World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I'm so evil <#eplus2>

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

anyátok hogy van? :D <#gonosz1>
óóó ilyenem nekem is van :P:P

ott kempelt végig a srác, miután kilõttem elkezdett vmi olyasmit, hogy szerencsénk volt h mi T8 al voltunk õ meg csak T7-el :P:D:D:D

mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor

Ilyenre gondolsz?
Offline: http://www.saais.co.za/
Online: vbaddict

Na, én most tartok 12/3-nál. Persze ilyenkor már ideg az ember és csakazért sem megy pedig ma érnék rá. Gondoltam leduplázom az obj. 212 mert az a legfontosabb a patchig. 7 csata kellett. Leosztottam 7.300 sebzést de nem, az emberek egyenként kiálltak a jpze100 elé 20 méterrõl!
Megszoktam hogy t6-ban még a sziklákat sem bírják kikerülni de könyörgöm, t9-t10?
Sima kifagyás helyett már driver halált kapok hiába raktam föl a legújabbat. Egyszerûen profin megírt.

OWNED <#taps>

Tono34
Szerintem elfogyott a pálinka :D

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Jóvanna, azért kéne nekem olyan nochat mod, amiben csak az artyk szövegét nem látom. Irritálnak na, mit csináljak... :)

De azért utána revansot vettünk, chafee-val még kamikaze medal is bejött, neked meg a buziverõ, mert halálba rammoltam egy GWTigert :D Érezte a rendszer hogy ezt itt most meg kell adni, hiába õ 58 tonnás én meg 18... a gyûlölet erõt adott :D

Remélem leszel ma este, hajnali kettõig biztos tolom hogy meglegyen minden 5x :D

Roger6
Tuti Fake kép, itt SG-n mindenki profi. Az MM, a csapattársak, és a siemkák szarok csak. Tudhatnád... <#nezze><#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Csatlakozom. Az egyik legjobb tank a játékban.

Olyat kérdeznék én a nagy kutakodóktól van-e olyan honlap vagy külsõ progi WoT-hoz, amiben rendszerezve tudom látni, tartani a jelenleg garázsban levõ tankjaim. Tehát pl. látom mennyi és milyen szintû medem, heavym, stb. van. Ezekkel milyen teljesítményt nyújtok stb. Szóval ilyen kis mindenes program van-e vajon?

Alien69
Jaja, a Type59 azért IS ûber, mert nyugodtan lehet vele golddal lövöldözni, úgyis kitermeli, még a bukott köröknél is. <#ravasz1>

mijki
Nem mindenki lehet olyan profi mint te.<#rolleyes><#hehe><#banplz>

A kép áprilisban készült. :)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nekem a 13 90 nagyon bejött 60 csata alatt megjött az ász pancser vele.
Igazi kis mindenes:
-felderítõnek kiváló
-elfogónak kiváló
-az ágyú tud meglepetéseket okozni (+\-)
-gyorsasága is nagyon jó
-kis célpont nehéz eltalálni

Értõ kezekben nagyon jó kis gépezet.
Természetesen ez az én magánvéleményem...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Roger6
Hm... írták valahol, hogy teljesítmény alapján fog rakosgatni az MM, vagy csak fikázni akarsz?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

voivod32
1390-es könnyû tankom volt, meg is élt nálam vagy 30 meccset, aztán eladtam a f@szba. Ezek a revolvertáras rohangálós kis szarok nekem nem jönnek be valahogy. Ezért pattintottam az AMX50.100-at is és egyben hagytam fel a francia jármûvekkel.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Sunsetjoy
"Égett is a pofámról a bõr rendesen miattad!" :DD

(bocs:)

De tényleg beszólt amúgy.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Amúgy én már kezdem nem élvezni ezt a játékot!<#szomoru1> Mindegy mikor jövök föl egyszerûen nem lehet végig játszani normálisan 3 percet mert 98%-ban taktikátlan seggekkel vagyok együtt és élvezhetetlen a játék! Nagyon sokan vagyunk már ebben a játékban és tele van full kezdõkkel már tier 7-fölött is. Valami nagyon el van cseszve ebben a játékban az tuti! Megöli a játék élményt ez az egész. Amíg nincs kiegyenlítve az mm kábé 50-50%-ra addig ez egy kalap szar!<#levele> Nem szoktam nyafogni ok nélkül ti is tudjátok, de ez már gáz hogy 20-ból 16 bukta mert egyik oldalra véletlenül össze pakolja a siemkákat akik a madarakat lövöldözik az égen, a másik oldalra meg tele bassza az mm kiváló játékosokkal. Na menjél hülye gyerek...lõjjed õket 2-percig amíg egyedül nem maradsz!<#nevetes1> Ennyire bugos matchmakert még az életben nem láttam játékban!
Fene tudja az 50-100-at is szokás annak besorolni<#nevetes1>
Akkor az amx 50-100 is befer... Praktikusan az is med, hiaba heavy a jele :)

Roger6
13-90 az medium?

Számomra is a T-44 az a "MED",minden más csak izéke valami szupport-sznájper akarmi(a kínaiakat nem ismerem,tegyük hozzá).
A Type-59 ami még T8 med és mókás vele a játék...ráadásul az még a gazdaságot is jól lendíti minden egyes körrel:)
T69,AMX13-90 szerintem

WOT nick: tepi1

voivod32
Melyek azok?
Esetleg a T-34-1-et tudom elképzelni, mást nem nagyon.

Pedig bõven akad annál jobb :D.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

voivod32
A T44-nél jobb 8-as medet el sem tudok képzelni.

De a legjobb benne az, hogy neha az ember tenyleg benezi a meccset (mint tegnap en, mert egy artista rogton az elejen beszolt es felment bennem a pumpa), azt a nagy chateles kozben 300 hp sebzes utan meg is doglottem.... Egy t54-ben <#falbav>. Aztan szegyenkezhettem az egesz meccs alatt :)

Neha jo lenne felrakni a nochat modot, persze sok esetben meg nagyon hasznos, ugyhogy emiatt megsem lepem meg...

A 268 gunja kevésbé hisztis, távolra jobb. Viszont az F155 közelharcban fucking awsome :D.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Tono34
A javítási költség is megvan ilyenkor szerintem. Meg a dac, hogy azért sem lõtök ki ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

fúú a sok gyökér kis noob de felbaszta az agyam..... azt még engem akar kiokatni az avg 220 sebzésével csatánként <#duma>
A kérdés: Object 268 vagy foch 155 ág nyújt több funfaktort. Gondolom orosz...

Eladom a picsbe az at8-at. Nem kell nekem a gagyi brit td ág. Már mindenki ismeri a kukát és nem fun mikor egy kv1s 2 lövésbõl kioffol, miután nagy nehezen célba értem.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Hat, mostanaban ugye meg eleg feltuno szamomra a neve miatt, sok is van belole (sok a nemetfan), de valahogy abbol a sok indianpanzerbol nem nagyon lattam hogy felmutattak volna vmi ertelmeset.....

Igy van, de ilyenkor van vmi hatranya belole, nem? Pl max javitasi koltseg...

Asszem életem köre(sebzésileg) :) kár h lose...
http://mwreplays.com/replay/LAD6MFJV8BTW/
Tono34
Pl: Csapat miatt bosszús és inkább meghal, de ne legyen más fregje.

Mondja már meg valaki hogy az mire jó hogy ha sarokba szorítják a parasztját akkor inkább beugrat a vízbe? Ezzel mit ér el? Nemhogy még kilõne utoljára egy tankot nem? ma már 3-an csinálták ezt! Nem vágom mire jó!<#fejvakaras>
Azért visszatekintve a ruszkik durván op-k voltak mikor kijött ez a játék (most is azok pl kv-1s). De a kv-2 107mm-el tier 5-be és kv-3 tier 6-ba az durva volt
Nekem az ágyú lassú célzása a legfájóbb, a db-vel is az volt a legnagyobb bajom. Ha gyorsabban célozna, meg nem csokiból lenne a lövegpajzsa, akkor jó tank lehetne...

Így meg csak egy gyorsabb, gyenge ágyús, rossz páncélzatú t8 heavy tank kevés hp-val.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

visszavettem KV-3at és feltettem rá a 107-es retro gun-t :)
oldalazós taktikával még mindig nagyon brutál ez a tank, mint anno. :D

egyedül 8 tankot tartottam fel vele <#zavart1>
Nem értem miért szidja annyira mindenki. Ha nem is éppen jó, de legalább korrekt kis tank. A T44nél meg mindenképpen jobb.

Pár napja megvettem az indiánt, egybõl rátoltam freebõl a top ágyút. Istentelenül egy fos tank. Semmire se való, de legalább azt is szarul csinálja, mint kb a kis testvére a db.:D

Alien69
Igen, KÖSZÖNÖM mindenkinek. Egyértelmûnek látszik. Kár, hogy nem csípem a heawyket. <#gonosz2> Persze, errõl inkább az MM/WG tehet (végtére is, kell valamire fogni a bénaságomat). <#eplus2>

Annyira nem érdekelnek hogy menjek is velük. Csak irritál amikor egy dagi leó 350 sebzéseket küld a T8-10 tankom oldalába.

No eléggé egybehangzóan jellemeztük a két tankot, innentõl rajtad áll. <#papakacsint>

Ugye erre írtam hogy a WGnél max XML editálásra képes devek vannak. Persze lehet azt is a googleval keresték ki hogy hogyan kell :)

Nem utálni kell õket hanem ha szted tényleg OP akkor használni. Rám fog rohadni a goldlõszer a dagiban :)

Tono34
Ez mindjárt feltételezne olyan fejlesztõket akit tudnák, hogy mit is kellene csinálni ..... :)

Egyértlemûen az E75. Az egy vérbeli heavy, nagyon kemény és beforgatható fronttal.

Az IS8 inkább egy "kövér med", majdhogynem olyan érzésem van benne mintha egy IS3 lenne egy jobb ágyúval. CSakhogy amig az IS3 frontja T8ban igen kellemes, ugyanez a páncélzat T9-T10ben... ehh.....

(ui: jelenleg is aktívan használom mindkettõt)

Én személy szerint az IS-8-at utáltam az elején amiatt, hogy IS-3 után olyan vele menni, mint aki azt se tudja mi történik. Szoptam vele eleget, estem keltem. Aztán elkezdtem vele majdnem mediumként játszani, na úgy már jó, de még mindig nem a klasszikus heavy, ha nem tudod csak a tornyod kidugni, testet nem szabad beforgatni szerintem. Vicces a végére megszerettem, csak az "M" betûért megtartottam amíg meg nem lett.<#nyes>
E-75 meg egy klasszikus heavy brutális ágyúval. Egész vicces amikor 10-eseket pattintasz vele. Ha valóban "heavyt" akarsz akkor E-75, ha kicsit mozgékonyabb, már már "support flanker spotter" heavyt akarsz akkor IS-8. Az ágyúja szerintem mindkettõnek jó.

Én a helyedben várnék 2 napot!
Szerintem a németek lesznek leakciózva, és ha szerencséd van, pont a KT-E75-E100 trió
30%-al olsóbb lesz, és az E-75 jobb választás mindenképp.

Én értem hogy MOST hogy mûködik az MM (kb leszarja hogy az a tier7 az egy scout, kb egyenértékûnek veszi egy T8as félheavyvel), de nyilvánvaló hogy ahelyett hogy csak a tiert nézné, simán balanceolhatná még utána típus szerint. Emlékszünk még a type hordákra, amikor egy oldalra berakott 6-ot, a másik oldalra meg semmit :)

Ha én az egybites agyammal felismerem hogy 4 SP és 4 scout az minbden szempontból korrektûl úgy lenne elosztva hogy 2-2 mindkét oldalra és kész.

Algoritmizálva ez kb annyi, hogy veszi a 30 játékost, sorbarendezi õket tier és utána tanktipus szerint. Aztán csak "egyet jobbra, egyet balra" elven szétdobálná a tankokat, máris meg lenne oldva. Ha van 4 SP abból 2 garantáltan az egyik oldalra, a másik kettõ garantáltan a másik oldalra kerülne.

Nyilván vannak még finomságok (platoon figyelembe vétele pl), de azért ülnek ott napi 8 órában hogy megoldják.

(amúgy szvsz az MM messze nem szar, én már hónapok óta nem hördültem fel az artik létszámán kívül semmire ezügyben, de itt valljuk be hogy csúnyán csuklott).