418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
  • JeffDunham
    "T110E3 és FV 183 után szerintem nem nyújtana valami egyedi élményt a Tier 10-es sem. Szerintem túl nagy árat fizetnek a jó ágyúkért ezek a tankok. "

Túl nagy? Egy gyors, elefántb@szó táras td, aminek még forgó tornya is van? Szerintem benne van a TOP 5 tízes tankban ami jelenleg a legjobb a játékban.

Ismerek valakit aki a Foch 155-öt 2 hét alatt húzta ki nulláról. Igaz rákockult rendesen. És ott még a tier 8-as (SE!!!) op. Kettő hónap alatt ki lehetne húzni az új TD-t, egy minimális erőfeszítéssel. Szerintem megéri...
  • Pares
    Sajnálom is, hogy feloszlottunk, szerintem nem volt jó ötlet, mert mindíg nagyon jó volt a hangulat.
  • Oddball29
    Nem gond, rólad is az epehányás jut elsőre eszembe.
  • popey8
    OMG beszarok rajtad ember. Már megint egy Foch miatt sírsz? Egyik legnagyobb előnye az erős frontpáncél. Érdekes nálam a 277 csata alatt elég sok lövést megfogott a front, még T10 TD lövedékeit is. Sokszor még beforgatni sem kell, de ha beforgatod még durvább. Az nem a tank hibája, h te 2 lövés közt nem mozgatod.
  • virkir
    Közöm annyi, hogy nyílt fórumon azt, amit és akkor írok amikor akarok.
    Ha nem érdekel lapozz.
    Az itteni megnyilvánulásadiból annyi jött eddig át, hogy az ajtókon oldalazva közlekedhetsz mert az arcod másként nem férne át.
    Ennyi.
  • FosTalicskaa
    Jajj, R3nton közleány!! De régen olvastalak, már hiányzott.
  • Eagle16
    Az tény, hogy aki tud célozni, az akkor is belövi a gyenge pontot, ha úgy rángatod a tankot mintha Alzheimer-ed lenne, de maga a döntött rész iszonyat erős, 270-280-as átütést is megfog. BL-10 olyan 50% hogy nem üt át, sajnos a Tier 10-es TD ágyúk beforgatás nélkül már lazán átmennek rajta, de nah...mégis csak 50-el megy.

Tortoise-hez képest a páncélzata bizony ütős, csak vigyázni kell hogy az oldalát még véletlenül se, soha, semminek, semmilyen szögből...(bár csak 155-ös ágyúk viszik át automatikusan, ez alatt ha nagyon kicsi a szög akkor auto bounce)

davidbog: pedig az object nem rossz, a lövegpajzs és környéke kifejezetten erős, olyannyira hogy lényegében átlőhetetlen. Aztán a frontpáncél szélein a két csapott rész is pattint mindent, tehát nagyon jó helyre kell mennie a lövésnek,hogy átüssön. Oldalán meg spaced armor...nagyon tud trollkodni az a tank, a célzási idő sem vészes annyira.
    Nekem az Obj.-el van eddig a legnagyobb átlagsebzésem, 2750 körül ha jól emlékszem, bár nekem meg Jagdtiger-em nem volt, talán az beérné...talán.
  • VanDaal
    Mindenképp tovább fogok menni az ágon, mert érdekel a 9-es is, a 10-es Foch meg "must have" kategória nálam, csak kicsit lassan haladok. Túl sok mindenbe fogtam bele, aztán csak kapkodok köztük ide-oda...

Eagle:
    Ez azért tartja bennem a lelket, hogy szinte mindenki pozitívan nyilatkozik a 9-esről :)
  • Szpecnyaz
    Én pont a WT-t húzom. Szerintem nagyon jó, mert brutális camója van. A lövegét meg gondolom nem kell bemutatni. Annyi a trükkje hogy kempelni kell vele. Meg egy Himmersdorfon pl használhatatlan.
  • Toby0501
  • R3nton
    Így-így! Elég szar a páncélja szegénynek :/ Bezzeg a leo1 70mm-es páncélja megfog mindent!!! :D
  • foxbat88fx
    nem hiszem el :(
    Nashorn-al WR-em 19% :(
    hihetetlen milyen csapatokba tesz be vele :S
  • FosTalicskaa
    Lol. A Foch-al max. csak a galambürüléket fogod pattintgatni, de azt is csak akkor, ha sikerül úgy beállnod a megfelelő fa alá, hogy a faágról nagy sebességgel becsapódó széklet pont 30 fokos szögben érje a frontpáncélt + a galambnak tökéletes legyen az emésztése és kevés legyen az ürülékben a víztartalom, mert ha ezek a feltételek nem teljesülnek akkor még ez sem pattan hanem szétkenődik a lemezen, lezsírozva a 130- penes lövedékek útját egészen a tank tetején és alján található weakpointokig...

Viszont a mai nappal meg döbbenetes felfedezést tettem, vannak a wotnál is sokkal idegesítőbb játékok. Ez már az totál agyhalál kategória:

http://www.youtube.com/watch?v=X_HH5YkeMOs
  • Eagle16
    Nem, én pont azt írtam hogy hiába a célzási idő, nekem csak a 120-as top löveggel működött az Mle. 48. Előtte a 100-as ágyúval kissé megutáltam.

A Foch-on lényegében sokkal erősebb a páncélzat, nincs a tetején egy extra gyengepont (Mle. 48-ason a géppuskatorony ami hihetetlen nagy célpont), és persze a maradék gyengepont is sokkal-sokkal erősebb.

A löveg is gyorsabban tölt és céloz, teljesen rendben van rammer-el és EGLD-vel.

JeffDunham: T110E3 és FV 183 után szerintem nem nyújtana valami egyedi élményt a Tier 10-es sem. Szerintem túl nagy árat fizetnek a jó ágyúkért ezek a tankok.
  • Veqtor
    Szerintem is érdemes befejezni, ha a 183 tetszik. Úgy lő, mint a T57, és a 183 nem tudja egyhitelni. JT ágyúval meg 4 lövésből kiszeded a 183mat és marad még 2 lövés eltüntetni 1000+ hpt valakiről. A töltésideje is tűrhető. A penje gyenge 10es tdhez képest, de a jt ágyú teljesen használható szerintem. A játékmód meg rajtad áll, nem kell vele bokorban ülni, úgyis észrevesznek. 10 sec alatt kiosztasz vele 3k dmg-t és a 360°os toronyforgás is nagy pozitívum pl. a F155-el szemben.
    Ha jól használod 1v1ben nincs igazán ellenfele így, hogy a Maust is elbontja egy tárból.
  • davidbog
    Én használtam a 100 mm-es löveggel Eagle azt hiszem a 120 mm-essel tolta.

A Foch tényleg mindenben jobb. Szerintem az AC Mle48 nem olyan rossz a 100 mm-essel. Tier 8-ban elég jó a homlokpáncélja. Legnagyobb hátránya a kevés HP és az a buzi géppuskatorony a test hátulján. És a magas harckocsik simán rá tudnak lőni a tetőpáncéljára. Ha nem jön be az mle48 akkor is megéri szenvedni, szerintem a Foch az egyik legjobb tier 9 TD amiket eddig próbáltam.
    A Jagdtiger ami még kiváló, főleg a növelt végsebességgel.
    A Tortoise egy szutyok, Eagle leírta hogy miért. Ugyanazt tapasztalom mint ő, ha nincs meg rá a 120 mm AT L1A1 akkor igazából rosszabb mint az AT-15.
    T95 véleményem szerint totálisan használhatatlan. Meglátásom szerint pár kivételes esettől eltekintve a T95 -1 harcjármű annak a csapatnak amihez tartozik.
    T30-al nagyon régen játszottam de ezt is gyűlöltem. A 155 mm-essel lassan célzó és pontatlan, a 120 mm-essel meg egy nagyobb tűzgyorsaságú T34. Nem sok értelme van.
    Most az SU-122-54-el játszok. Elfogadható, valami olyasmi akar lenni mint a Foch, csak a Foch mindenben jobb. Legnagyobb baja a páncélzat hiánya és a gyenge negatív (-4°) lövegkitéríthetőség. El lehet vele szórakozni. De szegény peches, mivel van Foch-om. Egyenlőre esélye sincs arra, hogy megtartsam.

Amit nem próbáltam az az Object 704 és a WT auf Pz IV.
    Az Objectet se tartom sokra. Lassú fordulás, közepes páncélzat és trágya löveg. 2,9-es célzási idő egy TD-n az halál. Egyedül a rejtőzködésében bízhat.
    A WT auf Pz IV szerintem a T95 inverze. Eddig két esetben lőttem rá, mindkétszer HE-vel a lövegpajzsot, mindig átütötte. Ha spottolva van és két csak tier 7-es lövi akkor is pillanatok alatt el tud fogyni.
  • VanDaal
    Adjunktus:
    A többi franciával eddig elvoltam, de a t8-cal valahogy nem tudok mit kezdeni...
    A 6-ossal volt 1300 átlag sebzésem, a 7-essel 1500, a 8-assal meg van megint 1300, így 20 csata után, ami azon a szinten már nagyon kevés. Valahogy mindent kevésnek érzek rajta: az ágyút, a páncélt, a lövegkitérítést. A mozgékonysága jó, de az egy TD-nél önmagában nem igazán tudja kompenzálni a többi hiányosságot.
    Meg ez már lehet paranoia nálam, de mintha többet is kerülnék vele t10 csatába, mint a többi 8-as tankommal :)

Fostalicska:
    Így sem a top löveggel használom (ahogy az elődein sem a top lövegüket használtam a lassú célzás és gyenge DPM miatt), hanem a 100 millissel. A 90-eset nem mertem kipróbálni. Így is röhögve letámad boldog-boldogtalan, tudván, hogy úgyis nagyobbat lő belém, mint amekkorát én belé :D

Maala:
    Kíváncsi leszek már arra a Foch-ra, jó érzés lenne néha pattintani valamit :D
  • foxbat88fx
    nekem kurvára bejön az AC 48
  • Maala
    A Mle 48-nak a seggén van egy púp, ami akkora, hogy szemből is simán ellövöd. És vékony. Foch-nál ez nincs. Meg valamivel vastagabb is szemből, olyan 20%-al
  • FosTalicskaa
    Elvileg azt már a 6-os szint alatti könnyűtankok nem igazán tudják átlőni szemből 600 méterről nem gold ammoval... gyakorlatban meg... + végre felkerül rá egy olyan ágyú aminek az átlagsebzése már 330 és nem 220-250 mint az előzőeknél.

Az AC.48-ra meg a legideálisabb a 90mm-es, gyorsan szűkül, gyorsan lő. Csak a kis sebzés az egyetlen hátulütője.
  • Adjunktus
    Hát igazából csak a mozgékonyságuk meg nagyjából a kinézetük azonos.
    A Foch minden tekintetben jobb.
    A frontpáncél sokkal jobb,nagyon pattogós.A löveg is gyorsabb és jobban szűkül.
    Az 48-nak a nagyobb löveg lassú célzása a legnagyobb baja szerintem.
    Bár egyik Francia se a marha gyors célzásáról híres..
  • Master91
    Nincs teszt
  • madmanic
    A szerver.
  • Thoryne
    Én laggolok, a UPC-sek vagy az egész EU2?
  • VanDaal
    Ha már a Foch is szóba került:
    Karakterisztikában nekem nagyon hasonlónak tűnik az ACM 48-hoz, de érdekes módon a Foch-t szinte mindenki dícséri, míg a 8-ast általában szapulni szokták.
    Miben rejlik a különbség a kettő között, amitől a Foch annyival jobb lesz?

Én még csak a 8-asnál tartok, de ki nem állhatom. Nagyon gyengének tűnik... Jól emlékszem, talán te voltál az, aki írta is annak idején, hogy nem is a top löveget használta a 8-ason a borzalmas karakterisztikája miatt? :)
  • brasco84
    teszt megy most? mennyire esélytelen bejutni?
  • yossarianHUN
    Ömmm... Nem tudja valaki, miért van a Gnomefathers moddal gőzmozdonyhangja a KV-4-nek? Most volt egy a csapatomban, kicsit meglepő.
  • popey8
    Victory!
    Map: Komarin
    Date: 2013.11.05. 18:04:11
    Vehicle: Pz.Sfl. IVc
    Exp: 1 750 Credits: 42 445
    Achievements: : Top Gun, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

Replay

• Oddball29
    Jogos, ha már a barna politikai frakció is befér.
  • JeffDunham
    Kevés olyan ág van ahol tier 8 alatt akad értelmes tank. Ez vonatkozik az új német td ágra is. A 8-as jó, 9-es jobb, 10-es legjobb. Ha nem a tízes van a szemed előtt, (annak ellenére hogy tudod milyen jó és pusztító) akkor persze hogy abbahagyod. Ami hatalmas hiba szerintem.
  • Eagle16
    Ezt az új német TD ágat is abbahagytam, a Nashorn-t már nem vettem meg.

Számítottam rá hogy ilyen sunyi stílusban kell vele játszani, de mondom megpróbálom...hát nem gyere be. Ha meg nem magamnak spottolok akkor nem is kapok értelmes xp-t sajnos. A másik dolog meg, hogy vörös csapatokat ezekkel a TD-kel nem lehet átbillenteni a győzelem irányába, tehát nagyon csapatfüggőek. Én meg szeretek legelöl harcolni és nagy befolyással lenni a csaták végkimenetelére, szóval nem nekem találták ki őket. Kár, ez már a második új német ág ami nem nekem van...
  • JeffDunham
    Rossz döntés szerintem , de használd élvezettel.
  • Szpecnyaz
    Na jó, valóban igényli a map ismeretet, meg a nem túl heves vérmérsékletet.
  • Áron Benedek
    köszi a válaszokat végül a ferdit vettem meg :D
  • Maala
    Ahhoz át kell verekedned magad a sturer emil nevű borzalom foshalmon.
  • Master91
    Nyílt fórum, az szól bele aki akar
  • popey8
    Jó, de itt most nem ez volt a kérdés:)
  • AlucardHuN
    Lehet, de nem mindenki tart ott, és nem mindenki tudja használlni :D (mondjuk ez utóbbi talán nem igaz az itteni emberekre).
  • Oddball29
    Nem ismersz. Minek pofázol bele, amihez nem volt közöd?