World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát akkor majd én is becsüccsenek a T-50-be, beviszek két T2-es havert T9 csatába, és mikor durcáznak a csapattársak, azt mondom, hogy "reménykedtem", hogy T5-be megyünk😊
Hmm, ez lehetséges, mindazonáltal nem hiszem. XVM nincs fent, úgyhogy nem tudom hány csatások voltak, de mindhárom klánban volt, és a kilövetésük utáni anyázás közepette be is írták, hogy a kékeket büntetlenül lehet lõni (bekékültem ugye), úgyhogy nem hiszem hogy totálisan zöldfülû banda lett volna.
Mondjuk az az ostoba, aki most ismerkedik a játékkal, és még fingja nincs arról hogy az a két tank az más kategóriába esik. Ott vannak a német tankágon, szerencsétlenek mennek a tigrisért, és akkor ezt kapják.

Ez a WG baromsága, nem a platooné.

csaba90
lehet nem tudták, hogy az az 😄
ám anno leoparddal mentem egyedül és elég sokszor berakott top tanknak..
gondolom ebben "reménykedtek"

Csaby

Ki az az ostoba, aki scoutban ülve behoz magával lowtier tankokat? Aki scouttal játszik, legyen felkészülve rá, hogy nagy tierbe megy.
csaba90
Jogos!

Csaby

Nos, ha jól értem a platoonban az alábbi 3 tank volt: loltraki, pz38t és pz38na.

Miért retardplatoon ezek után? Nem õk akartak T7be jönni, nem úgy néz ki mintha szándékosan hozták volna be a lolt...

Ahogy látom nem csak nálam vannak akkor ezek a retard-platoonok jelen,pedig azt hittem már kihaltak,erre az utóbbi pár napban minden 5-6 meccsre jut valami felplatoonozott csacsiság,igaz csak akkor végzek velük,ha rám lõnek,vagy tologatni próbálnak...a tologatást,lökdösést azt fõleg nem tolerálom,akkor a platoontárs is ugrik általában.
Nálunk olyan volt t9 csatába tier 5 arty behozott egy t2-es tankot,aki azzal szórakozott hogy meggy mag köpõvel végig lövöldözte a fél csapatot,mikor szóltam artynak hogy szerintem nem normális,elkezdet igen csúnyán beszélni és rám fordult,nem vártam meg hogy lõjön,122 milissel odapörköltem neki.

Elõbb mészároltam le egy német retardplatoont. T7 meccs volt, a loltrakit kilõttem, erre rám szálltak a haverjai (komoly fenyegetést jelentettek Pz38t-ben és Pz38NA-ban ülve). Egyiket kilõttem, másikat diszkréten belöktem a folyómederbe, ahol két perc vergõdés után csendben megfulladt. Azért a németek is tudnak nagyot alakítani hülyeségben.
Ennyit jelent a csapatmunka. HHR, HUNS, MSZH és egy igazolatlan magyar (én 😊 ) az élen.
voivod32
Tegnap olyat láttam, hogy IS7 behozta szakaszban a Loltractort, (!), és basszus, õ halt meg utoljára, úgy , hogy nem õ volt a táblázat alján, mert felderített 3 jármûvet.( Amikor megtalálták és kivégezték)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Boconadi
Elhiszem, nem kekeckedek <#smile>
Prémium tank, nem annak a tanknak a legénysége, hanem a sima pershingé amit most vettem ócsóért, elõtte meg a t20-é volt és így tovább.... Tényleg a hatodik meccs. Nézd meg magad, ha nem hiszed. Minek hazudjak, ha két kattintás és lebukok? <#hawaii>

Hát ilyen a mesében sincs, 1% leverem a t28 protot, aztán sikerült rámfordulnia, mondom a HE lõszer kivégzi.... ÉS CSAKAZÉRT IS NEM! A 88-as HE ilyen gyesza vagy mi?
Tíz meccsbõl 7 vereség. A barom állat behozza T6 csatába a T2-es Pz.I-et, full piros az egész csapat, nem bírom leötszörözni a gépparkot. Az elõbb 3 ellenfél maradt, egy T8 med húzta a zászlónkat, mire a csapatom 5 heavy-je és 1 light-ja nekiindul foglalni a térkép közepétõl ahelyett, hogy resetelne. Nem értem vissza az artyvadászat után.
A többi csatában a csapat fele a hegyet lövi ahelyett, hogy jönne fedezni/harcolni. Egyszerûen nem hiszem el, hogy mennyi IQ bajnok játszik a WoT-tal.
Roger6
+ van 10 ezer meccse, így lehetséges.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

voivod32
Miért ne? Arannyal 100%-ra képezte õket, a másodlagos skilleket pedig hozták az elõzõ jármûrõl.

Boconadi
6. meccsed vele és már 180%-osak a legénységed tagjai? Hmmm
nehéz? 😛

"Neha jo lenne felrakni a nochat modot" Van ilyen? 😮 Mit kell fizetnem egy linkért? <#zavart1>

MeltyMap's Math Mod
voivod32
Miért van 2-3-4-es tankod? Mert akkor nagyon hívnálak! 😄
Malarkinak már meséltem, hogy csináltam egy másodlagos accot, ahol elhatározásom szerint lila játékos leszek! 😄
Igazából azt akarom kipróbálni, hogy 14 ezer csatával a hátam mögött mire vagyok képes egy szûz accal.

Máté94
*effektív
Engem már nem is hívsz?😄😞
Máté94
Megkérdezhetem, hogy ez melyik mod? Mármint effektvk páncélvastaghoz. 😊
voivod32
Szevasz Malarki! Jó lenne szakaszozni, de le kell nyomnom az egynapos prémemet a liaaccomon. Örömmel közölhetem, hogy már igen jó úton haladok! Ez a Vickers Mk.E Type B egyszerûen egy szörnyeteg! 😄<#vigyor4><#alien2>

A sírás kerülgetett mikor megláttam ezt a csapatot.

Ez lett a vége úgy, hogy egyedül maradtam a 2arty ellen, 5killnél jártam, indultam volna artyt keresni, erre megszakad a net, mire sikerült visszalogolni ez az eredmény fogadott....
Draw!
Map: Ruinberg
Date: 13 May 2013 17:35:20
Vehicle: M48A1 Patton
Exp: 925 + Credits: 50,244
Sziasztok !!!
Holnap este 19:00 óra kezdettel ismét jelentkezik a WoT SHOW a SIMSPORTTV-n !!!
NE HAGYJÁTOK KI 😊
Várunk mindenkit szeretettel <#integet2>

Eagle16
Na végre már. A többit se ártana amibe HEAT megy és Tier 4-6-os szintû.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szoktam.... általában ilyenkor csinál a mi artynk az ellenségnek egy lucky medált <#bdead>
Tono34
Csak menj egy sebzett ellen mellé és bízz az ellenfél artijában, hogy segíteni akar neki 😄

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nekem 7 van
Én nyertem, bibibi <#mf1><#banplz>

Pedig hol vagyok én tõletek...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Tono34
Megnéztem, nekem is akad kettõ darab 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Hopp, most vettem észre ranger befigyelt.<#mf1>

......<#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2><#duhos2>
Na, ezután elnyomtam még 1 csatát, amiben kaptam egy újabb lucky medált 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

6-ik meccsem vele. Élvezetes a tank, pedig azt hittem nem lesz jó. Tévedtem. Random faktor a meccs alatt befigyel, persze nem nekem. Fogalmam sincs a jgpanthert miért kellett fél óráig lõnöm, nomeg a ferdinek a végén miért maradt 20 hp-ja. Igaz ágyúmat kissé leamortizálták, de meglett a gyõzelem. <#zavart1>

ram2 , black prince és a lefh tier 4 arty mozgat igazán

de mivel kb 8 hónapot kihagytam így nemtom a ram2 mennyit gyengült

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

van egy hülye és noob kérdésem

melyik féláras prémet éri meg beboltolni?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ha már Benjit piszkáljuk 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hypo
😊)))) minden fosabb kicsit aztan egy picit valami jobb akkkor az mm szar, ha epp jo akkor szar a team, de hat ez van örüljünk neki

szerintem örüljetek, hogy ma nem találkoztatok össze velem randomban 😄
4 sorozatos 2-15 meg 3-15 után elgurult a gyógyszerem, jóóóó messzire <#kuss>
Igen szerintem nem egyrõl beszéltek 😊)

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Köszönöm, lehet ezek már túl sok adatot is mutatnak számomra. :-)

Ja bocs a T3 páncél vadászra gondoltam nem a T8-as heavyre.
712 asszem tudom nem sok de nem is vagyok jó játékos 😊
Hehehe.. ma foxi nap van 😄

38k kredit? Nem írtad el ezt? Az baromi kevés. Mennyit sebeztél? Mert kb 3000 sebzésre SPershinggel én 60-70k körül kapok.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

Na a leírtak alapján megvettem ezt az FCM-et szerintem jó még én noob is tudja használni elsõ kör 7 kill 38k credit ilyen se volt még.