ha vereség, de még sebzés sincs, kill sincs, semmi nincs, 2 perc alatt mindenkinek annyi..leadhatok két lovést jó esetben...
Ilyenek:
-full hp-ról arty
-Tier x-es csata, na mondom, de legalább ott egy IS3...sorozatban pattogok róla, majd egy láthatatlan semmi puff...
-megyünk fel az emelkedőn...erre megállnak félúton...zseniális
-látok egy célpontot, ráfordulok, ez meg mi ez, tolnak? Persze, tolnak. Biztos csak viccből fordultam el, semmi gond, toljál...
-ha legalább az ellenséget lőnék de nem...egymást
-vagy németül ,vagy valami tökömtudja szláv nyelven dumálnak...lőjjé' ne dumálj!
-folyomatosan egymás noob-ozása...megintcsak nem duma puff-puff bumm-bumm! Nem duma!
Délelőtt ezzel szemben teljesen jó volt, korrekt normális körök, sok kill, sok sebzés.
Van most olyan hogy 5000 sebzést érj el...délelőtt két max3 körönként elértem...délután, szerintem 8-10 kör...ez azért nagyon durva.
Tegnap előtt 60% fölötti győzelmi arány, tegnap úgy 56%-os, délelőtt bőven 50% fölött, de délután...
Mindegy le van szarva, mára végre abbahagyom, meg van 15. 250 ezer kredit, jól van fasza. Nem kell többet szopni ma, végre. Örülök neki, de ez hihetetlen volt. Olyan 8 vereség, egy győzelem 6 vereség egy győzelem...ilyenek.