A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #266805 Én élvezem a mostani állapotát a játéknak, inkább legyen td-k miatt camp, mint arty miatt, mert td-k legalább a szikla,ház, domb és egyéb tereptárgyak mögé nem tudnak belőni :)
10 csatából 5-6 biztosan izgalmas, még camppel is, régi artys időszakban 10-ből 2 ha volt izgalmas (az is azért mert 10 arty helyett 2 volt :D)
Arty az majd minden tank játékát elbaszta (utáltam heavyzni, utáltam td-zni, meddel elviselhetőbb volt, de nem sokkal, ligh-ozni meg artyzni volt jó, de artyzni nem szerettem, nem nekem való)
Én úgy érzem, eddig lehetett/tudtuk utálni az artykat, most nem lehet őket, kell más amit utálhatunk. TD-ket nerfelnék v akármi más ami negatívan érintené őket = találnánk újabb tárgyat az utálatunkra (még ha senki nem ismeri el, ez így van)