banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Shion
    A44-es tankom nekem is van már, bár eddig csak pár kört nyomtam le vele, az érzéseim elég vegyesek ezzel a Tier 7 medium tankkal kapcsolatosan. Volt olyan csatám (füves préri), ahol iszonyatosat mentem, szívattam mindenkit, ahogy a nagykönyvben megvan írva. De volt olyan pálya is, ahol minden balul sült el (rossz pozíciót vettem fel, állandóan égnek állt az ágyúm, nem tudtam kibújni a fedezékből, mert állandóan sebeztek, stb), ilyenkor gyűlöltem. A fentieket egyelőre betudom annak, hogy még nem tanultam meg játszani a tankkal. Mivel tudtam már élvezetes jó köröket is menni, ezért van remény.

Object 704 (Tier 9 TD): tegnap volt olyan köröm, ahol lényegében full Tier10-es csatába tett be, a ranglétrán a legalsó voltam. A túloldalt is volt egy ugyanilyen TD, szintén legalul, poénkodtunk is egymással, hogy mi csak tölteléknek vagyunk itt. Lement a csata (kb. 8 perc), utolsóként haltam meg 3 killel és 5k sebzéssel. Még az ellenfél részéről is többen megdicsértek, hogy jól csináltam, sőt egyedüli ellenfél én voltam csak. Így bár kikaptunk, de emlékezetes lesz ez a csata nekem sokáig, mert tényleg jól ment, nem úgy, mint a Tier 10(!)-es csapattársaimnak. Vannak Tier 10-ben is bénák, úgy néz ki :(