418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
virkir #270118 Indítsd a lancser-t hamar leszedi azt a pár száz megát.
De ha köll torrentet felteszem valahova. -
suba53 #270117 Mercy System ? :-)
Ha egy lövés lepattan egy 100%-os tankról, akkor ugyanúgy lepattan egy 1%-osról is, mert az adott helyen a páncél tulajdonságai nem változnak az állapotától függően.
És ez már megint pszichológia, hogy az ember tudomásul veszi, hogy egy 100%-os tankról pattog, de mi az, hogy egy 1%-os tankot nem tudok egy légyfinggal megölni. :-) -
rolio #270116 Ezt üzletileg el is tudom hinni, hogy nem lenne értelme ennek az MM-nek. De én mégis, mintha a háttérben történne valami...rendszeresen szakaszban toltuk az utóbbi időben ugyanazokkal a kedvenc nyolcas TD-kkel és hétfőn nekem ment minden mellé, vagy sorban 0 dmg, kedden minden átment és talált, szerdán a társam anyázott egész este, úgy hogy egymás mellett állva, láttam sniperben a lövését,voltak benne szép kanyarok, aztán mindenki szart lőtt, és így tovább.
De lehet hogy tleg csak random, valóban nincs rá bizonyíték. -
stoppos #270115 A mercy systemhez. Azt vettem észre, hogy ha megkönyörülsz rajta plusz két másodpercig, miután betöltött az ágyúd, simán viszi. Ha azonnal lőssz, akkor gyakran nullás. Mondjuk az is kell hozzá, hogy ne lőjjék hatan közben. -
Jajj, dob nekem valaki egy install exe linket pls :D -
lammaer #270113 A linkelt topicban egyébként a csávó hozzáállása teljesen korrekt:
"Like i said - i feel (not know for a fact) the "mercy system" works, but would like to test it somewhat." -
virkir #270112 Szerintem igyál egy kávét, sört, pálinkát, akármit és gondold át az egész ámokfutásod mert már te sem tudod miről akarod az ittlévőket meggyőzni.
Első és legfontosabb képzeted a 100hp-s tankra lőtt minimum sebzés alatti lövés, ami nem létezik a játékban. Ha valami akkor a sebzés mennyisége a keretek között hibátlan.
Ezt most megkevered az "utolsó esély" ficsőrrel ami viszont a TE leírásod szerint is kétoldalú.
Tehát akkor hol itt a csalás? -
TomDantes #270111 Az a baj, hogy a összeesküvés elméletek pont így terjednek. Fél igazságok. Hó, hát mi ez, azt ígérték képesség alapú MM ,mégis miket rak be? Csalás! Azt hiszem sokszor fog ez még elhangozni, miközben ez a normál csatákra nem vonatkozik, csak egy adott játékmódra. De ennek ellenére, a féligazságra alapuló tévhit, sokkal erősebb , jobban tud terjedni, mint a pontos információ. -
lammaer #270110 Igyekszem nem kiforgatni a szavaidat. Ha úgy érzed azt teszem elnézést, nem szándékos.
Vissza a témára: Hogyne tapasztaltam vona olyat hogy egy tanknak marad pár % hpja. Nekem is van olyan eset nem egyszer. Viszont ez nálam teljesen belefér abba, hogy a sebzés +-25%ban véletlenszerű, nem látok ebben semmi kivetnivalót. EGyszer nagyobbat dobok mint amennyi HPja van, egyszer meg kisebbet.
De egyszer se láttam olyat, hogy csak azért éli túl az illető, mert az ágyúm sokkal kisebbet sebez mint a -25% ami benne van a játékban.
TE konkrétan ilyen esetet írtál: ezt továbbra is tartod? -
Malarki #270109 Felpatcheltem, de mikortól lehet majd játszani? Belépni még nem lehet, a weblap meg halott. Legutóbb talán 13:00 volt, most akkorra várható a nyitás? -
TomDantes #270108 Ilyet sose ígértek, hogy a pirosak nem kerülnek össze lilákkal. Lesz majd valami 7/42 mód ami figyel valami képességet talán, de a normál csatában nem lesz képesség alapú MM. Ezt ezerszer leszögezték a fejlesztők, nem összesküvés, nem csalás, csak tessék figyelni a fejlesztőkre: nem lesz képesség alapú MM. Slussz, kész, ennyi. -
rolio #270107 Az új értékelési rendszer miatt. Ezzel IS reklámozták, hogy mindenki azonos képességűekkel kerül szembe, ha csapatként keresel ellenfelet, ha random sorsolásra bízod. Azt olvastam, ez csak az új játékmódban lesz, de hátha...
Másik: ki vette észre a titkos artybuffot? rohadt artyk... -
sumc #270106 7/42 az tényleg képesség alapú lesz (úgy jó pár száz kör után :) amikor lesz elég adata számolni a rendszernek), de randoba nem tervezik beállítani ezt többször hangsúlyozták -
stoppos #270105 Ígértek olyat, hogy a pirosak nem kerülnek össze a lilákkal? Hol? -
Pares #270104 Megmondom milyen válaszokat fogsz kapni ebben a topikban: "Ez csak egy hülye összeesküvés elmélet, és különben is csak beképzeled és az agyad csal". -
rolio #270103 Sziasztok
A tegnapi csal-nem csal a WG vitához egy észrevétel. A 8.8 ban(lehet hogy előtte)bevezették a saját értékelési rendszerüket,most lett ez az új játék mód, ahol azt ígérik, a pirosak nem kerülnek össze a lilákkal és még a tank típusokat,tiereket is szelektálja.
Kérdem én, ezt most fejlesztették ki? Nem lehet hogy pár peccsel ezelőtt ez már megvolt és sutyiban élesben tesztelgették és ezért voltak ezek a rossz leosztású menetek?
(én is csak próbálok elméletet gyártani a hullámzó szopó-nyerő szériákra)
Bízom benne hogy ha működni fog a 7/42-ben az MM, akkor azt beillesztik minden meccsbe, jó lenne... -
xPopix #270102 Nos én már végeztem mind a 2 német heavy ággal és tapasztalataimból mondom ,h mellékesen nekem a tiger P egy álom tank volt, 8 asoknál is könnyen aláztam vele bárkit imádtam azt a gépet, viszont az utána következő VK elég gyatra a tiger P-hez képest. tierjében gyenge az ágyúja, a páncélzata is elég gyenge bár néha tud pattogni ha top tierbe kerülsz vele, de ha a tiger II-höz hasonlítjuk akk a tiger mérföldekkel lekörözi.
ugynaígy a IX-es Vk4052B amíg nincs meg hozzá a top ágyú addig hatalmas sz*pás, bár arra már rálehet tenni a tiger II topo ágyúját szal vmilyen szinten jobb az átűtő viszont ha megint a mellette lévő e-75 höz hasonlítjuk akk esélye sincs, igen az eleje elég jól pattog de megpróbálni úgy beforgatni mint az e-75 öt esélytelen mivel az oldala közel se pattog úgy mint az e-75 nek, nem akarom tőle elvenni a kedved nem olyan rossz tankok, de csodát nem könnyű művelni velük csatáról csatára :) -
Pares #270101 Nem tapasztaltál 1%-on szaladgáló tankokat? Nem tapasztaltál olyat, hogy simán leszeded a tank hp-ját, de pont marad neki még pár % hp-ja, aztán meg elkezdesz bele lövöldözni lepattanót meg 0dam criticalokat? Akkor te igen szerencsés lehetsz.... Nem kell kiforgatni a szavam, nem azt mondom, hogy egyfolytában minden esetben, de gyakran. Észrevehetően gyakran előfordul. Nem csak velem. Az ellenséggel is. Pont tegnap előtt volt, nevettem is rajta, annyira hihetetlen volt. VK3001H-val körbevett 4 ellenfél, elég gyorsan lepusztították a hp-m úgy, hogy már csak egy lövés voltam, erre sorozatban vagy 5 lepattanót lőttek arra a papír szarra, meg sem mozdultam, mert le voltam láncolva meg minden, de ez alatt sikerült kilőnöm két ellenséges tankot. Hivatalos fórumon is többen észrevették ezt, nem én találtam ki:
Egy, kettő, három. -
lammaer #270100 Én végigtoltam, de nem igazán nyerte el a tetszésem ez a tank, pont amiatt amiket írsz.
Az nagyobb átütésű ágyú hiánya és a gyenge front igazából olyan semmirekellővé teszi a tankot. Talán agilisabb vmivel mint a heavyk, de ez kevés az üdvösséghez. Én kidobtam a grind végén, ha nem érdekelnek az utána következő tankok akkor hagyd a fenébe. -
Destydeme #270099 Hi.Ez most unalom grindelés volt.Van E100am CW-re,az ággal nincs bajom,csak lánc és torony kell minden tankon.
De a Mause sem nagyon kell a bandámnak cw-re,csak unalmamban csináltam.
De már a Tiger p-től sem estem hanyatt.Jó-jó,de nagyon lassú+a tornát is könnyen lövik messziről+mire odaértem bárhová,már vagy nyertünk,vagy 4en jöttek rám :) +ha elindultam én már nem mentem(értem)vissza védeni :)
Ebben a VK-ban semmi potenciált nem látok elsőre.A Kt legalább 140mm,azt beforgatva mondjuk vmit tud+a 225pen ágú sincs..
+nagyon híg a csapat,nagyon sokszor 12-13piros/narancssárga játékossal megyek,ez tier 7-8-9ben bosszantó.Őszintén szólva kb a csaták 5-10%a volt olyan,ami tetszett,vagy élvezetes volt,a többiben elküldtem mkit a... ba/be :)
Na most ha ez a 8as Vk 4502A csak rosszabb,akkor el sem kezdem...
Ezért kérdem
Thx a választ!
-
TomDantes #270098 Szerintem nem érdemes. Főleg, hogy nincs meg rá a hosszabb 105-ös, az egy dolog, tier 8-ban. De ha nem fejlesztetted ki a KT ágat, akkor a tier 9-es Vk45-ön is a rövidebb 105-öst kell használni, 200-as pennel, gyűjtheted az XP-t, tier 9-ben a jobb ágyúra. Kissé szopás a dolog. Pláne, hogy a a tier 9-es vk45-öst rosszabbnak tartják az E75-nél, ( bár szerintem nem rossz )hát nem látom értelmét. -
Destydeme #270097 Hi.Akkor mit tud ez a tank?Tier 8as heavy(Támadóék) 120mm frontal azzal az ágyúval nekem vicces.Nekem már tier 8ban is,nemhogy tier 10ben..
Nagy mozgékonyságot,sebességet sem látok benne.
Akkor lehet kimarad..
A német 2.td ág mellett csinálgattam volna,ha vki meggyőz.. -
Bmsrt n2 #270096 Igen,a hosszabb 10,5-es nincs meg a 8-as VK-n. -
Destydeme #270095 Jól látom,h 1el kevesebb ágyúja van,mint a KT-nek?A 225ös penü ágyút nem látom. -
Destydeme #270094 Hi.
Ha már ráérünk addig kérdezek:A német 8as heavy a vk4502a milyen tank?
Mennyire használható?
Tegnap fejeztem be a Tiger P-t és nem estem hasra tőle.2x emlékszem,h vki a frontot lőtte a torony helyett,+eszméletlen lassú.Max a szakadékban lefele van 30 km/h sebessége.Valahogy többet vártam tőle,igaz híg mezőnyben nem várhatok mást.
Szal ez a 8as vk milyen?Sebesség,mozgékonyság?Thx.(120mm front elég gyenge sztem)
-
bigmano #270093 A weboldalukon karbantartanak? -
Igen de a szerverek még nem mennek sajnos. Ma vagyok szabin, remélem azért nem lesz sokáig szerverleállás. -
Már tölti a patchet a launcher. -
lammaer #270090 Nézd, én leszek az első aki beírja hogy "igazad van, tévedtem" ha általánosságok dobálásán kívül mutatsz vmi konkrétat.
Mert miért ne lehetne bug? CSak ugye úgy állítod be az egészet hogy ez lépten-nyomon, éjjel-nappal megtörténik, én meg kételkedek mert ÉN nem ezt tapasztalom. Ezért kiváncsiskodom, és ezért kérek vmi kézzel foghatót.
Egy sima replayyal megoldhatnád az egészet, erre hogy zárod le: "unom az értetlenkedést", miután a többiek adtak egy tényeken alapuló választ.
Most akkor mit gondoljon az ember? Miért írsz egy publikus fórumba, ha a reakciók nem érdekelnek? -
nemtudommivan #270089 A regi camo tablazatra emlekszem.
A csofi a wz es a t71 mozgas kozben es allo helyzetben is 20 , a 1390-nek 17,5 ertek volt megadva mint egy orosz vagy kinai mednek. -
*FPS-em -
Pár hónapja váltottam AM3-as 2.8Ghz-es AMD Phenom2 prociról (3 magos) egy négy magos intel i5-2500-ra, és bár ez csak 500Mhz-cel gyorsabb (3.3Ghz), de az FPS-es, hull hd-ban, full felbontáson 45-80 között van a játékban (előtte 30 körül vergődtem).
Szóval erre sokkal jobbnak tűnik nekem az intel. -
davidbog #270086 Köszi szépen, ez nagyon hasznos volt számomra. Még nem döntöttem el mi legyen, FX-8350 és i5-3570 között vaciláltam. Majd valamelyik lesz az AMD mellett van az elmúlt évek kedvező tapasztai szólnak, de kíváncsi vagyok egy agyon ajnározott intelre is. -
Nekem is feldobta. Ha lehet hanyagolja mindenki, annak ellenére hogy jó videó. -
Játszható a japán tank. Pénz nem érdekel, legénység miatt veszem meg.
A kínai light meg imádni való. Mint egy T-50-2 -es cabrio. Nagyon fain, lehet megveszem azt is, mert iszonyú jókat lehet vele szerintem trollkodni. -
Nekem még soha nem dobott fel semmit.
-
yossarianHUN #270082 Nem tudom miféle oldal ez, de valami nagyon ronda vírusos lapokat dob fel, úgyhogy nem reklámoznám. -
yossarianHUN #270081 Tesztszerveres tapasztalatok valakinek? Hogy hozzák a pénzt? Amit persze osszunk el kettővel, mert pár hónapon belül természetesen előre nem láthatólag nerfelve lesz a kredithozamuk. -
Itt repül a .....
goldammo? -
5,5 euro lesz előreláthatólag a Chi-Nu Kai. Kb 1650 Ft.
Az orosz szerveren 7.4 dollár.
A Type 64 pont a duplája nagyjából. Kb 3200 Ft.