banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ratgab
    GC-nek egy előnye van a top ágyú. Ha el tudsz rejtőzni az tierjében hatalmasakat tud harapni. Amúgy tény, amit írsz. Én pont ezt a hibát követtem el. GC-ből AT7 full szívás. El is adtam.

Most másik irányból közelítek és épp az AT2-nél járok. Na az gusztusztalanul op gép. 10-ből 7 játékos még mindig nem tudja mit kezdjen vele, a maradék 2-nek nem elég pontos a gunja, 1 meg sebezni is tud.

Minap történt, hgoy rohamoztam vele (tier7-es csatában, egyébként nyugodtan lehet vele).

Szemből nem tudott 2 tigris kilőni. Egyik egy sima volt, kilőttem, másik egy P,azt is egy kis adok-kapok után. Közben egy Luch lőtt a hátam mögött, mindent amit ért.... Semmilyen hatást nem ért el....XD