banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Pedig tényleg vicces a kiírás. Mármint szerintem nagyon kreatív és humoros. Természetesen ezt most a +25% random miatt mondtam. Mi másért.

---

Következő mission okt 5-8 közt: Nyírj ki 5 bármilyen t5-t7 orosz tankot -> kapsz 50k kreditet. Ugyanolyan folytatásos számlálós, mint a max power volt most hétvégén.

---

Meg lehet tekinteni a WN8 számítás alfa verzióját noobmeteren. Csak a linkben a nevedet írd át a sajátodra (a végén lévő számot töröld ki)

---

Csak érdekességképp, nem faszlóbálásért:

Ti hányszor csináltátok meg a hétvégi, illetve a szeptemberi küldetést? WoTLabs szerint 1530 meccsem volt az elmúlt 30 napban, ebből én 542 meccsen kaptam +20% xp-t a crewommal, azaz a meccsek harmadán (Jó, 2x voltam beteg 1 hétig a hónapban, sorry a kockulásért)

Azaz több, mint a meccsek harmadán megkaptam ezt a bónusz 20% crew xp-t.

Ez a Max Power 5k dmg-es cucc is hozott több, mint 2,5 millát a konyhára. Jó kis küldetés volt szerintem.

---

Valamint észrevettétek, hogy az októberi 20%-os crewxp küldetés 2x van fenn a missionök között? Mindjárt kiderítem, hogy tényleg duplán adja-e a crew XP-t is...