418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• madmanic
    De majd mindjárt jön valaki akinek van és összehasonlítjátok.
  • madmanic
    Az T9 ben szerintem kevés lesz.
  • Pongyi
    T54
  • madmanic
    Én a legtöbbel 1900-2000 tp ket szerzek, úgyhogy szerintem kevés.
  • madmanic
    okt 15.

melyik meddel érted el? Tankonként számolja.
  • madmanic
    fájó szívvel a hatodik meccs felénél köszöntem el a tisztelt egybegyűltektől tizensok-kevés állásnál egy percen belül...

Utoljára nyáron volt ennyi tirpák...
  • Pongyi
    Sziasztok. Volt az a TD verseny ahol 15 évnyi prémet lehetett nyerni. Most ugyanez van Medekkel. Vki tudja h ez a verseny mikor ér véget? És sztetek 1700 tp elég lesz 3000 aranyra? Az már elég jó meddel nem? Elég lesz az top 50-be?
  • Shion
    A44-es tankom nekem is van már, bár eddig csak pár kört nyomtam le vele, az érzéseim elég vegyesek ezzel a Tier 7 medium tankkal kapcsolatosan. Volt olyan csatám (füves préri), ahol iszonyatosat mentem, szívattam mindenkit, ahogy a nagykönyvben megvan írva. De volt olyan pálya is, ahol minden balul sült el (rossz pozíciót vettem fel, állandóan égnek állt az ágyúm, nem tudtam kibújni a fedezékből, mert állandóan sebeztek, stb), ilyenkor gyűlöltem. A fentieket egyelőre betudom annak, hogy még nem tanultam meg játszani a tankkal. Mivel tudtam már élvezetes jó köröket is menni, ezért van remény.

Object 704 (Tier 9 TD): tegnap volt olyan köröm, ahol lényegében full Tier10-es csatába tett be, a ranglétrán a legalsó voltam. A túloldalt is volt egy ugyanilyen TD, szintén legalul, poénkodtunk is egymással, hogy mi csak tölteléknek vagyunk itt. Lement a csata (kb. 8 perc), utolsóként haltam meg 3 killel és 5k sebzéssel. Még az ellenfél részéről is többen megdicsértek, hogy jól csináltam, sőt egyedüli ellenfél én voltam csak. Így bár kikaptunk, de emlékezetes lesz ez a csata nekem sokáig, mert tényleg jól ment, nem úgy, mint a Tier 10(!)-es csapattársaimnak. Vannak Tier 10-ben is bénák, úgy néz ki :(
  • Bangaro
    Belenyugodhatsz, rakás szar a motor.
  • pecaboy
    Tier5 tankok páncélzata

• JeffDunham
    Még a kérdés is hülye...
  • Okmyx
    "Dont angle me, hacker, i report you"

Ez mi a fenét jelent? (azonkívül, hogy hacker vagyok és feljelentenek...)
    Legalább 3 ilyet vagy hasonlót kaptam tegnap, és nem értem mi pontosan a probléma. Eddig nem kaptam ilyeneket.
  • R3nton
    lol T34-t eladni :D Aranybánya az a tank kb...
  • nemtudommivan
    ELC-vel a harmadik legnagyobb sebzést értem el és én öltem a legtöbbet egy olyan csatában ahol 8-9-esek voltak. Nem volt nehéz mivel a fele gyakorlatilag nullát sebzett.
  • setchoo
    Valaki futtatja a játékot FX-8350-as procin?
    Konkrétan az a problémám, hogy bármilyen grafikai beállításon 30 az átlag FPS-em a HD 7770 meg 99%-on pörög. Már rommá teszteltem a gépem és minden értékem tökéletes. Viszont a wot-tal nem tudok mit kezdeni.
    Van pár fórum ahol azt taglalják, hogy ennyire rosszul van megírva a kliens. Nos, ezt nehezem tudom elhinni. Még mindig a homokszemet keresem a gépemben, de nem találom. Hátha valaki találkozott ezzel a problémával és tud valami megnyugtatót mondani.
    (Vas: Asus M5A99FX Pro R2.0 AMD FX-8350, Sapphire Radeon HD 7770 Vapor-X, Corsair 2*4GB (1600Mhz), Samsung SSD 840 120Gb)
  • Tono34
    Érdekes nekem is ezzel a tankkal jött össze :)
  • nemtudommivan
    köszi
  • Frankie69
    2.400.000
  • nemtudommivan
    T34 prémium tank eladási ára mennyi?
  • rudii
  • popey8
    Jó lesz ez az obj:)

U.I.: Én szereztem a legtöbb xpt, de mivel T10 csata volt, nem gondoltam az elején, h így lesz és emiatt nem írtam be az I will be a celebrity! szöveget, pedig volt egy VTEPS-es kolléga. 1 esély oda
  • madmanic
    Köszi!
  • Maala
    Ha veszel rá felfüggesztés felszerelést, akkor felmegy rá lánc nélkül is.
  • madmanic
    E75 re fel tudom tenni a nagyobb tornyot, vagy kell alá a lánctalp?

Ez a stock az agyamra megy T10 ben keresztülhugyozzák minden irányból...
  • yossarianHUN
    Érdekes, így első blikkre azt mondanám, valaki feltörte az accodat, és poénból lövöldözte a csapattársakat, értelemszerűen hogy veled toljon ki. Jelszó, esetleg e-mail csere nem árthat, bár ez utóbbi macerás, úgyhogy először csak a jelszót változtasd.
  • Angelus1991ster
    10 kilőtt tank Hetzer-rel stb.
    (http://wotreplays.com/site/368121?secret=9657c125f175c37649b71444073d6907)
  • maturad
    Szabadságom két hete alatt (!! - nem is voltam gépnél) egy rendszerüzenet szerint "erőszakosan viselkedtem" társaimmal , így a főizé felfüggesztett. Léptem nyomon lőnek rám sajátjaim, lökdösnek be a folyóba stb. -szóval akad bunkó elég. Ám az ujjamat sem emeltem rájuk soha. Két kérdésem lenne!
    1, Előfordulhat, hogy a rendszer csak úgy, kamu bejelentésre bárkit is felfüggeszt??
    2, Ha igen, mégis meddig? Ennek már egy hónapja!!! nincs valami "jogorvoslat"? Egy vacak Leichtraktorról kűzdöttem fel magam (arany nélkül) a VIII. fokozatig, s itt most kibaltáznak velem?
  • Maala
    Hát, én áldtam volna a sorsot, ha berak T7es csatába, de kb minden 5. csata volt csak az... Elég bosszantó volt.
  • kHares
    Már miért lenne az? T5-ben sincs semmi ráhatásom a csatára pedig 2x is 3k sebzést csináltam. T9-ben legalább valaki megnyeri nekem aztán nem kell kínlódni.
  • Okmyx
    Darth Vader?

• Maala
    Addig örülj, míg T5-t6ba kerülsz. Az igazi szopóroller a T8-t9.
  • Maala
    Még nem fullos, rátettem a tornyot, mert a stock inkább elmehetne Darth Vader sisakjának. Meg lett plusz rofja is. Amúgy papír, olyan mapra meg még nem rakott be vele, ahol értelmesen ki lehet használni a camoját.

Még azt sem döntöttem el, hogy a láncát, vagy az ágyúját szerzem meg előbb.
  • kHares
    Yes, YEEEEEEEEESSSSSSSS!!!!!
    9/1, végre dupláztam. Uninstall
  • pecaboy
    Éjszaka feltöltöm a tier5-ös kinézet-páncélzat-weakspot-collision videót, és ha lesz némi sikere, akk folytatom tier6-10-zel is.
  • pecaboy
    ...alatta meg a megszokott Benny Hill zene...
  • Lokker
    Vajon mekkora sikere lenne egy olyan youtube csatornának ahova olyan videók kerülnének fel, hogy a sok láma mit bénázik? Névvel, statokkal mindennel együtt ellátva.
  • kHares
    Köszönöm de majd live server véleményeket akarok, próbáltam én is dolgokat testen de extrém majmokkal, prém lőszerrel és nagy laggal találkoztam, nehéz jól kiismerni a tankokat.

Most tartok 8/0-nál, megyek még két kört hátha sikerül duplázni, beszarás komolyan. Kv1s-ek kirontanak egy kő mögül és célzás nélkül eltalálnak minden kibaszott csatában nekem 10 sec kell és az is random. Ja és jellemzően t6-t5-be kerülök, nem értem miért nem megy de nagyon sírós.
  • Solten
    A sebzest elnezve camper noobok vagytok, nyilvanvaloan egymasnak spottoltatok, mikor kilottek a csapat nagy reszet, hatulrol kinyirtatok a low hp-s ellenfeleket.
  • yossarianHUN
    Én csak a tesztszerver alapján tudok nyilatkozni, de ott ama pár csata erejéig nagyon tetszett. Baromi jó ágyú, kellemes mozgékonyság. A nem teljesen körbeforduló torony engem egyáltalán nem zavart, a mozgékonyság miatt úgyis pillanat alatt ráfordulsz mindenre, max akkor van gebasz, ha láncolnak. Páncélja nincs, még a megszokott, vastag ruszki turtle turretekre hasonlító torony is tök papír, úgyhogy vacakolni, hulldownozni nem érdemes. Kamója meg kifejezetten OP, bokor mögött állva többnyire csak 50 méterről szúrtak ki.
  • Okmyx
    - Q: A-44 engine gets critted too often even with cyclone filter? A: Dont play A-44"