banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    Jaja,(ÉN) sem azt mondom ,hogy használhatatlan a amcsi TD-k körül a T7 T9 csak a következő,ill előzőekhez képest ,kicsit szenvedősebb! A JT-nek a nem a sebessége a probléma nálam ,hanem a fordulása,nem tudom lehet ,hogy az új paccsal jobb lett,de annó nagyon zavart,nem mintha a Ferdi egy búgó csiga lenne de azzal vhogy gördülékenyebb volt!Lehet most már tetszene a JT-is kitudja!A T30 esetében meg lehet csak magamnak csináltam szenvedősre,mert a gunon kívül semmit nem fejlesztettem ki rá!Így egy elég beteges mozgású gazfickó lett belőle,(zárójelbe nem is lett meg a tankász vele)ellenbe a 110E4 el 10-12 csatára majdnem 9k dmg re oda is adta!DE ÁLL AZ A WOT KÖZMONDÁS MISZERINT,EGY TANK ADDÍG OP MÍG NEM ÜLSZ BELE!!!