banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Researched:Object 416 researched.
    Undistributed experience spent: 27 
    Free Experience spent: 0

(Amúgy érdekes, hogy milyen hülyeséget ír ki a 2. sorban. Ennyi xp marad a tankon.)

[URL=http://wotreplays.com/site/365932] Victory! Fisherman's Bay 2013.10.01. 3:36:45 A-44 Experience: 2 379 81 553 Battle Achievements Lehväslaiho's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"[/URL]

Ezzel meg is volt az utolsó csatám, valami epic mák volt, egy iszonyú pechsorozat végén.

98 csatába került, ebből ma 26-ot játszottam le a mára maradó 25k XP-hez, mindet azután, hogy Okmyx megkérdezte, mennyire gyullad a tank. Nos, az első 72 csatában párszor kigyulladt, párszor kilőtték a motort, fel sem figyeltem rá, és aprítottam.

DE MA!

6 csatában lőtték ki a motoromat 2x egy csatában, legalább 3-ban két egymást követő lövéssel. Nem sárgára, pirosra! Kb. 4 lőtték ki egy lövésből pirosra a motoromat (volt átfedés a kettő között), és úgy általában kevés olyan csata volt, amiben ne lett volna sárga motor. Ha jól emlékszem, másra nem is nagyon kellett repair kitet használnom ma...

Ettől eltekintve, az első 72 csatában nem volt semmi ilyen gondom, így csak a randomnak tudnám ezt be, és kárpótlásnak.

Viszont a fentebb linkelt utolsó csata mindenért kárpótolt, csata előtt:
    "Meh, még 2k xp kell, tuti nem hozom le egyből"...

A csata végén, mielőtt megláttam a végeredményt, meg már imádkoztam az Ace Tankerért. És meglett. -.-

Nem hinném, hogy 3k goldot ér, de azért csak jól néz ki statban a Tank ász.

U.i.: Vicces, hogy a VK B 80 mm-es oldalát 167mm pennel nem lőttem át 2x. :D Maradt a gold.