A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
xPopix #270102 Nos én már végeztem mind a 2 német heavy ággal és tapasztalataimból mondom ,h mellékesen nekem a tiger P egy álom tank volt, 8 asoknál is könnyen aláztam vele bárkit imádtam azt a gépet, viszont az utána következő VK elég gyatra a tiger P-hez képest. tierjében gyenge az ágyúja, a páncélzata is elég gyenge bár néha tud pattogni ha top tierbe kerülsz vele, de ha a tiger II-höz hasonlítjuk akk a tiger mérföldekkel lekörözi.
ugynaígy a IX-es Vk4052B amíg nincs meg hozzá a top ágyú addig hatalmas sz*pás, bár arra már rálehet tenni a tiger II topo ágyúját szal vmilyen szinten jobb az átűtő viszont ha megint a mellette lévő e-75 höz hasonlítjuk akk esélye sincs, igen az eleje elég jól pattog de megpróbálni úgy beforgatni mint az e-75 öt esélytelen mivel az oldala közel se pattog úgy mint az e-75 nek, nem akarom tőle elvenni a kedved nem olyan rossz tankok, de csodát nem könnyű művelni velük csatáról csatára :)