A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #264397 Ez arra emlékeztetett amikor én szenvedek B1-el. El haluf encounteren mondom nem megyek a t5-ösök elé megdögleni, szal megy a camp. T1 HT a végefelé ment a körbe, na azt szemből goldal is baszhatom, ő is nézegetett engem, aztán végül csak oldalra fordullt.... a másik amikor oldalról megtámadtam egy Matildát. Örülltem ám magamnak hogy 2-3szor átütöttem az oldalát, aztán odaért egy roncshoz, ahol a fele ugyancsak kilógott de... we didn't penetrate stb... mondom ez mi. Úgyhogy én is goldnoob lettem.:D Hát mondom ez azért vicc. Még jó hogy csak tarackja volt... Na mindegy.
Egy T95 ha jó helyen van megbasz mindent, de ha magadra maradsz kb olyan mintha bedobnának összekötözve a kék osztrigába, az meg nem lehet fun. Az At 8 mégjobb ott a fejedhez vágnak egy borsszórót azt örülj hogy instant nem robbansz felxD