banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Én használtam a 100 mm-es löveggel Eagle azt hiszem a 120 mm-essel tolta.

A Foch tényleg mindenben jobb. Szerintem az AC Mle48 nem olyan rossz a 100 mm-essel. Tier 8-ban elég jó a homlokpáncélja. Legnagyobb hátránya a kevés HP és az a buzi géppuskatorony a test hátulján. És a magas harckocsik simán rá tudnak lőni a tetőpáncéljára. Ha nem jön be az mle48 akkor is megéri szenvedni, szerintem a Foch az egyik legjobb tier 9 TD amiket eddig próbáltam.
    A Jagdtiger ami még kiváló, főleg a növelt végsebességgel.
    A Tortoise egy szutyok, Eagle leírta hogy miért. Ugyanazt tapasztalom mint ő, ha nincs meg rá a 120 mm AT L1A1 akkor igazából rosszabb mint az AT-15.
    T95 véleményem szerint totálisan használhatatlan. Meglátásom szerint pár kivételes esettől eltekintve a T95 -1 harcjármű annak a csapatnak amihez tartozik.
    T30-al nagyon régen játszottam de ezt is gyűlöltem. A 155 mm-essel lassan célzó és pontatlan, a 120 mm-essel meg egy nagyobb tűzgyorsaságú T34. Nem sok értelme van.
    Most az SU-122-54-el játszok. Elfogadható, valami olyasmi akar lenni mint a Foch, csak a Foch mindenben jobb. Legnagyobb baja a páncélzat hiánya és a gyenge negatív (-4°) lövegkitéríthetőség. El lehet vele szórakozni. De szegény peches, mivel van Foch-om. Egyenlőre esélye sincs arra, hogy megtartsam.

Amit nem próbáltam az az Object 704 és a WT auf Pz IV.
    Az Objectet se tartom sokra. Lassú fordulás, közepes páncélzat és trágya löveg. 2,9-es célzási idő egy TD-n az halál. Egyedül a rejtőzködésében bízhat.
    A WT auf Pz IV szerintem a T95 inverze. Eddig két esetben lőttem rá, mindkétszer HE-vel a lövegpajzsot, mindig átütötte. Ha spottolva van és két csak tier 7-es lövi akkor is pillanatok alatt el tud fogyni.