banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Nekem is van ez a bug és rohadtul zavaró, h ha nem enterezel és figyelsz oda, akk kitörlődik a "frissítés" előtt írt teljes szöveg. A cenzúra-szótár felülírása nálam is megvolt, mert már untam a csillagokat:D Erre esetleg találtatok már vmi megoldást?

Most az 1x nem fogom szidni a WG-t, inkább megsimizem a buksijukat:D Nagyon + meglepetés az októberi misszióban a változás. Az 50k dmg hamarabb megvan, mint a 15 win és sokkal jobban befolyásolható is a játékos részéről, hiszen csak rajtunk múlik, h kihalunk-e 0 dmg-el vagy csinálunk 1 csatában 2000-3000-t vagy akár 5000-6000-t is. Úgy is kilenceseket húzok most (Foch, T54E1, Obj 704), ezekkel meg nem olyan nehéz sok dmg-t összeszedni. AZ 50k xpért 250k kredit szerintem is elég irreális lett volna. Viszont októberben nem lehet 50k xpvel 1 nap prémet nyerni. Érdekes. Úgy látszik túl sok ingyen prémet kellett kiosztaniuk:)

kHares: XVM 5.0.0 test3