418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• dante3
    jaja, itt is sebzést írnak
  • bornofakone
    JT fordulása?!
    (nem tudom milyen td-ket próbáltál, de szinte az egyik legjobb a fordulása t9 td-k közül (talán foch az ami lefordulja és kész)

• kHares
    Tegnap vitatkoztunk csak rosszul van írva a mission, mekkora baromság lenne ha 50k xp-t kéne elérni 50k damage helyett. Aztán Ectar bejelenti damage kell. Ma a kliens xp-t számol. MUHAHAHAHAHAHAHAHA, I love this game.
  • Fefe82
    Jah igazad van !Előző komm. ment is a mea culpa!
  • Szpecnyaz
    Azért úgy nem illik szidni egy tankot, hogy nem fullosan játszottál vele.
  • Fefe82
    Jaja,(ÉN) sem azt mondom ,hogy használhatatlan a amcsi TD-k körül a T7 T9 csak a következő,ill előzőekhez képest ,kicsit szenvedősebb! A JT-nek a nem a sebessége a probléma nálam ,hanem a fordulása,nem tudom lehet ,hogy az új paccsal jobb lett,de annó nagyon zavart,nem mintha a Ferdi egy búgó csiga lenne de azzal vhogy gördülékenyebb volt!Lehet most már tetszene a JT-is kitudja!A T30 esetében meg lehet csak magamnak csináltam szenvedősre,mert a gunon kívül semmit nem fejlesztettem ki rá!Így egy elég beteges mozgású gazfickó lett belőle,(zárójelbe nem is lett meg a tankász vele)ellenbe a 110E4 el 10-12 csatára majdnem 9k dmg re oda is adta!DE ÁLL AZ A WOT KÖZMONDÁS MISZERINT,EGY TANK ADDÍG OP MÍG NEM ÜLSZ BELE!!!
  • Szpecnyaz
    Pedig a T30 simán van olyan jó hogy élvezet játszani vele. Nekem a nagyon tetszett.
    Az E4 meg az egyik kedvenc T10 tankom, mivel az gyakorlatilag egy nagyon masszív heavy tank brutál gunnal.
  • Toweliee
    Nekem a Jagdtiger egy 30km/h-t is, nem mondanám lassúnak. Simán lehet vele követni az eseményeket.
  • MrSnail
    Ízlések és pofonok egyaránt különbözőek. Én elvoltam minddel ennyi.
  • Reaper
    Ehh, ez ragályos. E-75 csata => 4 motor találat + 2 égés:)
  • Fefe82
    Na ezzel vitatkoznék!A T30-t szana-szét lövik,teljesen mindegy a hull (bár ellenként mindennel belövöm a tetejét)a 110E4 meg azt hittem keményebb ,de azt is aprítják mint a fát.Nade összességébe nézve az E4 klasszisokkal jobb mint a T30,a 9 TD csak a bazi csöve miatt használhatóbb,egy iszonyú ROF-al (E-4 ,nem különben) annak az ágnak a csúcsa a Proto!Bár én nem a bokor király Td-s vagyok,én az E-4 is heavy-ként játszom,de a JT-t is ezért hagytam abba,mert az első vonalasnak használhatatlan,mert egy lomha SVÁÁÁJNI
  • Antimat
    El van kefélve (ismét) a(z egyik októberi) küldetés, nem 50.000 damaget, hanem 50.000 tp-t számol.
  • Reaper
    Jah jó, amit írtál.
  • MrSnail
    De megéri, utána már csak jók jönnek sztem :) (bár én a t25/2-vel is elvoltam)
  • nemtudommivan
    Ezt a T25/2-őt nem győzöm gold lőszerrel etetni. Drága lesz a proto....
  • pecaboy
    Sejtem :)
    Szellőzés+töltésgyorsító+stabilizátor jó rá szerinted? Vagy van jobb konfig? Célzásgyorsító helyett szerintem jobb a stabilizátor.
  • Reaper
    Majd nem fog, amikor egy csatában 3x lövik ki a motorodat + 2x felgyújtanak, mindegy milyen szögből.. :)
  • Trucker39
    cleverland féle MOD-pack-t használom, változtatás nélkül. Abban van ez a garage.

Link
  • nemtudommivan
    A frissítés óta egyszer sem tudtam kv1-s -t kigyújtani. Ezzel más is így van ?
  • popey8
    Ez igaz, de veled sokkal könnyebb volt, mint egyedül kínlódni 14 agyhalottal:)
  • EmR3
    Azért mert egy vicc az egész verseny kiìràs.
    Egyébkènt tudtommal meg nem kötelező a rèszvétel.
  • Maala
    Researched:Object 416 researched.
    Undistributed experience spent: 27 
    Free Experience spent: 0

(Amúgy érdekes, hogy milyen hülyeséget ír ki a 2. sorban. Ennyi xp marad a tankon.)

[URL=http://wotreplays.com/site/365932] Victory! Fisherman's Bay 2013.10.01. 3:36:45 A-44 Experience: 2 379 81 553 Battle Achievements Lehväslaiho's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"[/URL]

Ezzel meg is volt az utolsó csatám, valami epic mák volt, egy iszonyú pechsorozat végén.

98 csatába került, ebből ma 26-ot játszottam le a mára maradó 25k XP-hez, mindet azután, hogy Okmyx megkérdezte, mennyire gyullad a tank. Nos, az első 72 csatában párszor kigyulladt, párszor kilőtték a motort, fel sem figyeltem rá, és aprítottam.

DE MA!

6 csatában lőtték ki a motoromat 2x egy csatában, legalább 3-ban két egymást követő lövéssel. Nem sárgára, pirosra! Kb. 4 lőtték ki egy lövésből pirosra a motoromat (volt átfedés a kettő között), és úgy általában kevés olyan csata volt, amiben ne lett volna sárga motor. Ha jól emlékszem, másra nem is nagyon kellett repair kitet használnom ma...

Ettől eltekintve, az első 72 csatában nem volt semmi ilyen gondom, így csak a randomnak tudnám ezt be, és kárpótlásnak.

Viszont a fentebb linkelt utolsó csata mindenért kárpótolt, csata előtt:
    "Meh, még 2k xp kell, tuti nem hozom le egyből"...

A csata végén, mielőtt megláttam a végeredményt, meg már imádkoztam az Ace Tankerért. És meglett. -.-

Nem hinném, hogy 3k goldot ér, de azért csak jól néz ki statban a Tank ász.

U.i.: Vicces, hogy a VK B 80 mm-es oldalát 167mm pennel nem lőttem át 2x. :D Maradt a gold.
  • Greenscape
    Ne panaszkodj. A vegen csak osszejott egy 9 win 11-bol sorozat.
  • Maala
    Mi a kurva kibaszott eget keres az összes idióta low effys szarláma Komarin 2 sarkában, árulja már el valaki?!
  • TiborTamas
    Végre ezzel is meglett az ász :D

Topra rakott, 18 bekapott lövés, 3k potenciális sebzés és nem vesztettem hp-t... :D

• popey8
    A KT egyhamar nem is lesz, mivel az az ág már volt.
  • popey8
    T9 csata én csinálom a legtöbb dmg-t, de 15:0-ra kikapunk Prokhorovkán, mert szinte basecampelt az egész csapat. Se domb, se közép, se falu. Minden kulcspozíciót átengedtek a nyomorékok. Beírom a szokásos noob team-et. Erre jön a válasz: 516 WN6-tal rendelkező Löwe megmondta a tutit, szerint én vagyok a noob. Ő aztán tudja, h ütné el holnap egy kamion
  • pecaboy
    Csak nem vártam akcióra, megvettem a Királytigrist. Eddig tetszik a kicsike :) A tornyát eléggé kilyuggatják, de remélhetőleg pár napon belül jön a fejlettebb. Szellőzés+töltésgyorsító+stabilizátor sztetek jó rá kiegészítőnek? Én ezeket raktam rá.
  • Maala
    Na, most 2 csata alatt összesen 5x lőtték el a motort. 4x pirosra.
  • JeffDunham
    Úgy emlékszem a tied volt. Mintha a te nevedet mondta volna... De este 10 után még érkezhetett vagy 50.000
  • TiborTamas
    Én is már első nap neveztem, szóval +1 :D
  • JeffDunham
    Fogalmam sincs, rákérdek Jacktornál. Azt tudom hogy az első nap nálam 3 embernek sikerült.

Az első nap 100% hogy 1 nevezés jött e-mailen, mert este rákérdeztem. Pedig jó pár embernek sikerült, mégsem küldték be. Ez csak nektek jó, nagyobb az esély.
  • Pares
    Hah, én még egyel sem találkoztam eddig...
  • pecaboy
    És van valami info arról, h eddig hányan neveztek? Csak mérlegelném, h mégis mennyi az esélyem :)

E-mail egyébként ment screenshottal meg wotreplay linkkel. Elég nudli játék volt noobok ellen, a HEAT megint pattant néha, bár most én találtam el rossz helyen a pácienst :)

http://wotreplays.com/site/365637
  • Maala
    Hálaégnek a chatbanom alatt 1x találkoztam VTEPS-essel eddig, igaz, akkor T57-ben voltam. :-) De hát istenem, ilyen az élet.
  • JeffDunham
    Szép munka. Ez milyen garázs skin?
  • JeffDunham
    Én rengeteg emberrel futok össze, de sokaknál a következő a reakció: "ha ha VTEPS-es"... és ennyi. Tudja hogy nyerhet is akár, de meg sem próbálja.

Nagyon sokszor meg örül hogy bekerül, közli hogy jobb lesz nálam... de a mondatot nem írja be, és emlékeztetnem kell. Ilyenkor jön a "húúúú bazze de jó hogy emlékeztettél".
  • Trucker39

Replay
  • pecaboy
    Tényleg... Köszi! Akkor van esélyem :)
  • Maala
    Ha kikaptok, akkor is ér, hisz a saját csapatodban kell a legjobbnak lenni.

"Szerezd Te a legtöbb XP-t a csapatodban az adott csatában (mindegy hogy nyertek-e)"