418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Vagy csak kaptak egy taslit fentről, hogy két hónapja dől az ingyenkredit, elég lesz már...
  • Okmyx
    Pavel4711 megvan? 63000 battle, 46% WR, vérvörös eff.
  • Oddball29
    Áh, hétvégén ezek folyton ilyenek. Részegek vagy másnaposak.
  • FosTalicskaa
    Elnézve a statot, szerintem csak egymásnak spotoltatok, a csapatot meg szimplán magára hagytátok. A high tier enemy halomra ölte őket míg ti szépen lecsipegettétek a világ másik felén az egyedül kószáló noobokat... ezen most akkor mit is kell nézni? hogy reklámozzátok, hogy hülye taktikával, még gyenge ellenfelek ellen is ki tudtok kapni op tankban? :P
  • besti
    Ahogy az várható volt, az októberi mission kiírása/megvalósítása sem problémamentes (ftr-ről).
    Update: "According to this post, WG is still not decided whether they will fix it, or simply change the portal news and leave the 50k XP demand."

Ezt semmilyen vállalatnál nem tudom elképzelni, hogyan lehet ekkora fejetlenség, nemhogy egy ilyen bevételű "multinál". Meg itt van PomFrit ügye is. És ezek ráadásul nem tűnnek olyan bonyolult dolgoknak, habár lehet, hogy nem is olyan egyszerű kérdés:

"- SerB also confirms that last month’s massive events (like the possibility to get a lot of gold per day) did have an effect on WG economy – if good or bad remains to be seen"
  • Master91
    Woa, true
  • Okmyx
    Kb hányan reportolhattak szerinted ill. kaptál/kaptatok bant is emiatt?
  • Pares
    Az eszem megáll, hogy már megint elbaszta a WG, sebzést helyett XP-ből kell 50000-et összegyűjteni a 250k kreditért. Hát így meg abszolút nem éri meg a kockulást...
  • besti
    Battle hero miatt teljes XP-t kapott Popey, csak a győzelmi szorzó nem volt benne, de az nem olyan sok állítólag.
  • Solten
    Szetvaltunk, Popey a terkep bal felen spottolt es sebzett, en meg a masik felen. Az oldalamon 6-8 darab Tajgetosz-pozitiv megindult egyszerre egyenesen minden elsopro front tamadassal az ellen 10-es TD-ivel szemben... (pl a MAUS is, de a kepesseget meghaladta hogy sebezzen akar egy TD-k mogott kempelo IS-8-at is). Miutan mindenki sikeresen kipusztult egymas segget fedeztuk amig lehetett 10 tank ellen.
  • Sheltem
    Nézegetem a worldoftanks.asia -t és azt látom, hogy jelentősen jobb akciók vannak októberre. Pl napi 25 victory 1nap prémium valamint akciósak az isu152 alatti tankok is 50% al.

Ez mindig így van? Vagy most "kivételesen" ők jártak jobban?

Bocs a hülye kérdésekért :)
  • Maala
    Sok xp-t sok killel, 6-7k közti sebzéssel, és min 3k spottal kapsz.
  • Master91
    Hogy mit?

nyerni!

Loose-al hozták azt az xp-t
  • besti
    Jól átlátja a játékot a fiú :) Mentségére legyen szólva, hogy sok Tier X-esen túltett. A csapat összsebzését nézve ezt hogy csináltátok? Egymásnak spotoltatok? Mit kellene a Battal csinálni sok XP-ért, 5800 saját damage, 4300 spot damage, 3 spot, 3 kill = 862 XP
  • integrity91
    Én is egyfolytában így járok t62a-val, megállok az elején hogy a felderítők elintézzék egymást, mert nem jó úgy elindulni hogy egyből fel vagyok spottolva. Megnézem ki merre megy, aztán megyek segítek. Erre a kapom hogy ne kempeljek, de volt h nekiált valamelyik retardált csapattárs engem lőni. Mit gondolnak ezek nem is értem. Persze sokan egyből mondanák h azért vagyok medium hogy a kulcspozíciókat befoglaljam, csak hát ha ezt csinálom senki se segít egyedül meg nem megyek semmire, ha meg az elején kilőnek semmi kihatásom sincs a csatára, randomba meg nem nagyon lehet csapattársakra számítani kritikus helyzetekben.
  • Solten
    Retardism strong in these one...

Mondjuk egy csataban ari volt a MM es egy csataban az agyhalottak nagyobbik reszet az ellenhez rakta (15-4).
  • Maala
    Nincs olyan jó. Inkább 112-t vegyél, ha mindenképp akarsz.
  • Hell Girl #264872
    Aloha !

Ki mit tud mondani a T-34-3 -ról ?! Gondolkodom hogy veszek 1-et a Type 59 mellé. Van olyan jó legalább ? :) Köszönöm !

Üdv
  • NH3CL
    Rush kolléga elfogyasztotta idén a 8. klánját is :D
  • Maala
    Akkor tényleg hülye vagy. :D

---

Na, leteszteltem, tényleg mind2 mission számolja a +20% crew XP-t. :D Rofl. összesen akkor +40% crew xp jön be, ha top3 vagy. Az azért már omnomnom. :)

---

Tono34: Ez már csak így megy kicsiny hazánkban.
  • Eagle16
    Hülye vagyok, a tiedet néztem én is :D

2600.
  • Tono34
    A jó magyar megszokás, biztos csalás .. (nem kimondottan neked szól).
  • Eagle16
    Én a linkelt oldal szerint 321 csatát játszottam az elmúlt 30 napban, és most nem vagyok otthon, de úgy emlékszem valami 130 körül járt a számláló.

WN8-nak 2200-at ír.
  • Maala
    Ezen már én is gondolkodtam. 2 eset lehetséges:

Vagy leszarják (mármint Jacktorék), mit fognak gondolni magáról a "sorsolásról", illetve annak tisztaságáról. Esetleg csinálhatnának egy fraps videót az omniózus klikkelésről (a sorsolásról). Bár akkor is mehetne még a hiszti, hogy "nem is egy ilyen videó volt". De az már tényleg a nevetségesség kategóriája.
  • Master91
    Múlt héten lepattintotta a ~400 méterre lévő mozgó Bchat a Jpz-met, oldalát találtam el síkba....
  • Maala
    Pedig tényleg vicces a kiírás. Mármint szerintem nagyon kreatív és humoros. Természetesen ezt most a +25% random miatt mondtam. Mi másért.

---

Következő mission okt 5-8 közt: Nyírj ki 5 bármilyen t5-t7 orosz tankot -> kapsz 50k kreditet. Ugyanolyan folytatásos számlálós, mint a max power volt most hétvégén.

---

Meg lehet tekinteni a WN8 számítás alfa verzióját noobmeteren. Csak a linkben a nevedet írd át a sajátodra (a végén lévő számot töröld ki)

---

Csak érdekességképp, nem faszlóbálásért:

Ti hányszor csináltátok meg a hétvégi, illetve a szeptemberi küldetést? WoTLabs szerint 1530 meccsem volt az elmúlt 30 napban, ebből én 542 meccsen kaptam +20% xp-t a crewommal, azaz a meccsek harmadán (Jó, 2x voltam beteg 1 hétig a hónapban, sorry a kockulásért)

Azaz több, mint a meccsek harmadán megkaptam ezt a bónusz 20% crew xp-t.

Ez a Max Power 5k dmg-es cucc is hozott több, mint 2,5 millát a konyhára. Jó kis küldetés volt szerintem.

---

Valamint észrevettétek, hogy az októberi 20%-os crewxp küldetés 2x van fenn a missionök között? Mindjárt kiderítem, hogy tényleg duplán adja-e a crew XP-t is...

• PetiPetiHUN
    Azért jó T28 - meg a Proto és a T95 - mert mire odaérsz ahol lőnek már mindenki kilőtte az utolsó goldlőszert is.
  • Fefe82
    Nyelt nektek már B.chat 2 lövést O azaz NULL sebzéssel,az oldalán ?én is 50B vel ostromoltam,de köbö 20m-ről!
  • EmR3
    Ugyan, nem ez a hiszti, az majd a sorsolás után lesz.

Nekem ha kell 2500 gold akkor kifizetem a wg-nek, és le van tudva a dolog.

• Jacktor
    "Azért mert egy vicc az egész verseny kiìràs."

Esetleg nőklapja caféra is beírhatnád a véleményed ezzel kapcsolatban, ott is sokan hisztiznek ;)
  • Jacktor
    Eddig 8 érvényes nevezés érkezett.
  • nemtudommivan
    Nekem a hellcat nagyon bejött. 3 skilles legénységet ültettem bele, igaz hogy csak az utolsó negyven körüli csatában tudtam átképezni a legényeket rejtőzésre. Onnantól kezdve szellem módban közlekedtem. Utálatos féreg idegesítő jószág kb mint a kv1s csak másképp. Én elég gyenge játékos vagyok de tudtam vele tartani az 58%-os győzelmi arányt. Elég sokáig 61% volt de vesztemre játszottam a hétvégén.
  • Master91
    Múlt hétvégén volt nekem ilyen, beforgatott Jpz-met sebezte 378al az ellenfél T28 Protoja...
  • Fefe82
    Mint írtam,lehet tetszene most már picivel kiforrottabb fejjel,az elég régen volt meg,vagyis asszem!Azért írtam lehet ,hogy most már bejönne,akkor nem,lehet csak szarul emlékszem!Vagy csak sokszor ettek meg medek egymás után,és a hiszti roham következménye a rossz emlékek!de mellettem szóljon ,hogy én ne tudok csücsülni és várni hátha jön arra vki!A prot-al is talán azért van vmi épkézláb statom mert nem olyan mint a francia ág,mert azzal túl gyorsan érek oda ahova nem kellene :D :d :d :d
  • bigmano
    Ez nem elmélet a játék úgy van kialakítva hogy lehetőséget ad erre......
    Véletlen lenne? Biztos az.....
  • Tono34
    Nekem jobban bejött a T25/2 mint a pokolcica előtte. Olyan sok goldot talán nem is használtam hozzá.
  • Bee
    Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de a véletlen elmehetne a ...ba. Úgy tűnik a napi statból, hogy tegnap elfelejtettem játszani.

Már csak kínomban nevettem, amikor a tizedik csatámban is max. 3 zöld nálunk, a többi piros, narancs és citrom, míg az ellenfélnél lila-kék-zöld, 1-2 sárgával. Igaz, hogy én is fáradtan toltam, de több, mint furcsa, hogy eddig 50B-vel 2400 körüli átlagsebzéssel toltam, tegnap 347-et sebeztem egy csatában, a többi 0 dam crit, lepattanó, vagy el sem találtam az ellenfelet. Mintha a 27.-i nyerő szériát akarná a játék kompenzálni.
  • PetiPetiHUN
    A T25/2 az egyik legjobb, legélvezetesebb td. Nagyon jó csatákat játszottam vele 60% fölötti győzelmi mutatóval. Sokkal többet csatáztam vele mint indokolt lett volna és csak azért adtam el mert a Protóról is nagyon jó híreket hallottam.
  • Okmyx
    PomFritot visszarakták győztesnek a diszkvalifikáció után, talált valakit akinek megvolt a replay...

Rettenet ami megy az WarGaming EU-nál, most már minden nap...
  • nemtudommivan
    Na felesleges erőltetni a goldot a t252-be. Minuszba megyek nyolvancvanezerrel és bukjuk zsinorban. Marad a sima ap a nullat sebző lővésekkel ,lepattanókkal meg a semmit nem érő kritikus sebzésekkel.