A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #271385 Adjunktus:
A többi franciával eddig elvoltam, de a t8-cal valahogy nem tudok mit kezdeni...
A 6-ossal volt 1300 átlag sebzésem, a 7-essel 1500, a 8-assal meg van megint 1300, így 20 csata után, ami azon a szinten már nagyon kevés. Valahogy mindent kevésnek érzek rajta: az ágyút, a páncélt, a lövegkitérítést. A mozgékonysága jó, de az egy TD-nél önmagában nem igazán tudja kompenzálni a többi hiányosságot.
Meg ez már lehet paranoia nálam, de mintha többet is kerülnék vele t10 csatába, mint a többi 8-as tankommal :)
Fostalicska:
Így sem a top löveggel használom (ahogy az elődein sem a top lövegüket használtam a lassú célzás és gyenge DPM miatt), hanem a 100 millissel. A 90-eset nem mertem kipróbálni. Így is röhögve letámad boldog-boldogtalan, tudván, hogy úgyis nagyobbat lő belém, mint amekkorát én belé :D
Maala:
Kíváncsi leszek már arra a Foch-ra, jó érzés lenne néha pattintani valamit :D