418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Csurdogál a kicsi egér, csurdogál a kicsi egér....Maus-al imádom ezt hallgatni -
Gondolom nem véletlenül mondják rá, hogy OP shit.
Okmyx: Tegnap T-34-85 2 lövésből 2x lőtte pirosra a motoromat 5mpn belül. Azt hittem, meggalydulok őrületemben.
De ilyen csak 1x volt. Az az igazság, jobban jársz, ha seggbe lőnek, mivel elöl van a motor. Német effektus, sokszor gyullad. Ennek ellenére nem sok hátránya van ezen kívül. Torony tetején levágós, nagy weakspot periszkóp, rossz negatív kitéríthetőség lassú célzással, rosszul elhelyezett, gyúlékony motor - kb ennyi)
Szerintem nagyon jó tank. A 300as alfa meg mindenért kárpótol. -
TomDantes #264767 34%
41%
66%
53%
38%
50%
Hát jó vegyes volt a múlt hét. Érdekes, két hete bőven 50% feletti átlag, most ajajaj. A heti átlag, 50% alatti, de hosszú távon nézve ez bizonyára hozza az 50% körüli átlagit.
Na mindezt csak azért mert mindig téma, van-e belepiszkálás, vagy csak véletlen, mennyire vagyunk befolyással egy csatára, a rossz csapatot felhúzhatjuk-e, emiatt figyelem nap isé heti bontásban.
Tanulságos, mert az jön ki, bizony hosszú távon az 50% felé konvertál a dolog, vagy talán egy picit fölé, ha ügyesebb volnék.
-
Okmyx #264766 - Q: A-44 engine gets critted too often even with cyclone filter? A:“Don’t play A-44"
Tényleg ellövik a motort állandóan? -
Ez erre ment. -
Ha nem lenne mostanában olyan a randomom (kb 1 hete, Hit ratiom meg is állt a növekedésben), akkor nem lenne semmi gáz.
De így, hogy minden 3. lövés a célkereszt szélére megy, nem sok esélyem van távolról lőni vele. (A 68%-os középre menésnek nyomát sem látom.) Pech, majd abbamarad.
Amúgy gecijó tank. Gyors, agilis, jól pattint mindent, ami nem arany, és 212 penje van az APCR aranylőszerének (T9es csatákban jól jön). Egyedül a szűkülés, kell rá a célzásidőcsökkentő. -
Holnap meglesz az Obj 416. Végre! :D Már csak 25k xp választ el tőle. :) -
yossarianHUN #264762 Na majd meséld el, mik az A-44-es tapasztalatok. Nekem teszten nagyon felemásnak tűnt. Páncélja saját szinten baromi kemény szemből, de az az ágyú... Hát minden, csak nem medre való. -
Dehogynem, vesztes csatában is ki tudsz tolni jó pár ezer sebzést. Win volt eddig a legszarabb, tényleg, de ez kb. pariban van a killes eventtel. (Csak az több zsét hozott) -
-
kHares #264759 Ja, végre megtörtént:
Researched:
A-44 researched. Undistributed experience spent: 56146. Free Experience spent: 54.
Senkinek nem tudom ajánlani, előnye a mozgékonyság, minden másban már elmarad. Zis4 ágyúval nyomtam, t5-ben az jó viszont minden második csatám t8 ellen ment, mondjuk azt fájdalmas -
Pongyi #264758 A faszt már ezekbe a retkes mocskos büdös kemper faszfej td-kbe h tele van velük a high tier, ezekkel a felspottolhatatlan szarokkal, h ülnek abban büdös bokorban és nem mozdulnak, ha óvatosan játszol is és kilövöd azokat akik rendesen játszanak és próbálnak menni valamerre, a végére ottmaradnak ezek no skill nyomoroncok, h az egész mapot lefedik 3-an! sehova se tudsz menni mert egyből jelez a 6 sense, és még ha csak spottolni próbálok a többieknek, kapok egy olyat egyből h két, azaz KETTŐ legénységi tagom hal meg!! De akkor még örüljek ha nem egy 10-es szörnyszar talál el ami egy kilencesből egyből a fele hp-mat leveszi, vagy oneshotol!! És ujabban 3-4 td van csatánként.... Nemtudom más h van vele de 9 fölött teljesen játszhatatlan lett a játék. -
besti #264757 Kevesebb csata szignifikánsan ehhez sem kell, mint a kill-es vagy a win-es eventnél, viszont legalább nem ösztönzi a fraglopást és a afk/botozást sem, illetve a high tier csatáknak kedveznek most. Viszont, különösen a obj 268 ág akciójával, megnövelheti a magas alfájú TD-k számát. Most kellene egy arty akció még mellé (mondjuk ők lettel volna a medek helyett:) -
kHares #264756 Igen, beküldtem egy szerencsés menetet hátha nyerek 5k aranyat. Persze jóval lemaradtam, ráadásul nem tartom igazán jó gépnek a 110-et. Így hogy t7-ek ellen kell menni és el lehet rejteni a hasát és csak szemből lőnek ideális, viszont már t9-ben ezt nem lehet megcsinálni ráadásul gyakran eltalálják a puha részeket még mente közben is. -
Celebség? Ma hallottam először erről a csatornáról mert erről a névről. Ezt az egy videót néztem meg, és még mindig nem tudom (nem is érdekel) ki a tököm ő, csak annyit kérdeztem, hogy ő van-e rajta. Akkor igen, köszi a választ. -
yossarianHUN #264754 És Objecttel nehezebb hulldownozni, mert két pukli is van a tornyán, amiket minden visz. -
Okmyx #264753 Szerintem a töke tele van már szerencsétlennek vele.
wotceleb. Felbukkant egy csomó, eddig nem ismert, új barát is... -
yossarianHUN #264752 A sebesség-mozgékonyság pont fordítva. Fáradt vagyok, na. -
Ezen te vagy, kHares? -
yossarianHUN #264750 Szinte mindegy. T62 picivel jobb páncél (úgyis átlövi ezt is minden), picivel jobb sebesség. Obj. 140 picivel jobb mozgékonyság, jobb lövegkitéríthetőség, valamivel laposabb. -
Akkor viszont ez egy nagyon kellemes küldetés lesz!
Grat érte WG-nek. -
Melyik szerintetek: T-62A vagy Obj. 140? -
AlucardHuN #264747 hogy tisztább legyen: az északi rész volt a mienk, és a déli csapat magaslatán jelent meg a 3 enemy akik gondolom el se láttak odáig... -
kHares #264746 Na igen, szánalom hogy minden egyes alkalommal valamit javítaniuk kell. De legalább szerencsénk van, így jobb a special -
AlucardHuN #264745 Hát fasz kivan hogy a KT-t mindig t10-be kell baszni, rakjon oda ha megvan a 105-ös. Folyamatosan szopok, vesztünk. Bezzeg ha kegyesen t8 van akkor is. Ruinbergben top voltam 3300 dmg-vel mert egyszerre kell saroknál láncolgatnom egy kt-t meg T34-et (külön külön sima lett volna csak ahol 1 enemy van ott kell lennie mégegy hűséges kutyusnak). A másik... El haluf megyünk hegynek erre félúton megállnak mert spottolódott 3 tank szemben. Na ez olyan ijesztő volt hogy egyedül én jutottam fel, érdekes módon senki köpött rám útközben. És basztak utánnam jönni így egy amx ac48 az olalamba is tudott kerüllni... megy ott a magaslaton mondom úgyis kilövik... ja hogy még mindig lent basszátok a rezet..oké) -
kHares #264744 Köszi, frissítettem -
Nekem is van ez a bug és rohadtul zavaró, h ha nem enterezel és figyelsz oda, akk kitörlődik a "frissítés" előtt írt teljes szöveg. A cenzúra-szótár felülírása nálam is megvolt, mert már untam a csillagokat:D Erre esetleg találtatok már vmi megoldást?
Most az 1x nem fogom szidni a WG-t, inkább megsimizem a buksijukat:D Nagyon + meglepetés az októberi misszióban a változás. Az 50k dmg hamarabb megvan, mint a 15 win és sokkal jobban befolyásolható is a játékos részéről, hiszen csak rajtunk múlik, h kihalunk-e 0 dmg-el vagy csinálunk 1 csatában 2000-3000-t vagy akár 5000-6000-t is. Úgy is kilenceseket húzok most (Foch, T54E1, Obj 704), ezekkel meg nem olyan nehéz sok dmg-t összeszedni. AZ 50k xpért 250k kredit szerintem is elég irreális lett volna. Viszont októberben nem lehet 50k xpvel 1 nap prémet nyerni. Érdekes. Úgy látszik túl sok ingyen prémet kellett kiosztaniuk:)
kHares: XVM 5.0.0 test3 -
Bangaro #264742 Hogy tudják minden héten elbaszni...... -
besti #264741 Hát Ectar ezt válaszolta:
"Hi guys, sorry for any confusion. The in-game tracker is incorrect, It should be 50,000 damage. We're working to get this corrected asap and also to see if we can get the times in CEST and not UTC." - azaz a weboldalon lévő a jó.
De persze ez még mindig nem 100%
-
Nálam is van ez a chat-bug. Muszáj voltam rászokni a pár szavas soronkénti enterezésre.
Én arra a bug-fixre gyanakodok, amit a cenzúra-szótár felülírásával eszközöltem. De ha neked pl. ilyen nincs felrakva, akkor nem az az oka. -
Ezt viszont én örömtelinek tartom, hogy már nem nyakra-főre (15 win - 20-30 csatába ha csak simán beloginolsz, akkor is összehozható) adják a zsét. Így ahhoz, hogy kapjad a cuccot, tenni is kell valamit (akár 50k dmg, akár 50k xp-ről is van szó). -
Illetve azt kihagyták az előttem szólók, hogy előfordulnak olyan tankok, amiknek olyan lövegük van amit csak "trollgun"-nak szokás becézni. Ezek olyan lövegek amik a tüzérségi lövegekhez hasonló tarackok(ha nem ez a jó magyar szó bocsi, nem tudom a pontos magyar fordítást), amik nagyot sebeznek, de nagyon hosszú töltési és célzási idővel rendelkeznek, illetve elég pontatlanok. Kis szinten előfordulnak ilyenek is, főleg TD-ken. -
Madi92 #264737 Esetleg próbálj szakasztársat keresni, pl engem:D Van T2 T3 tank is a garázsban.
Feljössz Ts-re, és még tanácsokkal is szolgálhatok!
Madi_Hun az ingame nickem. -
köszönöm a tanácsokat! -
Bangaro #264735 Ne add fel. Én háromszor töröltem a játékot a legelején.
-
Kronos79 #264734 Egy lövésből kezdetben csak az önjáró lövegek tudnak kiszedni. Ennek ellenszere, ha sziklák, házak mögé bújsz. Ha a nagy semmi közepén megállsz az tuti halál. Később is ez lesz.
A másik egy lövéses dolog, ha a lőszerrekeszed kap találatot. Ezt úgy tudod elkerülni, ha nem az oldaladat mutatod az ellenfélnek.
Pénzt és tapasztalatot sebzésért kapsz leginkább. Én azt tanácsolom, hogy ne menj sehová egyedül és ne rohanj előre! Türelemmel kell nyomulni és akkor nem lőnek ki idejekorán. -
Toweliee #264733 Nekem ma totál jó meglepetés volt amit három magyar srác művelt (MTA klánból). Felderítővel voltam, nekik köszönhetően több, mint hatezer tripla xp-s kört mentem. Utólag is köszönöm nekik! -
Szpecnyaz #264732 Sok dmg = sok pénz és xp :D.
Meg majd idővel belejössz ahogy kiismered a játékot. -
Sziasztok!
Nemrég játszom a játékkal kb 1 hónapja csak amikor időm engedi. Kettő dolog foglalkoztat: - miért van az hogy engem legtöbbször egy lövésből kilőnek (tier azonos v kisebb a másik tanknál) holott nekem eddigi pályafutásom alatt tán egyszer sikerült összehozni ilyet.
- látom mindenkinek nyolcszázmillió tankja van meg aranya stb. én meg eléggé keservesnek érzem összekaparni a megfelelő xp-t meg dellát az a legegyszerűbb dolgokra. Lássuk be egy egy csatában ha kapna az ember ezret vagy hasonló de nem feltétlen jön össze így meg összeszedni harminc-negyvenezreket...hát...vagy évtizedekig kell játszani a játékkal, csak így előbb utóbb elég unalmas lesz.
Tudtuk adni valami bíztatást?
Köszönöm! sziasztok! Játékban: Lokfuhr -
kHares #264730 Hmm, most hogy így mondod szerencsére nincsenek irreális dolgok a wot-ban és nem szoktak minden hétvégén átjavítani a specialok kiírásában valamit.