418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lokker
    Nincs. Legalábbis nem olyan rég, már nem emlékszem melyik Q&A-ban már volt a kérdés és az volt a válasz, hogy nem lesz. De lehet tévedek és keverem mással.
  • Lokker
    Elég papír lesz az új TD ág szóval cserébe bármi átlövi majd őket, legalábbis a jelenlegi értékekkel. Waffen e-100 200mm-es fronttal elég gyengusz lesz.
  • kissd
    Ehm. Nem panaszkodásképp vagy ilyesmi, de nem lesz majd olyan, hogy lehet pályát választani? Mert van egy pár amin soha az életbe nem játszanék soha többet és tegnap meg is szopatott... (asszem komarin vagy mi 3x egymás után, mind bukó, mert rajtam kívül senki se jött be a középső szigetre.
    Tehát van remény vagy az sincs?
  • lammaer
    +1, ennyi.

Tagadhatatlan, a WGnél is elgurult a gyógyszer a revolverező, darabonként 800-akat sebző TDkkel (ugye eddig a foch, mostmeg már az a waffentróger vagy mi is ilyen), nem beszélve azokról a TDkről amelyek a lóbaszó ágyú mellett mondjuk még toronnyal is rendelkeznek...

De még ezzel együtt is, százszor inkább TDk, mint az artyk.
  • 400V

• bornofakone
    Én élvezem a mostani állapotát a játéknak, inkább legyen td-k miatt camp, mint arty miatt, mert td-k legalább a szikla,ház, domb és egyéb tereptárgyak mögé nem tudnak belőni :)

10 csatából 5-6 biztosan izgalmas, még camppel is, régi artys időszakban 10-ből 2 ha volt izgalmas (az is azért mert 10 arty helyett 2 volt :D)

Arty az majd minden tank játékát elbaszta (utáltam heavyzni, utáltam td-zni, meddel elviselhetőbb volt, de nem sokkal, ligh-ozni meg artyzni volt jó, de artyzni nem szerettem, nem nekem való)

Én úgy érzem, eddig lehetett/tudtuk utálni az artykat, most nem lehet őket, kell más amit utálhatunk. TD-ket nerfelnék v akármi más ami negatívan érintené őket = találnánk újabb tárgyat az utálatunkra (még ha senki nem ismeri el, ez így van)
  • 400V
    *5 éves gépem
  • Ry0K3N
    Csigazabáló.
  • 400V
    Azóta is a régit használom és semmit nem emelt. Annyit megfigyeltem ha átrakom fejlesztettre akár 5-10 fokkal jobban fűt a videó kártya. Mivel marad a régi megint nem lesz emelés csak annak aki az újal akar játszani.
    Ja és megjegyzem az éves gépem néha tud 127 fps t és átlagba 50 60 fps úgy hogy maximális látótáv meg max textúra és max tárgy kidolgozottság.

Szerintem!
  • suba53
    Sziasztok!

Szerintetek melyik a legjobb ARTY vonal?
    Eddig nem volt tüzérségem, de engem is bosszant sok TD base camp játéka és szeretném kicsit megfricskázni őket.
  • Ry0K3N
    Nem azért de én T54-el nagyon jól éreztem magam most Tier9-ben a TD-k között.
  • Ry0K3N
    Képzelhetem. A legutóbbi "graphic improvement" is szépen megemelte a gépigényt de optimalizálni elfelejtettek. Most sem lesz másként akárhogy szépítjük.
  • lammaer
    "Had hulljon a férges tdje. T10 csata T9-nek játszhatatlan és az artyt legalább könnyű kilőni."

Kb olyan az emlékezőképességed, mint az átlag magyar nyugdíjas szavazónak - 3 hónapnál régebbi dolgokra:

A - nem emlékszik
    B - úgy emlékszik rá az volt a kánaán....

Igen, könnyű volt kilőni az artyt ha:

A - sikerült átvergődnöd hozzá
    B - esetleg nem talált el a nagy átvergődés közben
    C - még meglátnod is sikerült (gyak mindíg ő látott meg előbb, szóval még a végjátékban is az első lövés az artiké volt)
    D - nem lőttél rá 0-ás critet vagy bounceot :)

Valóban, kérd csak vissza az artikat. Aztán majd postold ide 3 hónap múlva, hogy a TDk nem voltak olyan szarok mint az artik....
  • Tono34
    Majd berakják a játékba a mókusokat és a halakat is. :)
  • 400V
    -A 122mm-es D-83 löveg túl erős lenne a játékhoz, de a fejlesztők megfontolják még a bevezetését ha rá lesznek szorulva.

:DDDDDDDDDDDD

Ezen külön jót röhögtem.

- 122mm D-83 gun (Object 167, Object 430U IIRC) won’t be implemented now, it’s too OP, but the developers keep it in mind

"rá lesznek szorulva"

Vicc!
  • 400V
    Nem értem miért kell ezt a fordítást csinálni ha csak arra jó hogy baromságokkal lássa el a magyar közösséget.

" - SerB states that the 0.9.0 graphic improvement will stress the graphic card mostly (post processing), regarding HD graphics – tests will show"

Totál mást jelent mint amit oda írt. Ha jól olvasom a tesztek fogják megmutatni, meg Serb eleve témázott róla hogy neki fontos az ügyfél megtartása így gondol a régi PC vel rendelkezőkre is.Más játékokba is van Post Processing meg HDR amit kilehet kapcsolni, és eleve megmarad a régi grafika is.
  • Ry0K3N
    "-SerB azt mondta, hogy a 0.9.0-ban bejövő HD grafika nagyon meg fogja hajtani a videókártyákat"
    Csodálatos, egyszerűen imádnivaló lesz ismét 20 fps-el játszani egy olyan konfigon amivel utrán megy a BF3 mert szarnak optimalizálni de tegyünk bele hádé csilivili textúrákat.
  • Ravasak
    menjéé tanulni tomika :) ne itt oszd az észt :)
  • TOMSILENT
    Nem VasMacska volt?
  • AlucardHuN
    Az arty ösztönlény, lehet hogy többször húzzák rád a célkereaztet mint a csúnya td-kre :D
  • GabeE3e
    Ne a frontját lődd

• popey8
    Igen és 100 méterrel előrébb ott vannak a tdk, amik szintén hozzáférhetetlenek és a legtöbbnek a frontja is átlőhetetlen (T54 goldjával is sokszor). Az életben nem fogják felspotolni őket sem olyan hátul. Ezt csinálja mindegyik.
  • Szpecnyaz
    Na, persze, meg ott ülnek a sarokban, ahol nem lehet hozzájukférni, nem ? :D
  • popey8
    Azt hiszem most értem el arra a pontra, amikor olyat mondok, amit soha nem gondoltam, h fogok. Mivel az ótvaros tdkre nem valószínű, h lesz hard cap, ezért remélem vissza buffolják az artykat. Had hulljon a férges tdje. T10 csata T9-nek játszhatatlan és az artyt legalább könnyű kilőni. Ezeknek a retkeknek még páncéljuk is van. Még hogy könnyebben fel tudnak spotolódni. Fenéket. Lehet, h egész csata alatt rejtve maradnak, mint az artyk.
  • GabeE3e
    Néhány érdekesség az utóbbi napokról:

• Okmyx
    Az ilyen véletlen teamdamage/teamkillekről mindig ez a jelenet jut az eszembe...

[URL=https://www.youtube.com/watch?v=SREDBbcXjww]"Füvek füve"[/URL]
  • popey8
    Most kivételesen nem, de általában igen:)
  • Szpecnyaz
    Na ugye hogy nem csak a TD-k miatt van camp :).
  • popey8
    Mi a jó élet van ezzel a játékkal és a playerekkel? T10-es tankok a csata végéig kempelnek, pedig most csak 2-2 td volt. Egy nyomorék T57-tel 10 perc alatt nem bírt elmozdulni arról a helyről, ahol legelőször spotolva lett, úgyhogy 5-5 T10 tank volt. Ez már azért túlzás.
  • Bee
    Ne már! Most ezért bannoltattam magam 2 napra a játékból?
  • Toweliee
  • AlucardHuN
    Azért valamelyest jó tudni hogy régi legendák visszatérnek, külön meglepetés lenne ha közbn fejlődött is;D
  • Master91
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaa hónap szövegeeeee !!!!!
  • Toweliee
    Az igazi kurucos, és sikerült neki :)
  • AlucardHuN
    Miért? Mert a hp-jánál többet sebzett?!:D

Amúgy sikerült felraknia a wotot?
  • Toweliee
    Ez nem az a matyashun.
  • FosTalicskaa
    Csak nem a mátyáshun osztályú szuperromboló su-100 elpusztítása miatt?
  • Bee
    Juhééé, erre a körömre vagyok eddig a legbüszkébb a WoT-os pályafutásom alatt! Ki találja ki, hogy miért?

• AlucardHuN
    Aha...értem. A kolhoz technológia mindig meg tud lepni. Táras Is 240-es átütéssel nem volt esetleg?
  • suba53
    Köszönöm.
    Kezdi elölről a letöltést, és a telepítést.
    De legalább EU.