418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #266250 Tudom, én nem mondom, hogy utáltam a GC-t, egyszerűen csak nehéz játszani vele, már egyszer tervezték rá a buffot, de valamiért elmaradt (talán mert nem sokan játszanak vele). A felépítmény derékszögű és talán 80 vagy 90mm-es, gyakorlatilag semmi ellen nem véd, rejteni nem lehet.
A nagy ágyúval lehet örömködni pld. amikor HE-vel valami csoda folytán telibekapsz egy Hellcatet...
, és a csöve 10 fokban süllyeszthető, dombról vagy hegyoldalról lefele lehet vele okoskodni. Más pozitívuma viszont nem jut eszembe...
-
Hellcat a legjobb tankok egyike, brutalisan jo suly/loero arany, agyuja kb ugyan az mint a kovetketo t25/2-é (-10 pen, sebzes ugyan az hahahah), jo camo kell hozza es kb mindenkit agyonlosz :D -
ratgab #266248 Minden TD-re alapvetően igaz, de GC-re főleg. Ha észrevesznek halott vagy. GC esetében ez fokozódik, ugyanis egy nagy tégla az egész, szó szerint. Elmenekülni se tudsz vele, mert lassú ráadásul.
Amúgy a legjobb ágyúval lesz igazán jó a tank! A végén már egész megkedveltem. -
ratgab #266247 Hát én pl. a Wolverine-t sokkal jobban utáltam. Annál szutykabb tank nincs is, illetve biztos van csak még nem próbáltam.
Lassú, nulla páncél, ótvar gun. Úgy rossz ahogy van. Hellcattől se vagyok elájulva egyelőre.
GC-vel lehet sebezni. Legjobb ágyúja tierjében bitang jó. -
Okmyx #266246 A második gun egy fos, felejtős. A jobb oldalán meg harmatgyenge a páncél a géppuskánál, én is úgy tervezem a pályán a mozgást, hogy melyik oldalon vagyok olyan "vájatban", hogy eltakarhassam (pld. Mountain Pass, Abbey). A legtöbb esetben persze a már kilőtt társ roncsával próbálom takargatni, és akkor csak az ágyús felét lógatom ki. Persze ez sem tesz szupermenné, csak nem tudják lőni azt a weakspotot. Vent+rammer+toolbox van rajta, a spal lineren gondolkoztam, de attól még lassab lesz, a háló nem ér semmit, a periscope meg mindig kikapcsol, mert el kell mozdulni. -
ratgab #266245 GC-nek egy előnye van a top ágyú. Ha el tudsz rejtőzni az tierjében hatalmasakat tud harapni. Amúgy tény, amit írsz. Én pont ezt a hibát követtem el. GC-ből AT7 full szívás. El is adtam.
Most másik irányból közelítek és épp az AT2-nél járok. Na az gusztusztalanul op gép. 10-ből 7 játékos még mindig nem tudja mit kezdjen vele, a maradék 2-nek nem elég pontos a gunja, 1 meg sebezni is tud.
Minap történt, hgoy rohamoztam vele (tier7-es csatában, egyébként nyugodtan lehet vele).
Szemből nem tudott 2 tigris kilőni. Egyik egy sima volt, kilőttem, másik egy P,azt is egy kis adok-kapok után. Közben egy Luch lőtt a hátam mögött, mindent amit ért.... Semmilyen hatást nem ért el....XD -
Churcill gc indulhat a jatek legszarabb tankja cimert szerintem :D Top agyuval is olyan erzesem volt mintha koveket dobalnek az ellensegre aztan vagy eltalalom vagy nem :D
-
zsupeti #266243 Maximálisan egyetértek Okmyx kollégával.
Full alap Matolcsy AT 7 az nagy szívás lesz,viszont onnét fogsz ráérezni brit ágra.Lebegjen a szemed előtt,h kárpótolni fog az AT 15.Szinte minden csata élvezetes volt vele. -
rahotep #266242 Értem. Én akkor akadtam teljesen ki amikor 4000xp-ért ráraktam a második löveget és rájöttem,hogy még az alap löveg is jobb...persze nem néztem meg előtte!A teljes jobb oldalt takarni? Nem sok pályát tudok ahol értelmes helyen ez megoldható lenne... -
Okmyx #266241 A Churchill GC-t nem ajánlom arra, hogy az AT-7-et nyisd vele.
Meg fogod bánni. Nem azért, mert nem lehet játszani vele (nekem 56% WR-em van vele), hanem azért mert rengeteg türelem kell hozzá, ami nem mindenkinek van meg, amíg kitanulod a kezelését. A top löveg a jó statjai ellenére nem annyira jó, állandóan szétugrik a kis agyúkitéríthetőség miatt és 2,9 mp míg újra céloz. Arról nem is szólva, hogy lesz egy AT-7-ed utána teljesen stock állapotban, mert (talán a rádión kívül) egyetlen modult se tudsz majd rárakni és kezdheted a szívást azzal is.
Az AT-2 ellenben néha ad jó köröket is amiket lehet élvezni pld. a béna, nagy mellényű KV-1-eseket ki lehet fingatni vele, öröm nézni ahogy tolatnak.
Én az AT-8-at húzom most (már top ágyúval meg mindennel), és szenvedés az tény, de a Churchill GC-nél akkor is jobb! AT-8-ra egy tippem van: lehetőleg a teljes jobb oldalát ki kell takarni (kupolástól) épülettel vagy tankronccsal vagy természeti adottságokkal. A kupolát egyébként védi 2 géppuskaizé (kitüremkedés a tetőn) azokat nem lehet ellőni valamiért, ügyeskedni kell, hogy takarják (részben) + ha távolról lőnek rám hintáztatom (úgy-ahogy beválik). -
zsupeti #266240 Amúgy meglepett,h milyen kevesen húzzák ezt az ágat.Talán minden harmadik csatában látok angol td-t.Kell hozzá idegzet és ez eléggé elrettenti a gyengébb játékosokat.Ugyan ez lesz szerintem az új német td ággal is. -
rahotep #266239 Én eldöntöttem,inkább eladom és megpróbálom az AT 7-et a gun carrier felől elérni.Az AT-8 -nak eddig egy jó tulajdonságát sem sikerült felfedezni...lassú,lomha,nagy,gun nulla,a top ágyú szinte elérhetetlen free nélkül és páncél csak papíron létezik,ha noob lő rád akkor 80%-ban HE(arra érzékeny a kicsike),artynak legfőbb célpont vagy a sebességed miatt,és már szinte mindenki tudja,hogy a "kupola" a leglátványosabb weakspot aminek a pontosság buff nem tett jót! -
AT8 nálam is dupla köröket futja, még kellene rá a top ágyú. Csak az a gyorsulás + sebesség amit tud produkálni.... az fenomenális :) -
zsupeti #266237 Épp most szóltam a barátomnak,h még véletlenül se álljon neki a Tortoise vasnak free xp nélkül.
Most már szinte fullos,a rádió kivételével a torta,és igazatok lett,így már használhatóbb.Fényévekkel!
Igaz úgy vagyok hajlandó menni vele,ha hármas szakaszban megyünk Leo proto,foch felállásban.Azóta meredeken javul a statom,és ami a legfontosabb hogy élvezem a játékot.
Idő kérdése,h mikor lesz meg a csillagromboló. :) -
nemtudommivan #266236 a végével az egészet elrontottad.... :) -
Tegnap beleszerettem a T-54-be, olyan király tank és még valamennyi hibát is megbocsát ha úgy adódik. Viszont számomra az egyik legfárasztóbb(mentálisan) játékstílus amit játszani kell vele. Szinte folyamatosan a minimapot fürkészem, merre lehetne az ellenség hátába kerülni, hol lehetne flankelni, hol állnak a tankok, hol kell segítség, stb. azért 10-20 csata után eléggé lefáraszt ez a sokfelé figyelés és akkor kell valami nyugisabb tankkal gurulni pár kört(pl.:KV-1S
).
-
nemtudommivan #266234 4100-at sebeztem su100-al 7-et öltem és nem tudom mit értem el vele mert a szerver újraindult és nem láttam a jelentést.... -
rahotep #266233 Eddig még nem néztem,de most,hogy ezt leírtad elgondolkoztató,hogy visszaveszem a churchill 1-et és churchill GC felől folytatom.Az AT 8 top lövege sincs sehol gold nélkül átütésben,a GC top lövege szimpatikusabb. -
Nem mindenki szeretne 15 percig a csatában kuksolni,mert az egyik team ellehetetleníti a rövidebb utat.
-
Szpecnyaz #266231 Nekem hónapokba tellett mire eljutottam azon az ágon T8ig, mert mindig megvártam hogy legyen elég free-m a fullos tankokhoz.
Az AT15 már jó volt, mert ott megvoltak hozzá a fontos dolgok. Viszont ott megint lecövekeltem, amíg nem lett elég xp-m hogy a tekit top löveggel tudjam kezdeni. -
AlucardHuN #266230 De mindegy, valszeg ezt folytathatjuk örökké, mindenki csinállja úgy hogy sikeres legyen. Peace. -
AlucardHuN #266229 Tegyük fel tudom azt a helyet, de a többi nem. Sokat értem el vele. Mellesleg az orrtúrókba nem bízok. Meg manapság nem is mindig vannak csatában.
De mondom máshogy: van egy vár. Szép, közepes erőd, benne nehézlovasok (lovagok). Vannak teszem azt 500-an. A vár körül a terep egyenetlen, kis dombok is vannak . Közeledik az ellenség: zsoldosok, pl svájciak, 8000-en zárt alakzatban pikákkal. A várbeliek mit tehetnek? A nemes lovagok base campellnek mert fosnak pár parasztból/polgárból lett zsoldostól akiknek a terep is kedvez?
-Kirontanak, ék alakban mennek, de a terep nem nekik kedvez, de ha lenne kis lendületük se valószínű hogy megbontják az alakzatot. Hiába képzettek a lovagok vagy lerántják őket, vagy felnyársalódnak.
- Vagy a "gyávák" maradnak a várban ahol hiába vannak kevesen , gyalog nehézfegyverzetben röhögve felaprítják a zsoldosokat, és ott baszhatják a pikát meg a hadrendet. -
rahotep #266228 Oké! Nem vagyok olyan jó játékos és ennyi...Beszéljünk másról!
-
Szpecnyaz #266227 Eleve nem kell velük foglalkozni. Majd az arty leszedi őket onnan.
Meg a pontosság buff óta a kuppolákat elég jól át lehet lőni. -
rahotep #266226 Dehogy nem! Mindjárt megvan a 250k kredit! -
rahotep #266225 Nagy lehet! :-)
Én most egy kicsit megrekedtem az AT-8-nál.Nem érzem úgy,hogy végig fogom bírni csinálni.Legalább valami tisztességesebb lövegre össze kellene raknom freeből. -
Mondjuk sokra nem megyek vele:D -
Tud még kellemes meglepetés érni a WoT-ban.
-
rahotep #266222 Nem tudom...talán azért mert nem megfelelő a játéktudásom.Nincs meg az a skillem,hogy mit lehet lőni lentről-szemből egy hulldown tankon.Az ST-1 T10 lövege T34 tornyon jó eséllyel pattan,M103 szintén,T30 vagy-vagy,JT általában,T110E3 szintén...a teljesség igénye nélkül.Természetesen ők is lőnek és mozognak.Ha goldot használok esetleg tudok kellemetlen meglepetéseket okozni,de ők sem teljesen hülyék feltételezem. -
Szpecnyaz #266221 Egyéb téma.
Mennyire priceless érzés amikor az FV-vel 2100at ütök egy E100ba, ő meg beírja hogy "prem ammo noob" :D
Persze meg se próbálta felém forgatni az oldalát hogy kisebbet kapjon, de én vagyok a noob :D. -
Szpecnyaz #266220 Még "csak" a zöld vége felé járok, nem vagyok lila.
De a skill hiánya/megléte szerintem nem mentesít attól hogy illik harcolni, kemp helyett. -
Szpecnyaz #266219 Nem értem miért van ez a nagy félelem a hull down tankoktól ott. Van olyan hely ahová belehet úgy állni hogy feldughatja magának a hull down tankját.
Arról nem is beszélve, hogy onnan az arty lazán levakarja őket. Nem is szoktam emiatt oda állni a másik oldalról, ha van arty. -
rahotep #266218 ...vagy kék...
-
rahotep #266217 Pedig van ilyen is,nem ritkán! Szándékosan válogattam így össze.Azt hiszem nem kell bemutatnom neked,hogy ebben a csatában is csak te leszel lila,ha nem szakaszba vagy! -
AlucardHuN #266216 Heh, igen persze, ha tőlünk meg senki se megy a hegyekbe meg a kisvárosba akkor bukta. Meg ez kb ezen az egy mapon működik, sehol máshol nem támogatom a base campet. És bocs hogy nem vagyok olyan skill birtokában (illetve a random playerek többsége) hogy Tiger P-vel vagy egyéb más nem mozsaras tankkal terrorizálljam a hulldown-okat. Ez nem cw, van aki azt se tudja mi a sidescarpe, de ha használlja is egyszerűen ha megfelelő tankjai vannak az ellenfélnek kiröhögik... csomoszór láttam ilyet, elhiheted hogy szarok egy idő utána lovagisasságra. -
Szpecnyaz #266215 Nekem teljesen korrektnek tűnik a 2 felsorolás. -
rahotep #266214 ...és még egy dolog: Ne lila,kék játékosokba gondolkodj mindig! -
rahotep #266213 Én értem amit mondani akarsz ezzel és megfelelő játékosokkal ezt meg is lehet csinálni,de megnézném az arcod amikor 3 Is-8,3 T34,2 E100 támogat T110E3,M103,T30,JT,T34,stb...ellen. -
rahotep #266212 Az a csapat is magára vessen amelyik 15tankkal feláll a híd előtt és nem megy senki a városba,a hegyre és a "párkányra".Ennél a felállásnál elég egy jó camooval rendelkező tank a híddal szembeni legszélső házhoz a bokorba E0-án,nem tüzel,nem mozog csak spotol,így a többiek rejtve maradva szedik szét a támadókat. -
Szpecnyaz #266211 Ha átmegy egy pár skilles tank akkor simán meg tudja oldani. Persze ehhez tudni kéne helyezkedni, sidesracpelni stb. De úgy látszik a többség képtelen erre, elvégre egyszerűbb kempelni.