418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bigmano #266490 A gold használat ált a top 3tierre jellemző álltalában,tehát 8-10-ig.
Ha csak valaki nem lusta és CW setuppal tolja randomban is akkor valószínűleg nem csak goldot használ.
Ha vegyesen használja vélhetően nem a drágább lövedéket preferálja vagyis nem goldal lő elsődlegesen.
Ha ez így van két lehetőség adódik:
-Az illető "jó" játékos nem fog goldal spammelni,tudja használni a tankját és tudja hol fog lőni téged ahol beadja.(csak akkor tölt goldot ha biztosra akar menni mert a helyzet úhy hozza....)ebben az esetben gyakorlatilag mind1 hogy látod mivel lő mivel vagy low hp-n vagy . Utolsó kill lennél a Pool-hoz stb...
-Egy kevésbé jó játékos használja és azt reméli hogy így sebez,mivel nem tudja hol kellene lőnie. Gyakorlatilag kevésbé veszélyes rád nézve vaktában lövöldöz. Általában ők biztosan nem full golddal gurulnak a tetemes költségek miatt,és nagy eséllyel úgy is rá mész,a lövése után mivel ha ez a mód fennt van neked valószínűleg az Xvm is fent van.....
De persze ez mind csak feltevés! -
Bee #266489 :D
Te sem vagy kivétel, neked sem adok mínuszt.
-
EmR3 #266488 Ennek is köszönhető hogy többen leszarják ha valaki használja ezt a funkciót. -
EmR3 #266487 Meg az esetek többségében randomban elég eszetlenül jelölgetnek. -
NH3CL #266486 Nem értesz. Én nyomtam rád is nem csak manócskára. -
Bee #266485 Nekem az a tapasztalatom, hogy a random csapattársak ritkán lövik a kijelölt ellenfelet. Felvillan előtte pl. 3 tank, tuti, hogy nem ugyanazt lövi, amelyik jelölve van. Városi harcnál a fejemet fogom, amikor IS-8 vagy E75 az E3 frontját kopogtatja, amikor mellette lőhető egy puha francia táras tank is, amit ráadásul jelöltek nekik. Persze amikor ellőtte magát, a táras láncon tartja -miközben sebzi-, az E3 pedig befejezi a mészárosmunkát. -
Oddball29 #266484 Szépen süt a nap. F@sznak veszekedtek már. -
Ugyan már, méghogy nincs összjáték... Hiába 4/18 a winratem ma, egy kezemen meg tudom számolni, hány játékban nem tudtam valakivel a csapatból összejátszani. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Ezért van ennyi win ellenére 801-es átlagxpm perpill.
Tegnap még a nagy Pearl River campnél (amikor az ellen a híd mögött várt minket) is rá lehetett venni a csapatot, hogy forduljunk vissza, és menjünk középről. Pár tank ott maradt, a visszamenők szépen leszedték a többiekkel a (térkép szerinti) déli ellenfeleket, mire a hídnál lévők feleszméltek, körül voltak véve. -
Bee tényleg érvelt. De te? Hol is? Az első hozzászólásodban?
"Ez mire is jó?Mutatja ha goldal lőnek.....és akkor beírom hogy gold noob büntiből vagy mi?"
Netán a másodikban?
"Ahahaha na ez jó,más lövési pozíció....OMG!
Remélem mindenkinek fent lesz a csapatodban,és senki nem dugja ki a "pofáját" hogy téged idézzelek.
De egyszerűbb lett volna beismerned hogy nem sok haszna van,mint ilyen mondvacsinált érveket felhozni,de egeszségedre!"
Esetleg a harmadikban a témában?
"Jajaja aha akkor minek is?"
Netán az utolsóban?
"Nos szvsz enélkül is így tennél, mivel csak lövés után derül ki hogy mi a helyzet.
Emr3 nem kell túldrámázni nem a munkádat kritizáltam (természetesen respect) hanem ezt a modot aminek nem sok értelmét látom.
Ráadásul többen biztosítottak is hogy használni fogják,szóval csak így tovább...."
Ebből talán egy érv van, a legutolsóban, hogy "minek akkor használni, ha úgyis csak a lövés után derül ki, milyen lőszert használ az illető".
A többi nem érvelés, egyszerű gúnyolás. Mert képtelen voltál átgondolni, hogy milyen felhasználási módjai is lehetnek egy ilyen modnak. Nem mindegy, hogy tudod, csak a randomnak hála lőttek át adott helyen, vagy azért, mert épp aranyat használt az illető. Nem mindegy, hogy ha sok ellenféllel állsz szemben, az aranyat használót, vagy a goldot használót fókuszoljátok ki egy lövésből. Mondjuk, kezdetnek.
De te inkább tapogatózz a sötétben, a csodálatos érvelési technikáiddal. -
Bee #266481 A mod hasznosságában egyetértünk, de az általad felhozott érvet csak az tudja értékelni, aki szakaszban játszik. Ha valaki egyedül randomozik, akkor a focus fire számára értelmezhetetlen, mivel általában nincs összjáték. -
nono55 #266480 Köszönöm! -
Fefe82 #266479 Ha le is hurrognak érte,akkor is a mai nap kérdése a TIÉÉÉD 
-
Ry0K3N #266478 Annyi mint a többi tier 10 ha azóta nem változtattak az árakon. :D -
madmanic #266477 6,1 M kredit -
nono55 #266476 Megmondaná nekem valaki, hogy az IS-7 mennyi credit mostanság?
Köszi előre is! -
bigmano #266475 A te nézőpontodból biztosan,minuszolni meg nem szoktam.(hacsak nem poénból mint NH3CL-t az előbb)
Bee-vel normálisan érveltünk pro és kontra részemről ebben a témában ennyi volt! -
pecaboy #266474 heti küldik most nincsenek? -
Ez nem trollkodás, egyszerűen képtelen átgondolni, hogy mi mindenre lehet a "tudást" használni, hogy 5 tankból 1 goldot használ... Kifókuszolni? Áh, minek azt. -
Bee #266472 Nem baj, tegye, ha jólesik neki. Valószínűleg madmanic kolléga is lepontozza az összes megjelenő hozzászólásomat (most néztem rá az arányra), de a "szemet szemért" elvben nem hiszek. Továbbra is a pluszt fogom használni (a trollkodások persze kivételek). -
Te tényleg ennyire idióta voltál eddig is, vagy csak mittomén1 példáját követed? -
NH3CL #266470 Te is kaptál. -
EmR3 #266469 Nem sértődtem meg. Kész szerencse hogy nem a társasági élet miatt wotozok lassan három éve.
A mod-ot sem én készítettem hanem Vitiris kolléga. -
Bee #266468 Dehogy csapom, mínuszt csak a troll hozzászólásokra adok. Bigmano-nak más a véleménye, mint az enyém, ezt tiszteletben tartom. Nem vagyunk egyformák, így kerek a világ :) -
NH3CL #266467 reminusz -
bigmano #266466 Ment ;-) -
NH3CL #266465 Csapjad manócskára a -t! :D -
Fefe82 #266464 Komoly,azért mondom .. -
bigmano #266463 Nos szvsz enélkül is így tennél, mivel csak lövés után derül ki hogy mi a helyzet.
Emr3 nem kell túldrámázni nem a munkádat kritizáltam (természetesen respect) hanem ezt a modot aminek nem sok értelmét látom.
Ráadásul többen biztosítottak is hogy használni fogják,szóval csak így tovább.... -
Okmyx #266462 Tortoise megvolt?
Tortoise -
Bee #266461 Linkelj továbbra is nyugodtan, aki nem akarja, nem használja. Ment a +. -
Fefe82 #266460 Amint láthatod van egy -két elképesztő dolog a mocsárból kihúzott gépekben!Ha nincs úgymond üresben,de teljesen mindegy,ha bemászik és beteszi üresbe,de a lényeg ,hogy a kerekek avagy a tengely forog,még 50-60 évvel később nyakig sárba ülve!Főleg a németeknél látható,mondju ka tengerből kihúzott Hetzer,vagy a mocsaras Stug -nál!Hihetetlen technikai tudás volt akkor!Nekem volt a kezemben egy Kar98k egy építkezésről került elő,rongyba tekerve az egyag rétegbe rejtették el (gondolom én)azért a külső korrodáció már elkezdődött,a tus lerohadt,de a zár szerkezete tökéletesen siklott!és láthattam és el is kattinthattam felújjított változatban is ,egyszerűen gyönyörű,és hihetetlen pontosság azokból az időkből ,mondom 60 és korrodáció után!iszonyat anyagokat használtak! -
Ry0K3N #266459 Ne foglalkozz a fanyalgókkal. Ők vannak kissebségben a többieknek meg hasznos amit linkeltél. -
suba53 #266458 Megnéztem pár videót a youtube-on. Sorban húzzák ki a mocsárból, sárból az annak idején elakadt, elsüllyedt tankokat.
Azokat beindítani nem nagyon fogják, de a múzeumok akkor is sorban állhatnak értük. -
Fefe82 #266457 Nekem szerencsém volt ha annak nevezhető:) és hallottam és mentem is a T72-vel,mármint ültem benne!No azok a motorhangok meg ezek nem egyenlőek,plussz,álldogáltam akkor is amikor az amcsik jöttek harcászkodni a bakonyba,és ott a vagonírozás közben,a T72-ből ment vagy 15-20 db!Libabőr amikor beindítják és ugye egyből megy a fröccs neki,ott van decibell rendesen!De tuti van aki még talán szolgál a seregbe és WOT-ozik,és tudja milyen az amikor az öreg USSR gázolaj temetők elindulnak!Vagy mondhatnám a tüzéreket is! -
EmR3 #266456 Ha többeket is ennyire zavar a dolog akkor majd legközelebb nem linkelek.
Volt rá igény, nem tudom mi a fasznak kell belekötni
Ha valaki nem akarja használni átugrik felette és kész.
-
Bee #266455 E100-ban ülve hasznosnak találom ezt a mod-ot. Nem mindegy, hogy az adott tankra rámászhatok, mert AP-t használ vagy óvatoskodnom kell, mert beforgatva is átlőhet.
Az sem mindegy, ha pl. egy táras ellenfél van szemben, hogy goldot spam-el vagy van esélyem pattintani. Gyorsabb tankkal egyedül nyilván nem fogok 1v1-ben rámenni egy prém lőszert lövöldöző ellenfélre. Ez esetben pozíciót is lehet váltani, a terület szabadon bejárható :) -
bigmano #266454 Jajaja aha akkor minek is? -
suba53 #266453 Egy élmény lehet ezeknek a matuzsálemeknek a beizzítása. -
Fefe82 #266452 Azt meg borítékolhatod ,hogy goldal fogják a "pofádat" küldeni :)nem kell ide semmi prog. -
bigmano #266451 Ahahaha na ez jó,más lövési pozíció....OMG!
Remélem mindenkinek fent lesz a csapatodban,és senki nem dugja ki a "pofáját" hogy téged idézzelek.
De egyszerűbb lett volna beismerned hogy nem sok haszna van,mint ilyen mondvacsinált érveket felhozni,de egeszségedre!