banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Roger6
    Én tegnap ordibáltam TS-en, először életemben. 40%-os WR, pedig jól ment. Minden büdös gyökér az én csapatomban volt. Célzásnál meglöknek, ISU előtt odaérek a bokorba, a gyökér ISU kitol onnan (persze azonnal szétlőnek), célzás közben beállnak full elém, csapattársam engem lő, a saját arty csak azért is odabasz egyet, amikor face to face vagyok egy tankkal 2 centire egymásnak feszülve, kinyírva így mindkettőnket. Lejárt a prémiumom, de egy forintot nem fogok erre áldozni többet, az biztos. Vagy olyan prémet vennék, ami csak hétköznap aktív, hétvégén inkább megyek, felszedem a parkettám és újra lerakom, még az is értelmesebb, mint ezekkel játszani. A 40%-ot is csak annak köszönhetem, hogy a csaták nagy részében 3-an voltunk szakaszban, így egymást segítve/fedezve tudtunk az amúgy 2 perc után HATALMAS túlerővel szemben némi időt, dmg-t, és killt kicsikarva harcolnunk. Félelmetes, mennyi idóta mászkál szabadon. Mindegy volt, melyik szerveren nyomtuk.

Kitöltetnék a legtöbbel egy IQ tesztet, a hülyék mehetnek a 2-es szerverre.