A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nálam a felszerelés: Töltésgyorsító, Venti és Javítódoboz.
Javítódoboz azért, mert szeretem ha minél kevesebb ideig állok leláncolva, bár tény, hogy nincs rá annyira szüksége, mint a T95-nek, mert keskenyebbek a lánctalpai, meg ki tudja használni a dombokat. Én ahol csak lehet, mindig a hull-down pozíciókat keresem vele, olyankor nagyjából kilőhetetlen lesz. Eddig nem sok csata után 3,6k sebzésnél járok átlagban.
Dombos pályán imádok vele játszani, a tetején a kis kupolát általában csak Tier 10-es TD-k ütik át NÉHA, vagy ha prémium lőszert használnak.
T110E4-et nem fogok venni, pedig ki van fejlesztve. Utálom ha a tank tetején van egy hatalmas gyengepont...
PsyhoApu: egy kicsivel van csak rosszabb lövegkitérítése, mint a T69-nek, szerintem nem vészes, auto-loader-hez képest még így is nagyon jó.
T69-est a löveg miatt nem szerettem, kicsi alfa sebzés, 4 lőszer a tárban, alacsony átütés és még a prémium lőszer is HEAT, nem APCR...hát a végére kifejezettem megutáltam, ráadásul szerintem borzalmas a szórása is.
Szép kör, nekem eddig 5,7k sebzés volt a max. azt hiszem, de van benne még több is.