banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Nem tapasztaltál 1%-on szaladgáló tankokat? Nem tapasztaltál olyat, hogy simán leszeded a tank hp-ját, de pont marad neki még pár % hp-ja, aztán meg elkezdesz bele lövöldözni lepattanót meg 0dam criticalokat? Akkor te igen szerencsés lehetsz.... Nem kell kiforgatni a szavam, nem azt mondom, hogy egyfolytában minden esetben, de gyakran. Észrevehetően gyakran előfordul. Nem csak velem. Az ellenséggel is. Pont tegnap előtt volt, nevettem is rajta, annyira hihetetlen volt. VK3001H-val körbevett 4 ellenfél, elég gyorsan lepusztították a hp-m úgy, hogy már csak egy lövés voltam, erre sorozatban vagy 5 lepattanót lőttek arra a papír szarra, meg sem mozdultam, mert le voltam láncolva meg minden, de ez alatt sikerült kilőnöm két ellenséges tankot. Hivatalos fórumon is többen észrevették ezt, nem én találtam ki:

Egy, kettő, három.