418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Megkérdeztem. 25 körülit mondott. Kicsit sokallom.
Ugyan ennyiért ajánlottak 12 db tier 10-eses Type59-es accot. Ahhoz képest ezen semmi nincs. -
Plata #268349 Su-152 troll tényleg poén.Rálősz valamire mire megölsz valakit mögötte.
-
Plata #268348 Pontatlan akart lenni,csak iszonyatosan fáj a fejem,és nem nagyon figyelek oda az írásomra. -
nemtudommivan #268347 SU-152 trollal kiszedlek én 540 méterről zsinórban ötször is rendben van, de csak akkor ha fullos emberek vannak benne és megvárom míg teljesen összeszűkül a célkereszt. Nem úgy hogy forgolódok és eleresztek egy lövést. Biztos nem 2skilles emberek ülnek a piroska tankjaiban. Csoda ha egyáltalán 75%-ra ki vannak fejlesztve. Gondolom a mozgó célpont esetén sem elé céloznak csak ugye van egy célkereszt ami betölti a képernyőt és ha azon belül van akkor beadja neki had örüljön a kis nyomi. Nehogy már elmenjen a kedve a játéktól. -
Plata #268346 Ja és a ruszki med tank olyan ponttalan hallod hogy full gázzal repesztve is kiszed ha kell.T54-el trollkodni szoktam max,nem rendesen játszani,t54-el jókat lehet rallyzni,és volt már hogy full gázzal kacskaringózva mentem és kiszedtem vele az ellent. -
Egy ilyen accot mennyiért lehet eladni? -
suba53 #268344 Reméltem, hogy végre egy játék, aminek a játékélményét nem barmolják szét a különféle csalásokkal.
De ha valóban vannak ilyen auto.aim, meg hasonló esélynövelő csalások, akkor ez szánalmas.
És kefélje meg egy taliga kanmajom a fejlesztőket, ha ezt hagyják. -
maross #268343 Ha kell valakinek 1500 aranyas invite kod(CSAK UJ REGISZTRACIONAL), akkor mint mindig, szivesen adok, dobj egy privit :) -
Plata #268342 Kiszedlek én 600 méterről is,az orosz ágyú nem pontatlan,csak papíron annak mutatkozik.De igazából nagyon is jó ágyúk.Régen azon versenyeztünk kinek jön össze orosz ágyúval nagyobb távolságról kill.630 méteres killel sem lettem első.Pedig az is ruszki nehéz tankkal volt és nagy ágyúval. -
nemtudommivan #268341 Az még hagyján is de lelkinyomorult vérpiros ultrameganoobok szednek ki 2-300 méterekről forgó toronnyal kapáslövéssel a felderítőimből orosz tankokkal. Hát a k.rva anyjukat.
Mondanom sem kell hogy KV1s meg IS meg a többi elvileg pontatlan lassan szűkölő orosz fossal. Mi ez? FPS játék ?
Tegnap churchill I-el legjobb ágyúval vagy hatszor pattantam a 80hp-s szintén churchill I-ről akinek olyan kevés csatája volt hogy az XVM még semmit nem mutatott róla.
Valami alap szar ágyú volt rajta és tolatott közben meg zsinórban adta a sebző találatokat a gyenge pontokra én meg álló helyzetben full becélozva zsinórban pattantam róla. Meg sem kellett volna tudnia karcolni azzal a megymagköpködővel ami rajta volt. Hát az ideg szétb.szott!!! Majdnem kiszedett. Most akkor be kell kapcsolnom az auto.aimet hogy legyen esélyem sebezni? -
Frankie69 #268340 Én gyűlölöm. Alig várom, hogy végre túl legyek rajta. Lehet, hogy még meg is tudnám szeretni, de egész egyszerűen el vagyok vele átkozva. Állandóan alacsony esélyes csatákba kerülök vele, és rendre bukta. Íme az elmúlt pár nap xvm által becsült győzelmi esélyei: 38%, 42%, 27%, 41%, 43%, 42%, 28%, 51%, 43%, 33%, 54%.
Mivel nem szeretem, sőt már egyenesen tartok tőle, ezért nem is igazán megy vele a játék és ez meg is látszik a statisztikámon. -
foxbat88fx #268339 hát én lesz.... magam :D
Tundra mapon továbbra is nyeretlen vagyok
-
Lenne egy eladó accom:
garázs
amerikai ág
brit ág
francia ág
német ág
orosz ág
Továbbá:
- 15 millió kredit
- 150 arany
- 7.000 free XP
- 32 helyes barakk
- 17 garázs hely
- 8.500 csata
- 1.300 WN7
- A Type 59-nek minden terepre végleges camo-ja van
- Soha nem volt bannolva az account
- Kínai ághoz nem kezdtem hozzá
- Minden tankon van töltésgyorsító, venti (amire lehet rakni)
- Type-on, T-54-en 3. sor skill van fejlesztés alatt
- Alap felhasználói fiók
- Javító készlet, tűzoltó készülék, elsősegély csomag minden tankon
- Nem vagyok klánban
Szóljatok ha kihagytam valamit. Akit érdekel, privátban tud ajánlatot tenni. -
Elméletileg jön a 2. fázis, gondolom arra állnak át! -
nemtudommivan #268336 Én már tegnap este sem tudtam bejelentkezni. Valami beállítási hibát ír. -
Avarice #268335 Játszik valaki most teszt szerón? Mert nekem sehogy sem akar csatlakozni... Nálam van a hiba vagy most nem elérhető? -
FosTalicskaa #268334 Vicces, hogy az artik már megint 100% pontossággal köpködik a tomahawk rakétáikat és ha a csapatod át is tört azonnal lecapelik az egész meccset, nem számít, hogy kb csak 4 tankot sebeztek meg és max csak 120 xp-t fog kapni még a legnagyobb noob körhuszár is... de győzelem és csak ez számít. Egy hányás az egész már megint. Eddig az artik nélkül legalább lehetett mozogni a pályán, de most újra megjelent a bunkervédelem és az összes nyílt páylán kb 3-4 percet kell várni átlagosan az első halottra is... zseniális. Remélem a sok nyomoréknak megérte sírni az artikért. Hát tessék élvezzétek újra azt ami régen volt... -
Az új német td ágban milyen jól mutatott volna a Pz740, 75-ös csővel, mondjuk a Marder2 mellett az új ág hármasaként.
-
Pongyi #268332 Nem tudom volt-e már, de én megtaláltam az uj kedvenc animém... -
Azt hozzátenném, hogy nem való az első vonalba, mert csak az nem sebzi aki nem találja el. -
pecaboy #268330 De ha van valakinek T95-öse, kipróbálhatjuk, hozom a KT-met a hosszú 88-assal. :) -
pecaboy #268329 Nem teljesen értelek. Arról írtam, hogy átlövöd a távolabbi lánctalpat, aztán a külső kötényről, ami rétegelt páncél, befelé pattan a lövedék, a test oldalába. A lánctalp is rétegelt páncélnak számít, nem tartozik a tank testéhez. A szabály csak annyi, hogy a lövedék egyszer pattanhat, ez esetben a kötényről, tehát csak a lánctalpat kell átlőni. Feltételezem, hogy a köténynek belülről is ugyanolyan páncélzata van, mint kívülről, különben elég bugos lenne a dolog. -
Ezzel az a baj, hogy tankon belül nincs richochet, miután penetrált a lőszer. -
Toweliee #268327 Köszi! -
Használható. Előnye a brutálisan jó nagy csöve. Gyorsan szűkül, precíz, pontos. Menet közben is el lövöd vele a légy f@szát. De a tornya, az amilyen szépen megtervezett, annyira lövi át minden. Szerintem a legjobb sniper heavy tank.
Megmondom őszintén, jobban szerettem a Conq-ut mint a tízes FV-t, a gyenge tornya ellenére.
Ott a teszt szeró, most ki tudod próbálni te is. -
Oddball29 #268325 Csak saccra mondom, eredetileg láncolni akartam, aztán néztem nagyot, hogy sebzi is. -
pecaboy #268324 25 foknál a közelebbi lánctalp kicsit trükkös, a négy közül a hozzád legközelebb eső lánctalp felett kell lőni a sárhányót. 51mm sárhányó + 40mm lánctalp + 51mm test, mindez ilyen-olyan fokban döntve, nem egyszerű. Viszont ha a távolabbi dupla lánctalp sárhányóját lövöd, ott csak 51mm sárhányót plusz 40 milli lánctalpat kell átvinni, aztán a 100 millis oldalkötényről bepattan (ha a teóriám helyes :) ). -
Toweliee #268323 A T8 nekem nagyon tetszik, nincs szívem eladni ha meglesz a Conqueror, de el kell ha tovább akarom vinni az ágat. -
yossarianHUN #268322 Nekem nincs, de nem szokás szeretni, amennyire tudom közepes mozgékonyság, egy jó ágyú, és szinte nulla páncél. Én meg már a BDR-nél megtanultam, hogy egy ágyú magában nem visz el a hátán egy heavyt:D -
Oddball29 #268321 Közelebbinél. Kb. 25 fokban állhatott hozzám képest, mikor szemből T14 AP-vel kilyuggattam a láncon keresztül. -
Oddball29 #268320 Mondjuk ezt speciel nem tudtam, hogy a T95-nél is ki lehet kerülni a kötényt. -
Toweliee #268319 Van annyira jó a Conqueror T9-ben, mint a Caernarvon T8-ban? -
yossarianHUN #268318 Igazság szerint replayeket már valamikor a 7.7 óta nem csinálok, de kb. úgy történt az eset, ahogy elmondtam. Még ki is írtam ide a fórumra, és itt írták az okosok, hogy annak akkor a hátsó görgőnek kellett lennie. Emlékszem, mert akkor még frissek voltak a brit TD-k, nem sokat találkoztam velük, és ezek után el sem tudtam képzelni, hogy miféle lézerágyú lehet azon az AT-7-en, ami átlövi a beforgatott KV-4 oldalát. -
pecaboy #268317 Akkor fogalmam sincs, mi történt. Egy ilyen replayre kíváncsi lennék :) -
pecaboy #268316 Ja, és mindkét esetben kb. a sárvédőre kell célozni. -
yossarianHUN #268315 Szinte esélytelen, akkor még fentvolt az effektív páncélvédettséget jelző mod, KV-4-gyel sidescraperben, ha megfelelően mész ki (és azért igyekeztem mindig megfelelően kimenni:) 330 miliméter körüli az effektív védelme. Egy AT-7 volt a delikvens, Ensken, majdnem cafatokra lőtt, hiába sidescrapeltem, 5-ből 5 lövése átlőtt. Először arra gyanakodtam, hogy a tornyot, vagy a toronygyűrűt sorozta, de mikor megnéztem az sértetlen volt, és nekem is úgy tűnt még az adok-kapok közben, hogy a testet lövi, úgyhogy végül nem tudtam másra gondolni, minthogy a hátsó feszítőt lövöldözte. -
pecaboy #268314 A közelebbi vagy a távolabbi láncnál próbáltad? A közelebbinél átviszi a láncot és a 25 milli oldalpáncélt, az világos. Arra lennék kíváncsi, hogy a távolabbinál visszapattan-e az oldalkötényről úgy, hogy utána sebzi az oldalát. Mert akkor így a T95-öst is lehet lövöldözni. -
pecaboy #268313 Szerintem a lánc önmagában nem sebződik, ahogy írtam is. A KV-4 eset... szerintem sidescrape közben szinte lehetetlen onnan átlőni. Lehet, hogy túl meredeken fordultál ki és az ellenfél átütött 20+130 mm-t döntve? -
- SerB on WoT development priorities: “First is always the fixing of critical bugs. At this moment, it is followed by improved graphics along with client optimization and then it’s new game modes.”
Perszeeeeeeeeeeeeeeeeee, láthatatlan fal már mióta meg van.... -
Oddball29 #268311 AT-2-őt lehet lőni ferdén szemből az első görgőn keresztül 92 pennel is.