World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ellenfélként ismerem csak õket!

Ha Is 3 -mmal megyek. és választanom kellene, hogy melyik ellen mennék szemtõl szembe, akkor az Is 8 ellen mennék. Könnyebb átütni. E75-nél azért jobban kell célozni.
T 9-10 havyvel ha megyek akkor majdnem mindegy melyik jön. E 75 nagyobb célpont, könnyebb lõni, viszont ha kicsit be van forgatva akkor pattoghat. Talán az Is 8-at könnyebb átütni (igaz eltalálni nehezebb)
Ha meddel vagyok (T7-8-9-10), akkor inkább E 75 ellen. Egyszerûbb körbe táncolni, illetve az oldalát is könnyebb belõni! (bár láttam én olyat ,hogy egy T62 nem tudott lefordulózni egy E 75-öt, bár ez a ritkább!)
Persze prémium lõszer nem játszik nálam.
Ellenfélként számomra az E75 sarokharcban keményebb dió mint az Is 8.

Sunsetjoy
Vagy másik példát ahogy olvastam a neten: "Egyenlõre a sorozatgyilkos darabol fel, mielõtt elás az erdõben. A szó, amit keresel az az 'egyelõre'.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
Nem hozza be.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Szép

JeffDunham
Egy dolgot tudnod kell mielõtt megnézed. Amint elkezdtem a játékot jött egy telefon és azonnal lépnem kellett volna. Ezért csak azt fogod látni hogy semmi finomkodás, semmi bujócska, csak rohanok bele a halálba. Amennyire abba akartam hagyni, annyira nem sikerült. <#nevetes1>
A végén a foglalásnál azért nem mozdulok, mert már rég nem voltam a gép elõtt. <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

"Egyenlõre a focicsapatok állnak, amikor még senki nem rúgott gólt. Esetleg lehet egy mindenre hasonlító ízû jellegtelen üdítõital egyen lõre. Azt viszont, hogy „jelenleg még” úgy kell írni, hogy „egyelõre”."
by: Horváth Oszkár
E75, sokkal de sokkal jobb mint a szojvet kolléga.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Amikor Kv1-el farmolok, vagy éppen a dühömet vezetem le akkor nem igazán szoktam érezni derp ágyúkat. Valahogy elkerültek😊 (szerencsés is vagyok vele, meg eléggé op tank)Nem is gondoltam volna,hogy sokakat zavarnak.
buffolják a kis ágyúkat? Ennek nem igazán örülök. Eddig pont az volt a jó, hogy nem kellett annyira tartani kis tierben tõlük. Van esetleg valami info a buff mértékérõl?

voivod32
Végre valaki, aki tudja, hogy az egyelõre, az nemegyenlõre!

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Az ágyúja egy álom vedd meg nyugodtan nagyon finom kis cucc.
Annyi hogy a pályákat kell ismerni mert ha rossz helyre álsz mire pozíciót váltasz vége a meccsnek...

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

IS8 at NEEEEEE..

Akkora kalap szar, hogy az már cilinder..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

voivod32
Ezt pluszoltam!

csak a gold ammot nerfelik.... sima HE-vel lehet továbbra is trollkodni 😊
Már ideje volt, nagyon utálom azokat az OP fosokat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Alien69
Eljött az idõ, elsõ tier 9-s tankomra meglenne a píz. :-D Csakhogy, a kérdés, melyik? IS8 v. E75? Mondjuk, az is8 olcsóbb. <#vigyor5>

Még rendesen kedvet csináltál, h megvegyem ezt a kis csúnyaságot. De egyelõre ellenállok...<#vigyor>
voivod32
Na, vége a kaszálásnak, elkezdett tízesek közé dobálni!
Szop-o-meter on...

Roger6
Az MM nem hinném, hogy Tier szerint pontozza a csatákat, hanem mindegyik tanknak van egy értéke X pont, és csak arra figyel, hogy a két oldalon egyenlõ legyen, vagy legalább közel az egyenlõhöz. A scout-ok sok pontosak. Sajnos vagy nem, ezt döntse el mindenki maga. Plussz ha azt nézzük, az a hármas arty az ellenfélnél csak hátrány. Saját vélemény természetesen, de ilyen miatt nem szidnám az MM-et.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

polluxware
8.6ban a 105ös német howitzer-t dúrván nerfelik HE damage-t és a Gold ammo-t pedig 150mm-rõl 104mm-re viszik le (pen)

hetzer, pz4, vk2801, (wespe) days are over...

még most kiélvezkedni õket!

Ez nem mentség arra hogy az MM rendesen elkúrta, hogy egyik oldalra pakolta az összes scoutot, a másik oldalra meg ellensúlyozta 4SPvel.

Ez egy viszonylag egyszerû feladat lenne, 2 SP cserél 2 scouttal, és máris balancosabb. De hát tudjuk, a WGnél marketingesek, fináncok és 3d meg térkép modellerek ülnek. Fejlesztõ az nincs, illetve van 2, de õk meg csak xml fájlokban tudnak számokat átírni 😊

Tono34
Szép volt, esetleg nem töltenéd fel? 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

polluxware
tegnap csak megvettem a kis FCM36 pak40-et... 2csatát mentem vele eddig (mindkettõ tier3as):

1. (75%crew, camo+binoq) Malinovka pálya... scout átrohan.. hurrá lesz mit lõni😊 ........ 6ammo elment... 2 találat
,javarészt béz kempeltem és dombról hátbatámadók-ból csipegettem pár találatot: max 4-5hitem volt erre kaptam Prém nélkül 13000creditet

2. azapálya ahol mocsár van középen😊 fõleg bézkemping, majd miután elhullott mindenki, és támadó sem volt, elkezdtem az ellen bázisa felé cammogni ahol egy FCM36 os várt amit sikeresen leküzdöttem kis segítséggel... összesen egy 25%os HP-val rendelkezõ PZII maradt ami fent kempelt.... hát nem értem oda idõben😊)))) -> !!!!DRAW!!!!, 7kill

na erre kaptam PRÉM NÉLKÜL 33800-at tisztán! (prémmel köbö 52000et kaptam volna)

mivan ha nyerek?

pozitívum:
-lassú ,de jobban fordul mint egy T82, vagy Valentine AT
-jó view range.. persze 100%os crew-al lesz majd látható
-gyorsan céloz -> ez miatt nem is zavaró a kis horizontális kitéríthetõség
-tier-jében tényleg jó credit szerzõ

negatíum
-lassú (de ez tényleg egy vérbeli bázis camper tank, ami akkor megy elõre ha nagyon halad a csapat..)

ha másra nem is, arra tényleg jó hogy csak úgy zenehallgatás mellett menjen az ember egy nyugis kört... és az hoz is credit vájz

425goldért sztem jobban megéri mint egy szimpla nap prém

egy dolog... nem kezdõknek való tank, ugyanis kis sebessége miatt ha valki lááááma, akkor gyakorlatilag semmit nem csinál mire lemegy a csata, ha meg próbálkozik és megy elõre ész nélkül, tuti hogy nyílt terepen lepik meg

JeffDunham
Jól sikerült ötszörözõ. <#papakacsint>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

voivod32
Ez nekem rohadt gyanús, tegnap aktiváltam a bonus kódot, ma reggel még volt belõle 8 óra. Azóta csak IS-3-al megyek,23 csatából 21 gyõzelem... Egy kicsit félek...

voivod32
....öööööö, tényleg!

Attól még éppen meglehetett volna. Az 1% gyanítom a 3 Kazna-s miatt volt, de mivel artyban ültek, nem sok vizet zavarhattak (már ha normális a csapat).

https://wotinfo.hu

Mi történt ma reggel, hogy nem kell szednem andaxint?

a, megtanultam játszani
b, hétfõ van és az értelmi szint rohamosan emelkedik

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Most mivan? Csak 2 tier ponttal volt nekik több.
Meghátrálsz egy kis kihívástól? 😄

JeffDunham
Ha 14k csata alatt 200 effy-t produkál akkor nem a gyereke volt. Ha jó lenne és ezt csinálja akkor talán lenne rá esély, de így nem.

Roger6
Tudod az átlagember ilyenkor dolgozik, így az MM-nek ilyenkor nehezebb dolga van, hiszen nincs kibõl válogatni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

amúgy? gyõzelmi esély kb 1%!!!!!
le is vertek minket mint a szar! ne hülyéskedj már! 4el több tier8asuk volt és mi meg tele voltunk light szarokkal....
akkora lose lett mint a fene!!!
voivod32
Mi bajod van ezzel? Csak nyolcasok voltak, meg hetesek4 Kicsit ugyan sok a szuperpörsi, de amúgy?

elmegy a WG a szájbakúrt anyjába 😄
ez mi??????????
voivod32
Ilyen is ritkán van! Az elõzõ meccsemen a csapattárs Type 59 lõtt ki véletlenül, és a meccs után rámírt. Az orosztórákon csiszolt kitûnõ angolságommal válaszoltam is neki.
Pralouze (9:48:49) sry man for shooting you ... :/
voivod32 (9:51:13) No problem, i thank you, for this message:-)

Ha lesz félárú akcióban, talán megveszem, de úgyis csak garázsdísz lesz 😄
Bár arra lehet várhatok egy darabig, mert Dickermaxnál is így terveztem, és azóta sem volt akciós 😄

Hát jah... mondjuk legalább a gold ammo-t tették meg sima ammo-nak, így legalább azzal a 198mm pennel még elboldogulhat szembõl a t8-al. A dpm-je 2530 körül lesz.

De a mozgékonysága valami brutális lesz, 26 tonnára jut 700 LE, ez majdnem 27LE/tonna. Meg elég kisméretû lesz, így lehet remélni, hogy az egyetlen high tier német td lesz ami tud rejtõzködni. Mondjuk a leo után én nem sok jóra számítok...

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Tier7, vagyis mehet t9-ig is valószínûleg... Aztán csipkedheti az E-75-öket a 130-at sebzõ ágyújával, ja és persze gold ammoval, mert különben át sem viszi. Kár érte, mert igencsakm jól néz ki, és 7-eshez képest az ára is baráti.

Tono34
Mostanában nekem is hasonlóan adja, talán lejár a prémem és ezért enged nyerni, hogy hosszabbítsak 😊

Bevallom eddig még soha nem néztem egyet sem ezekbõl a videókból, de most asszem pótolni fogom az elmaradásokat.

Nagyon-nagyon ügyesek a kommentátorok, tetszik ahogy adják át egymásnak a szót, komolyan dobálják be a hasznos információmorzsákat menet közben nemcsak az éppen aktuális tankról hanem bármirõl, profi munka!

Esküszöm néha már vártam hogy elhangzik olyan klasszikus is hogy "na de hová tûnt Miszter Sef??????"

ui: mivel rendkívül kezdõbarát az infó, remélem nem bánjátok ha linkellek titeket a FAQba.

lassan nemkívánatos személy leszek itt 😄

Stats for date 2013-05-12
Victory ratio: 78.57%
Battles: 14

igaz csak 14 csata 😄 de akkor is 78% egy 73%-os nap után 😊
mai napra kiváncsi leszek.... tegnapi mocsár részegségem utáni másnapos napon szoktam medálokat gyártani <#nyes>
voivod32
Van az az eset, amikor még a saját artyd is ellened van. Egy rövidke replay, Lerusholtam a Jadgpanzer E100-at IS-3 al, már majdnem kilõttem, erre a saját M12-nk leláncol, és kilõttek. A végén még én voltam noob.
http://mwreplays.com/replay/XKGXBY29YTM9/

Új hírek az ftr-wot.blogspot.hu -ról. A E25 prém td (t7 lesz megalol) és az új kínai prém heavy stat, és a 2 új német arty statjai. A gw tiger p úgy tûnik t8 lesz.

A few short points I have put together from today's leaks:

In 0.8.6, 105mm HEAT shells (Panzer IV, Sherman) get a bad pen nerf (from 150 to roughly 104 pen), unless they keep "special" heat shells for arty (unlikely, it's not like that now). Bye bye T5 derp.

Also, splash for hightier arty shells gets reduced, roughly by 10 percent. This doesn't have to be a rule, but it's like that with the new T8 GW Tiger P arty, which means the GW Panther and GW Tiger will have their splash reduced too, as they use the same guns.

Oh and as for the upcoming tier 10 Waffenträger E-100: schematics are already made and it's confirmed it won't have a 210mm gun, so (unless it has the same gun as Jpz E-100, which would be lame), we are looking at 150mm L/68 - verdict: most likely more mobile vehicle with VERY high penetration, armor is yet to be seen.

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

csaba90
nem rossz, de annyi gold lõszer el lövése után azért kíváncsi vagyok hogy mennyit hozott neki 😄
szerintem azt is simán bemondhattátok volna, h mivel prémium jármû ezért annak nem lényeges annyira, hogy a nyer vagy veszít vele az ember, a lényeg hogy (ugye a credit hozamot nem befolyásolja, csak az XP-t) minnél többet sebezzen alap lõszerrel.
Egyébként tetszett a videó, várom a következõt!

Csaby

Tono34
Azzal a tankkal amúgy se mentetek volna sokra. Azt csak az nem tudja sebezni aki mellélõ.

Öröm az ilyen videókat nézni! Tanulható dolgok vannak benne. Csak így tovább.

Tedd fel a howritzert, mással egy kalap szar az a tank csak mozgó fedezéknek jó, de azzal egy kis terminátor.
Arra nem gondoltál hogy esetleg a gyereke ment egy kört a tankkal?

Antimat
Egyik fele ez.
A damage panelt nem tudom.

cyka blyat

505thZajcev[PT]
Sziasztok!
Egy újabb videóval jelentkezünk a HUNS - Underdogs csapat tagjaival. Ezúttal a T26E4 SuperPershing amerikai kozepes harckocsit mutatjuk be.

Imrusssss
ami a vifdeóba van hud, azt belinkeli nekem valaki

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM