A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #264745 Hát fasz kivan hogy a KT-t mindig t10-be kell baszni, rakjon oda ha megvan a 105-ös. Folyamatosan szopok, vesztünk. Bezzeg ha kegyesen t8 van akkor is. Ruinbergben top voltam 3300 dmg-vel mert egyszerre kell saroknál láncolgatnom egy kt-t meg T34-et (külön külön sima lett volna csak ahol 1 enemy van ott kell lennie mégegy hűséges kutyusnak). A másik... El haluf megyünk hegynek erre félúton megállnak mert spottolódott 3 tank szemben. Na ez olyan ijesztő volt hogy egyedül én jutottam fel, érdekes módon senki köpött rám útközben. És basztak utánnam jönni így egy amx ac48 az olalamba is tudott kerüllni... megy ott a magaslaton mondom úgyis kilövik... ja hogy még mindig lent basszátok a rezet..oké)