418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Toolbox
  • lammaer
    Simán, még nincs meg az összes tankról és pályáról az ismertető :P
  • Roger6
    WinRate is LUCK.
  • EmR3
    Tegnap 80 csatából 67,5% win, ebből volt néhány század este, de nem sok.
    Szóval a hétvége nekem nem volt rossz. Sajnos estére olyan lagg volt hogy normálisan nem lehetett tolni.
  • Ry0K3N
    Lehet erről a játékról értelmes postot írni manapság? :D
  • lammaer
    Toljad inkább a GDPt, mindenki jobban jár vele. Az ország is, te is, és mi is mert nem lesznek értelmetlen posztjaid :) Mert akinek már az is baj hogy nyer....
  • madmanic
    én alig játszottam hétvégén pint a retardáltak miatt.

A rossz hír: MA REGGEL TÖBBEN VANNAK...
  • nemtudommivan
    Na most bekapcsoltam a csata felvételt. ARL (én) vs M4 sherman. Közvetlen közelről kétszer lőttem rá. Átment rajta a golyó és a földbe csapódott. Nem sebződött. Majd a harmadik lövés elé ment a földbe pedig nem is oda céloztam. Semmi gond csak ezen múlt a csata...
  • Roger6
    Én tegnap ordibáltam TS-en, először életemben. 40%-os WR, pedig jól ment. Minden büdös gyökér az én csapatomban volt. Célzásnál meglöknek, ISU előtt odaérek a bokorba, a gyökér ISU kitol onnan (persze azonnal szétlőnek), célzás közben beállnak full elém, csapattársam engem lő, a saját arty csak azért is odabasz egyet, amikor face to face vagyok egy tankkal 2 centire egymásnak feszülve, kinyírva így mindkettőnket. Lejárt a prémiumom, de egy forintot nem fogok erre áldozni többet, az biztos. Vagy olyan prémet vennék, ami csak hétköznap aktív, hétvégén inkább megyek, felszedem a parkettám és újra lerakom, még az is értelmesebb, mint ezekkel játszani. A 40%-ot is csak annak köszönhetem, hogy a csaták nagy részében 3-an voltunk szakaszban, így egymást segítve/fedezve tudtunk az amúgy 2 perc után HATALMAS túlerővel szemben némi időt, dmg-t, és killt kicsikarva harcolnunk. Félelmetes, mennyi idóta mászkál szabadon. Mindegy volt, melyik szerveren nyomtuk.

Kitöltetnék a legtöbbel egy IQ tesztet, a hülyék mehetnek a 2-es szerverre.
  • voivod32
    Ez lett a vége: Mondanom sem kell, a triplázós köröm! Mire odaértem vele, a gyorsabb tankjaink felzabálták az ellenfelet...
    [IMG][/IMG]
  • voivod32
    Na ettől kell még okádnom!
    Az előbb az MM a z M22 Locusttal betesz t5-ös csatába a városba, ahol semmire nem jó, még a festéket sem bírom vele megkarcolni, ott meg felderíteni nem kell. Következő meccsen, Chulchill VII-el, emi egy iszonyat lassú tank, betesz El-Hallufra hegyet mászni, holott oda a Locust ideális felderítő lenne. Hogy az ideg nem basszon szét!
  • suba53
    Nemrég elkezdtem a francia SPG ágat, hogy legyen egy kis arty gyakorlatom is.

Mára már hányingerem van tőle. Tuti biztos álló célpontot szinte soha nem talál telibe. Néha egy kis critical hit, aztán annyi.

Egy két véletlen killem van vele, azok is mozgó gyengébb páncélzatú TD-k.

Abba is hagyom az arty vonal erőltetését, annyi jó tank van, hogy nem foglalom fölöslegesen a garázshelyet ezekkel a szemetekkel.
  • Ry0K3N
    Ne aggódj még 1 év és WG-s mértékkel haldva gyorsan lenerfelik.
  • nemtudommivan
    Ezt a hellcatet nem ártana nerfelni. Kicsit pofátlan dolog hogy úgy lövöldöz végig egy csatát hogy fel sem villan pedig ott van az arcodban. Ez is olyan noob gép mint a kv1s de arra legalább lehet lőni mert látod. A nagy "pro" játékosok... Ötvenezhatszázmillió csata hellcattel. Mással nem megy neki csak ezzel meg a kv1s-sel.
  • rahotep
    Én is nagyon remélem...vagy kénytelen leszek visszavenni az S-51-et
  • Ry0K3N
    És az jó nekünk? :D
  • voivod32
    Remélem, hogy csak ezért!
  • rahotep
    Na vajon miért: ezért!
  • voivod32
    Ti is észrevettétek, hogy a rohadt, tetves artyk egyre inkább visszatértek?
  • lammaer
    Bocs, ez jobban illik rá :)

• lammaer
    Kérdezd a prófétát... nem is kell hívni, mindjárt megjelenik úgyis...

• Ry0K3N
    Nekem bejön nagyon a T54-is pedig az nem az a tipikus amcsis hulldown stílus de mégis sokat tanul belőle az ember ha nem a megszokott stílusában kell játszania. Most én látom úgy vagy játékmenetileg az agyonpáncélzott TD-k tényleg kezdik átvenni az előrenyomuló heavyk feladatát a frontvonalon?
  • lammaer
    "Arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen tróger hogy jutott el az E100-ig, ha azt se tudja hol vannak a gyenge pontjai?"

Ahhoz hogy vezess valamit nem kell tudni a gyenge pontjait :) Sőt, meg merem kockáztatni hogy nehezebb megtanulni hol vannak a gyenge pontjai egy tanknak ha VEZETED azt szemben azzal amikor harcolsz ellene.
    Legalábbis nekem amikor a harc hevében bekapok egy találatot nem triviális hogy pontosan hol lőttek el és időm sincs rá nézegetni.

Persze olvasom itt nap mint nap, amikor az emberek írják jogy persze, mert ellőtte a bal 2. lánckereket és a skuló 42.5 fokban érte a testemet, milyen az hogy átüt már és még trackel is? Szóval sok a polihisztor aki nyilván mindíg látja őt hol találják el....:)
  • PsyhoApu
    Hát kinek milyen stílus fekszik. Az orosz nehéz tankok se igazán jöttek be. Pedig ott áll a garázsban a két nagy vas. Következő X-es projektem az E50M lesz. Az is más stílus. A hull down szokásaimhoz meg azért nevelgetem a brit nehéz tank ágat szép lassan. Tier 8 után már nekem fognak kedvezni. Több mint két év alatt már rájött az ember, milyen stílust szeret játszani. Kóstolgatom a td-ket is. Viszont nem vagyok hozzá elég türelmes játékos.
  • Bmsrt n2
    Na végre túljutottam az Ac48-on,remélem ezen a löveg már nem lesz "random" körszélére minden lövést-stílusú!
    Kifejlesztve:AMX 50 Foch jármű kifejlesztve.
    Elköltött tapasztalat: 1527  .
    Elköltött szabad tapasztalat: 0 
  • Ry0K3N
    Nem annyira fájdalmas az. Ez az a tanulási folyamat hogy megtanulod azokat a kis dombokat és helyeket a különböző pályákon ahol el tudod rejteni a hullt az adott tankkal. :D
    És ez merőben más tapasztalattal ruház fel az amcsi tankok után.
  • PsyhoApu
    Mondjuk azt, hogy lövegkitéríthetőségben hozzá vagyok szokva a jóhoz. Patton és FV4202 után azért eléggé fájdalmas a lövegkitéríthetőség. Tudom, hogy ennél már csak rosszabb lesz. A panther 2 se a barátom, pedig azzal még megy is a játék. :) Ez van, ha nincs rendes hull down akkor már kényelmetlen a tank. Így jár az, aki a játékot anno az amcsi ággal kezdte. Mindent ahhoz mér utána.
  • Eagle16
    Nálam a felszerelés: Töltésgyorsító, Venti és Javítódoboz.

Javítódoboz azért, mert szeretem ha minél kevesebb ideig állok leláncolva, bár tény, hogy nincs rá annyira szüksége, mint a T95-nek, mert keskenyebbek a lánctalpai, meg ki tudja használni a dombokat. Én ahol csak lehet, mindig a hull-down pozíciókat keresem vele, olyankor nagyjából kilőhetetlen lesz. Eddig nem sok csata után 3,6k sebzésnél járok átlagban.

Dombos pályán imádok vele játszani, a tetején a kis kupolát általában csak Tier 10-es TD-k ütik át NÉHA, vagy ha prémium lőszert használnak.

T110E4-et nem fogok venni, pedig ki van fejlesztve. Utálom ha a tank tetején van egy hatalmas gyengepont...

PsyhoApu: egy kicsivel van csak rosszabb lövegkitérítése, mint a T69-nek, szerintem nem vészes, auto-loader-hez képest még így is nagyon jó.
    T69-est a löveg miatt nem szerettem, kicsi alfa sebzés, 4 lőszer a tárban, alacsony átütés és még a prémium lőszer is HEAT, nem APCR...hát a végére kifejezettem megutáltam, ráadásul szerintem borzalmas a szórása is.

Szép kör, nekem eddig 5,7k sebzés volt a max. azt hiszem, de van benne még több is.
  • PsyhoApu
    Fura azért, hogy mi jön be az embereknek. Nekem a T54E1 nem volt a barátom. Igaz, hogy minden idők egyik legjobb körét vele mentem. Viszont nagyon nem szerettem. A T69-et viszont határozottan élveztem. Pont tegnap fejeztem be, kész a T57. Persze lehet élvezni az E1-et, nem vitatom. Arany tényleg csak nagyon ritkán kell bele. Nem az a szemtől szembe öljük egymást tank. Inkább olyan sunyi darab. Oldalról, hátulról beleereszt az ellenbe egy tárat. Utána 30 mp bujkálás. Nekem nagyon hiányzott a jó lövegkitéríthetőség negatív irányba.
    Legjobb köröm:T54E1
  • Szpecnyaz
    Nekem camo+venti+rammer van rajta.
    Am Westfield tényleg eszményi map az angol is amcsi TD-knek. Meg a Sturer Emil is nagyon jól el lesz rajta.
  • davidbog
    Ez a T110E3 olyan mintha a Westfield pályára tervezték volna. Közel van a domb bármelyik oldalról és nagyon jól ki lehet használni a lövegsüllyesztését. Eddig három csatát mentem vele azon a pályán, mindig 6k feletti sebzés és győzelem lett a vége. Meg úgy eleve a dombos pályákon nagyon lehet vele pusztítani. A lövege is sokkal jobb a gyorsabb célzással és kicsit nagyobb RoF-al mint a T110E4-é. Mondjuk ha lenne hozzá egy 5"-es vagy egy 140 mm körüli inkább azt választanám.

Akinek van T110E3-asa az mit rakott rá harmadik modulnak? Nálam az Enhated Gun Laying Drive és a Superheavy Spall Liner jött szóba. Az EGLD-re olyan nagyon nincs szüksége, de azért a gyorsabb célzás soha nem árt. Egyre inkább SSL felé hajlok, mert az SPG-k elég gyakran engem lőnek. Csak hát nem kevés az az 1,5 tonna amit az SSL jelentene pluszban. Félek attól, hogy túlságosan meglátszódna a fordulékonyságon, gyorsuláson a plusz tömeg.
  • Plata
    Azt gondoltam késő van,talán a balfaszok már alszanak.Hát tévedtem.
  • Ry0K3N
    Sörnyitó leopard tank ágyúcsőből :D
    http://www.knifeoutlet.com/shop/10Expand.asp?ProductCode=BO02757
  • davidbog
    Annak -6°. A D-25T, M-62T2, S-70 lövegeknek olyan -(3-4)° harckocsitól függően. A T-54/55-nek -5°. Az ISU-kba szerelt 122 mm BL-9S és S-26-1 és a 130 mm S-26 lövegeknek -1°, a BL-8 és BL-10-nek -2°. Pár 152 mm háború utáni 152 mm-esnek volt -5 és azt hiszem a 130 mm M-65-nek volt -7°.

A 2. vh-s orosz harckocsikról nem igen találtam ilyen adatot.
  • kisokka
    JgPzE100-al elkezdem lőni az ellen heavy E100-akat, hármat lőttem mindkettőbe, mindhárom betalált.

Erre az egyik kifakad, hogy mekkora gold noob vagyok. Kérdeztem tőle, hogy vajon a 299 alap átütés ugyan mire ne lenne elég? Erre azt válaszolta, hogy neki is van JagdE100-a...Megkérdeztem, hogy ő használ bele goldot??? Erre legoldnooboz megint.

Hozzáteszem, egyszer nem jutott eszembe aranylőszert venni bele, mert ami 230 felett üt át, az már szerintem mindenre elég(1-2 kivétel van, de akkor oda nem lövök). Arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen tróger hogy jutott el az E100-ig, ha azt se tudja hol vannak a gyenge pontjai?
  • kisokka
    Nálam szintén, viszont EU2-n is sokan sírnak a lag miatt.
  • Eagle16
    Most rendben van szerintem, de tényleg meg kell várni a teljes célkereszt szűkülést, különben tuti ellövi a vakvilágba a malacot...
  • stork13
    Nálam semmi gond EU1-en.
  • yossarianHUN
    EU2 jó, EU1 valamiért megint totál összefosta magát.
  • SzocsA
    CWvel most megint mi a szösz történt?
    elsőt megnyertük és nem jön fel a következő ablak! nézem a honlapot 1/8 ban mindenki kikapott!