banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• nemtudommivan
    Az még hagyján is de lelkinyomorult vérpiros ultrameganoobok szednek ki 2-300 méterekről forgó toronnyal kapáslövéssel a felderítőimből orosz tankokkal. Hát a k.rva anyjukat.
    Mondanom sem kell hogy KV1s meg IS meg a többi elvileg pontatlan lassan szűkölő orosz fossal. Mi ez? FPS játék ?
    Tegnap churchill I-el legjobb ágyúval vagy hatszor pattantam a 80hp-s szintén churchill I-ről akinek olyan kevés csatája volt hogy az XVM még semmit nem mutatott róla.
    Valami alap szar ágyú volt rajta és tolatott közben meg zsinórban adta a sebző találatokat a gyenge pontokra én meg álló helyzetben full becélozva zsinórban pattantam róla. Meg sem kellett volna tudnia karcolni azzal a megymagköpködővel ami rajta volt. Hát az ideg szétb.szott!!! Majdnem kiszedett. Most akkor be kell kapcsolnom az auto.aimet hogy legyen esélyem sebezni?