A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #264396 A t28 szerintem minden csak nem erős. Valahogy szarrá lövöldöztek benne,és olyan tetű lassú, sehová nem lehet odaérni.
A T95 érdekes, valamelyik nap 88-as Jagdtigerrel kiszedtem egyet, hát nem semmi csata volt. Tier 9-es csata, maradtam én, meg vagy 4 tank, mentünk a bázist foglalni. Na T95 ott kempingezett a pálya sarkában, fedezték bokrok, némi szikla, később meg a kilőtt tankok roncsai. Na, tankjaink támadnak, de meg se tudják karcolni, sorban ki lövi őket. Na basszus, 88-assal nem fogok neki állni vitézkedni, hát jó messziről igyekeztem esetleg oldalba lőni. Ami be is jött, oldalára rá láttam, lövök átütöm, kellet volna még vagy két lövés az oldalába! Mivel lassú mint a szar, én meg gyorsan töltök, gondoltam meg is van. De erre vagy 4-5 critical-t lőttem bele csak...rohadna meg, nem átütne, nem, előbb ugyanebből aszögből átütöttem, most csak critical, így túl éli, fedezékbe megy. Maradt még egy IS8-asunk, annyi HP-val, amit a T95 egy lövéssel leszed, próbálta becserkészni, én meg arra vártam, na ha megint az oldalát mutatja, csak mázlim lesz, oké meglátom, nincs mázlim, nem megy át semi, az IS8-at is elkapja, 55 killnél jár, elkezd felém fordulni, és ekkor váltottam goldra, óh igen, goldammonob lettem, és sikerült kivégezni.
Szóval a T95 egy rohadtmocsoktetűszar tud lenni.
Máskor meg, én sajnálom, annyira szánalmas, amint 5 km/h-val igyekszik előre, és 4 irányből hatan lövik cafatokra...pfff...
Mindenesetre nem az én idegzetemhez való, ez a lassú hülyeség. A T28 pedig, még mindig kísért, nagyon fos.