A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #266460 Amint láthatod van egy -két elképesztő dolog a mocsárból kihúzott gépekben!Ha nincs úgymond üresben,de teljesen mindegy,ha bemászik és beteszi üresbe,de a lényeg ,hogy a kerekek avagy a tengely forog,még 50-60 évvel később nyakig sárba ülve!Főleg a németeknél látható,mondju ka tengerből kihúzott Hetzer,vagy a mocsaras Stug -nál!Hihetetlen technikai tudás volt akkor!Nekem volt a kezemben egy Kar98k egy építkezésről került elő,rongyba tekerve az egyag rétegbe rejtették el (gondolom én)azért a külső korrodáció már elkezdődött,a tus lerohadt,de a zár szerkezete tökéletesen siklott!és láthattam és el is kattinthattam felújjított változatban is ,egyszerűen gyönyörű,és hihetetlen pontosság azokból az időkből ,mondom 60 és korrodáció után!iszonyat anyagokat használtak!