World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a WG baromsága, nem a platooné.
ám anno leoparddal mentem egyedül és elég sokszor berakott top tanknak..
gondolom ebben "reménykedtek"
Csaby
Miért retardplatoon ezek után? Nem õk akartak T7be jönni, nem úgy néz ki mintha szándékosan hozták volna be a lolt...

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A többi csatában a csapat fele a hegyet lövi ahelyett, hogy jönne fedezni/harcolni. Egyszerûen nem hiszem el, hogy mennyi IQ bajnok játszik a WoT-tal.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Malarkinak már meséltem, hogy csináltam egy másodlagos accot, ahol elhatározásom szerint lila játékos leszek! 😄
Igazából azt akarom kipróbálni, hogy 14 ezer csatával a hátam mögött mire vagyok képes egy szûz accal.

Ez lett a vége úgy, hogy egyedül maradtam a 2arty ellen, 5killnél jártam, indultam volna artyt keresni, erre megszakad a net, mire sikerült visszalogolni ez az eredmény fogadott....
Draw!
Map: Ruinberg
Date: 13 May 2013 17:35:20
Vehicle: M48A1 Patton
Exp: 925 + Credits: 50,244
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

de mivel kb 8 hónapot kihagytam így nemtom a ram2 mennyit gyengült
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
melyik féláras prémet éri meg beboltolni?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
4 sorozatos 2-15 meg 3-15 után elgurult a gyógyszerem, jóóóó messzire <#kuss>#kuss>
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
„vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse”