World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem jó a link így sem :S

"Hát ebbõl nem jössz ki jól kiskomám... :) "

Ezek között ?:D.

Nincsen beállítva az effmérõ, nem tudom kik a pirosak meg zöldek.

Hát ebbõl nem jössz ki jól kiskomám... :)

WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening

Gottfried

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried

Gottfried
A saját véleményemet is nagyon jól tükrözi ez a kis leírás az effirõl,ezért ezt linkelem ide be.El lehet rajt gondolkodni :)

http://wotinfo.hu/index.php/item/56-d-day-ajánlat-1-fázis

Ha nem írtad volna oda, melyik tankról beszélsz, tuti a Leo Protóra tippeltem volna :D
Csak itt legalább az is egy tonna xp, hogy meglegyen az a tûrhetõ ágyú, és ammo rackbõl készítették az egészet :D

Emelek egy ilyet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Tono34
Az egy nagyon jó tank, csak NE menj az elsõ vonalba. Ez nem arra való.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Ha agyatlanul rohansz elõre kiosztasz pár száz damaget és feldobod a pacskert akkor is csökken az effed..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Bezzeg a sárga v piros játékosok, õk milyen derék emberek már! Mindig õk hozzák le a csatákat.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jó de most gondold végig, hogy milyen marhaság ez a stat ! Most a high effes a bokorban sunnyog végig és csak egy adott helyre lõ az ellenfélen, mert a max sebzést ott tudja kiosztani. Hogy nézne ki ez egy valódi csatában ?

Csak fej meg szívlölést osztani ki, másra nem is lõne ha kidugja a karját vagy fut a lábára nem is lõ, mert nem lesz max sebzés, mert az effi ezt számolja.

Az egri várban a sebesült katonaára sem lõne, aki ki akarja tûzni a zászlót mert kicsi lenne a sebzés és így az effike csökkenne :LOL.

Beláthatjátok hogy ez a statvadászat ugyanolyan balgaság, mint ahogy a noobok játszanak.

Gottfried
rossz stat=rossz játékos

Ha ezt az állítást valaki esetleg megkérdõjelezi,annak szívesen kifejtem részletesebben is. :)

Az E 100 olyan mint egy TD arany lõszerrel, az IS 4 erõs és van T62 is.

Nem értem mibõl gondoltad, hogy Én ezt másképpen értelmeztem.

High eff=jó stat, nem tudom rájöttél e már az összefüggésre :D.
Am meg az E100, IS4 stb mind tucattankok, minden bokorban vagy belõlük 1.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

mijki
Ez az AMX M4 mekkora egy rakat szar. Még a T5-ös tankok is ott lövik át ahol csak akarják. Van rajta egy tûrhetõ ágyú, de cserébe nincs mozgékonysága, páncélja, hp-ja...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani ! Ha pedig ügyes vagy látod ki tudsz tekerni egy high effest is alacsony stattal. Imsered a példámat, lásd.

Ki van húzva az E 100-is, de nincsen megvéve. Ezek elég jó harckocsik, mert nem a Te stílusod, az a Te dolgod. A wn6 stat pedig kit érdekel ? Az ember a tankokkal játszik nem a statjával :xD

Az meg hogy milyen a stat kit érdekel ? Tegnap eff számított, ma wn6, holnap már teljesen más stat lesz ami szímít wn7 stb. Egyébként egy átlagos az account statja.

Már leírtam, nem ismétlem, remélem szövegértelmezési problémáitok sincsen :LEHET. Lammaer is most cserélt és leírtam hogy hogyan lehet és ne kezdjétek újra, hogy nem lenne tapasztalata, mert azt is leírtam vagy 10-szer :xD.

Akkor sem reális, mert csak pár T10 van rajta, azok is ilyen tucat tankok. Ráadásul a wn6 is fos hozzá (legalábbis gondolom).

Jó Én hidd el megértelek téged ! Nagyon sokat harcoltál, hogy azok a tankok meglegyenek a garázsban melyekre vágytál és már semmit nem adnál bármilyen nickért. De gondold el, hogy aki most kezdi. Felmegy tesztszerverre és látja, hogy fú milyen fain T10 csodák vannak és, hû nekem mikor lesz ilyen. 1 vagy 2 év, mire ezek a T10-esek meglesznek ?

Mondom tapasztalat van, hiszen tesztszerveren Kisjürgen ezt nyomta mindennap 4-8 órában, de most örökre meglehet.

akkro jolenne ha kicsit utananeznel mielott elkezdesz okoskodni, merta wotban csak igy nem lehet email-t cserelni!
Gottfried
Aki most kezdte,jobban teszi ha végigjárja a szamárlétrát és kifejleszti maga õket! Ezzel esetleg elkerülheti hogy minden második csatában leidiotázzák mert halvány fogalma sem lesz róla hogy mit kezdjen majd top tankként egy számára teljesen ismeretlen játékban,egy ismeretlen mapon.
Persze ez csak egy "öreg róka" véleménye....

Gottfried
Sziasztok Huns!

Pár napja tûnt fel hogy Szakesz eltûnt a barátlistámról és miután a klánban kerestem,meglepõdve láttam hogy már nincs a huns-ban.(nem is létezik már felhasználó ezen a néven)
Eddig úgy tudtam hogy nem lehet reget törölni(pontosabban nem tudtam hogy lehet)
Ha nem titkos az info,elárulja valaki hogy mi történt szakesszal? (én így elsõre egy névváltoztatásra gondolok mert az azért meglepne ha abbahagyta volna a játékot :S)

Lehet neked nem, mert neked már megvannak ezek a tankok a saját nickeden, de másnak aki most kezdte nincsen meg.

A kutya se fog annyit adni érte, még a rajta lévõ tankokkal se ér annyit.

Mi most csereltunk egy accounton emailt.

Ha olyan accountrol van szo amire vasaroltal goldot, akkor elegendo elkuldeni vmi bizonyitekot a tranzakciokrol (nekunk eleg volt par screenshot a netbankbol) , igaz, eltartott egy darabig amig megcsinaltak.
Az erdekes kerdes, hogy mi van akkor ha olyan accounton akarsz emailt cserelni amire nem volt goldbefizetes...

Most nem írom le szájbarágósan, de MINDENT meg lehet oldani ! Írsz a supportnak, hogy be**** az e-mail címed és adsz másikat. Már más játékban csináltam ilyet. Nem probléma.

A tankszemélyzetnél a Módosítõk -Fõ képzettség nem elérhetõ résznél mikor lehet oda behelyezni valami képességet? Vagy ha elérem a legmagasabb Õrnagyi rendfokozatot akkor kapnak valami bónuszt?

Kikiáltási licitÁr 40 000 Ft.

Látom a szokásos szövegértési nehézségek is elõkerültek, ill. olyanról beszélsz amit még sosem próbáltál.

Leírom még egyszer, hátha érthetõbb:
World of tanks-ban nem lehet (könnyen) email cserélni !

Tehát ???? mennyiért adod az accountot ? :-)

Már hozzászokhattál volna hogy Õ ilyen :D.

patchaou
Ezt melyik csatornán nézted?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Ha az account infonál új mailt állítasz be, akkor már a saját mailedre küldi a levelet és a saját maileden állítasz amit csak akarsz. Ezen nem múlik.

Te marha!
e-mailt nem lehet csak úgy változtatgatni.
Nem is tudom minek írok, ha Te, vagy Jakuza értelmi szintjén lévõ emberek vannak fent.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Kis Jürgen szeret szórakozni és csak T10-ben szórakozna, amit megismert teszt szerón. A pennek és taktika + tank ugyanaz ott mint a valós szerveren, így van valódi tapasztalata és élménye és már örökbe akarja a T10-eseket. Napi 4-5 órában tolta naponta a T10-est, ilyen gyakran ti sem toljátok normál szerveren mert drága, így õ hamar beletanult a tankba. Itt jön képbe apuka.

Kis Jürgen sokkal jobban levezeti a magánsulis stresszt ha már most T10-el nyomja, mintha egy év múlva :-D.

Én értem, de majd te is megérted miért kérdezem, és miért lenne fontos. Nézz már meg egy külföldi oldalt és rájössz mirõl beszélek.

és a többieknek is leírom mielõtt ebbe a primitiv csapdába belesétálnátok,

WOT-ban nem lehet (könnyen) emailt cserélni !!!

Ergo, hiába cserélsz jelszót, 1-2 hét (honap) mulva kér egy jelszó emlékeztetõ, és hoppá, újra a régi gazdájánál van az account.

Szóval a Te accountod értéke:0 Forint

kisTekila
érdekes, 4.0ás .NET kell hozzá :)
az xvm-hez meg szigorúan csak a 3.5 jó

xfire: kistekila

account neve ?
ára ?
emailt adja ? (milyen email)

Az emailt nyilván nem adom, mert az saját privát használatra van érted??? Vagyis mikor kifizeted, megváltoztatod a jelszót és megadod hozzá a saját email cimed. Mi nem világos még ezen?! üdv.

A tesztszerveren mindent lehet gyûjteni csak IGAZI tapasztalatot nem. :D
Ennél sokkal jobb accot tudok ennyiért.
6-7 10es tankkal.
Szerencsétlen csataegérnek agyára ment a kánikula, amire még be is gyógyszerezte magát + pálinkát ivott.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

most direkt nem a kérdésemre válaszolsz ?

az email-t, amivel az account van regisztrálva adod hozzá ???

KÉRLEK! a kérdésemre válaszolj, és nem mást írj hogy így meg úgy, meg itt meg ott.

Igazad van, ez a vevõ dolga.

Engem lehet érdekelne, de 50 alatt soha nem veszek accot.
Nekem bármit megér, ha nem nem kell 1-1 tankkal játszanom.

Kis Jürgen a több hetes többszöri teszt szervereken agyonjátszotta magát az összes tierrel és most örökbe is szeretné a T10 tankokat :-) Amúgy az elõzõ Yos hozzászólás értelmében neki az összes tier detto tapasztalatot jelent :-D

Az account információnál adunk meg új mailt és jelszót.

Sajnos Jürgen kis tieres tapasztalata semmit nem ér T10-ben. Pont a folyamatos fejlõdés és tapasztalatszerzés a lényege az elõre jutásnak, és a célnak: T10-nek.
Ez nincs meg a kis Jürgenünknek. :D
Ami -valljuk be azért- ha ellenünk van kész öröm, de ha velünk, nos akkor...