World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Is 3 -mmal megyek. és választanom kellene, hogy melyik ellen mennék szemtõl szembe, akkor az Is 8 ellen mennék. Könnyebb átütni. E75-nél azért jobban kell célozni.
T 9-10 havyvel ha megyek akkor majdnem mindegy melyik jön. E 75 nagyobb célpont, könnyebb lõni, viszont ha kicsit be van forgatva akkor pattoghat. Talán az Is 8-at könnyebb átütni (igaz eltalálni nehezebb)
Ha meddel vagyok (T7-8-9-10), akkor inkább E 75 ellen. Egyszerûbb körbe táncolni, illetve az oldalát is könnyebb belõni! (bár láttam én olyat ,hogy egy T62 nem tudott lefordulózni egy E 75-öt, bár ez a ritkább!)
Persze prémium lõszer nem játszik nálam.
Ellenfélként számomra az E75 sarokharcban keményebb dió mint az Is 8.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
A végén a foglalásnál azért nem mozdulok, mert már rég nem voltam a gép elõtt. <#nevetes1>#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
by: Horváth Oszkár
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
buffolják a kis ágyúkat? Ennek nem igazán örülök. Eddig pont az volt a jó, hogy nem kellett annyira tartani kis tierben tõlük. Van esetleg valami info a buff mértékérõl?
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
Annyi hogy a pályákat kell ismerni mert ha rossz helyre álsz mire pozíciót váltasz vége a meccsnek...
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Akkora kalap szar, hogy az már cilinder..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Szop-o-meter on...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
hetzer, pz4, vk2801, (wespe) days are over...
még most kiélvezkedni õket!
Ez egy viszonylag egyszerû feladat lenne, 2 SP cserél 2 scouttal, és máris balancosabb. De hát tudjuk, a WGnél marketingesek, fináncok és 3d meg térkép modellerek ülnek. Fejlesztõ az nincs, illetve van 2, de õk meg csak xml fájlokban tudnak számokat átírni 😊
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
1. (75%crew, camo+binoq) Malinovka pálya... scout átrohan.. hurrá lesz mit lõni😊 ........ 6ammo elment... 2 találat
,javarészt béz kempeltem és dombról hátbatámadók-ból csipegettem pár találatot: max 4-5hitem volt erre kaptam Prém nélkül 13000creditet
2. azapálya ahol mocsár van középen😊 fõleg bézkemping, majd miután elhullott mindenki, és támadó sem volt, elkezdtem az ellen bázisa felé cammogni ahol egy FCM36 os várt amit sikeresen leküzdöttem kis segítséggel... összesen egy 25%os HP-val rendelkezõ PZII maradt ami fent kempelt.... hát nem értem oda idõben😊)))) -> !!!!DRAW!!!!, 7kill
na erre kaptam PRÉM NÉLKÜL 33800-at tisztán! (prémmel köbö 52000et kaptam volna)
mivan ha nyerek?
pozitívum:
-lassú ,de jobban fordul mint egy T82, vagy Valentine AT
-jó view range.. persze 100%os crew-al lesz majd látható
-gyorsan céloz -> ez miatt nem is zavaró a kis horizontális kitéríthetõség
-tier-jében tényleg jó credit szerzõ
negatíum
-lassú (de ez tényleg egy vérbeli bázis camper tank, ami akkor megy elõre ha nagyon halad a csapat..)
ha másra nem is, arra tényleg jó hogy csak úgy zenehallgatás mellett menjen az ember egy nyugis kört... és az hoz is credit vájz
425goldért sztem jobban megéri mint egy szimpla nap prém
egy dolog... nem kezdõknek való tank, ugyanis kis sebessége miatt ha valki lááááma, akkor gyakorlatilag semmit nem csinál mire lemegy a csata, ha meg próbálkozik és megy elõre ész nélkül, tuti hogy nyílt terepen lepik meg

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
https://wotinfo.hu
a, megtanultam játszani
b, hétfõ van és az értelmi szint rohamosan emelkedik
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Meghátrálsz egy kis kihívástól? 😄
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
le is vertek minket mint a szar! ne hülyéskedj már! 4el több tier8asuk volt és mi meg tele voltunk light szarokkal....
akkora lose lett mint a fene!!!
ez mi??????????

Pralouze (9:48:49) sry man for shooting you ... :/
voivod32 (9:51:13) No problem, i thank you, for this message:-)
Bár arra lehet várhatok egy darabig, mert Dickermaxnál is így terveztem, és azóta sem volt akciós 😄
De a mozgékonysága valami brutális lesz, 26 tonnára jut 700 LE, ez majdnem 27LE/tonna. Meg elég kisméretû lesz, így lehet remélni, hogy az egyetlen high tier német td lesz ami tud rejtõzködni. Mondjuk a leo után én nem sok jóra számítok...
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Nagyon-nagyon ügyesek a kommentátorok, tetszik ahogy adják át egymásnak a szót, komolyan dobálják be a hasznos információmorzsákat menet közben nemcsak az éppen aktuális tankról hanem bármirõl, profi munka!
Esküszöm néha már vártam hogy elhangzik olyan klasszikus is hogy "na de hová tûnt Miszter Sef??????"
ui: mivel rendkívül kezdõbarát az infó, remélem nem bánjátok ha linkellek titeket a FAQba.
Stats for date 2013-05-12
Victory ratio: 78.57%
Battles: 14
igaz csak 14 csata 😄 de akkor is 78% egy 73%-os nap után 😊
mai napra kiváncsi leszek.... tegnapi mocsár részegségem utáni másnapos napon szoktam medálokat gyártani <#nyes>#nyes>
http://mwreplays.com/replay/XKGXBY29YTM9/
A few short points I have put together from today's leaks:
In 0.8.6, 105mm HEAT shells (Panzer IV, Sherman) get a bad pen nerf (from 150 to roughly 104 pen), unless they keep "special" heat shells for arty (unlikely, it's not like that now). Bye bye T5 derp.
Also, splash for hightier arty shells gets reduced, roughly by 10 percent. This doesn't have to be a rule, but it's like that with the new T8 GW Tiger P arty, which means the GW Panther and GW Tiger will have their splash reduced too, as they use the same guns.
Oh and as for the upcoming tier 10 Waffenträger E-100: schematics are already made and it's confirmed it won't have a 210mm gun, so (unless it has the same gun as Jpz E-100, which would be lame), we are looking at 150mm L/68 - verdict: most likely more mobile vehicle with VERY high penetration, armor is yet to be seen.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
szerintem azt is simán bemondhattátok volna, h mivel prémium jármû ezért annak nem lényeges annyira, hogy a nyer vagy veszít vele az ember, a lényeg hogy (ugye a credit hozamot nem befolyásolja, csak az XP-t) minnél többet sebezzen alap lõszerrel.
Egyébként tetszett a videó, várom a következõt!
Csaby
A damage panelt nem tudom.
cyka blyat
Egy újabb videóval jelentkezünk a HUNS - Underdogs csapat tagjaival. Ezúttal a T26E4 SuperPershing amerikai kozepes harckocsit mutatjuk be.