World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
ott kempelt végig a srác, miután kilõttem elkezdett vmi olyasmit, hogy szerencsénk volt h mi T8 al voltunk õ meg csak T7-el :P:D:D:D
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Megszoktam hogy t6-ban még a sziklákat sem bírják kikerülni de könyörgöm, t9-t10?
Sima kifagyás helyett már driver halált kapok hiába raktam föl a legújabbat. Egyszerûen profin megírt.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
De azért utána revansot vettünk, chafee-val még kamikaze medal is bejött, neked meg a buziverõ, mert halálba rammoltam egy GWTigert :D Érezte a rendszer hogy ezt itt most meg kell adni, hiába õ 58 tonnás én meg 18... a gyûlölet erõt adott :D
Remélem leszel ma este, hajnali kettõig biztos tolom hogy meglegyen minden 5x :D
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Olyat kérdeznék én a nagy kutakodóktól van-e olyan honlap vagy külsõ progi WoT-hoz, amiben rendszerezve tudom látni, tartani a jelenleg garázsban levõ tankjaim. Tehát pl. látom mennyi és milyen szintû medem, heavym, stb. van. Ezekkel milyen teljesítményt nyújtok stb. Szóval ilyen kis mindenes program van-e vajon?
A kép áprilisban készült. :)
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Igazi kis mindenes:
-felderítõnek kiváló
-elfogónak kiváló
-az ágyú tud meglepetéseket okozni (+\-)
-gyorsasága is nagyon jó
-kis célpont nehéz eltalálni
Értõ kezekben nagyon jó kis gépezet.
Természetesen ez az én magánvéleményem...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
(bocs:)
De tényleg beszólt amúgy.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
A Type-59 ami még T8 med és mókás vele a játék...ráadásul az még a gazdaságot is jól lendíti minden egyes körrel:)
WOT nick: tepi1
Esetleg a T-34-1-et tudom elképzelni, mást nem nagyon.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Neha jo lenne felrakni a nochat modot, persze sok esetben meg nagyon hasznos, ugyhogy emiatt megsem lepem meg...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Eladom a picsbe az at8-at. Nem kell nekem a gagyi brit td ág. Már mindenki ismeri a kukát és nem fun mikor egy kv1s 2 lövésbõl kioffol, miután nagy nehezen célba értem.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
http://mwreplays.com/replay/LAD6MFJV8BTW/
Így meg csak egy gyorsabb, gyenge ágyús, rossz páncélzatú t8 heavy tank kevés hp-val.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
oldalazós taktikával még mindig nagyon brutál ez a tank, mint anno. :D
egyedül 8 tankot tartottam fel vele <#zavart1>#zavart1>
Az IS8 inkább egy "kövér med", majdhogynem olyan érzésem van benne mintha egy IS3 lenne egy jobb ágyúval. CSakhogy amig az IS3 frontja T8ban igen kellemes, ugyanez a páncélzat T9-T10ben... ehh.....
(ui: jelenleg is aktívan használom mindkettõt)
E-75 meg egy klasszikus heavy brutális ágyúval. Egész vicces amikor 10-eseket pattintasz vele. Ha valóban "heavyt" akarsz akkor E-75, ha kicsit mozgékonyabb, már már "support flanker spotter" heavyt akarsz akkor IS-8. Az ágyúja szerintem mindkettõnek jó.
Szerintem a németek lesznek leakciózva, és ha szerencséd van, pont a KT-E75-E100 trió
30%-al olsóbb lesz, és az E-75 jobb választás mindenképp.
Ha én az egybites agyammal felismerem hogy 4 SP és 4 scout az minbden szempontból korrektûl úgy lenne elosztva hogy 2-2 mindkét oldalra és kész.
Algoritmizálva ez kb annyi, hogy veszi a 30 játékost, sorbarendezi õket tier és utána tanktipus szerint. Aztán csak "egyet jobbra, egyet balra" elven szétdobálná a tankokat, máris meg lenne oldva. Ha van 4 SP abból 2 garantáltan az egyik oldalra, a másik kettõ garantáltan a másik oldalra kerülne.
Nyilván vannak még finomságok (platoon figyelembe vétele pl), de azért ülnek ott napi 8 órában hogy megoldják.
(amúgy szvsz az MM messze nem szar, én már hónapok óta nem hördültem fel az artik létszámán kívül semmire ezügyben, de itt valljuk be hogy csúnyán csuklott).