World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Hát ebbõl nem jössz ki jól kiskomám... :) "
Ezek között ?:D.
Nincsen beállítva az effmérõ, nem tudom kik a pirosak meg zöldek.
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
http://wotinfo.hu/index.php/item/56-d-day-ajánlat-1-fázis
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Csak itt legalább az is egy tonna xp, hogy meglegyen az a tûrhetõ ágyú, és ammo rackbõl készítették az egészet :D
Emelek egy ilyet.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Csak fej meg szívlölést osztani ki, másra nem is lõne ha kidugja a karját vagy fut a lábára nem is lõ, mert nem lesz max sebzés, mert az effi ezt számolja.
Az egri várban a sebesült katonaára sem lõne, aki ki akarja tûzni a zászlót mert kicsi lenne a sebzés és így az effike csökkenne :LOL.
Beláthatjátok hogy ez a statvadászat ugyanolyan balgaság, mint ahogy a noobok játszanak.
Ha ezt az állítást valaki esetleg megkérdõjelezi,annak szívesen kifejtem részletesebben is. :)
Am meg az E100, IS4 stb mind tucattankok, minden bokorban vagy belõlük 1.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az meg hogy milyen a stat kit érdekel ? Tegnap eff számított, ma wn6, holnap már teljesen más stat lesz ami szímít wn7 stb. Egyébként egy átlagos az account statja.
Mondom tapasztalat van, hiszen tesztszerveren Kisjürgen ezt nyomta mindennap 4-8 órában, de most örökre meglehet.
Persze ez csak egy "öreg róka" véleménye....
Pár napja tûnt fel hogy Szakesz eltûnt a barátlistámról és miután a klánban kerestem,meglepõdve láttam hogy már nincs a huns-ban.(nem is létezik már felhasználó ezen a néven)
Eddig úgy tudtam hogy nem lehet reget törölni(pontosabban nem tudtam hogy lehet)
Ha nem titkos az info,elárulja valaki hogy mi történt szakesszal? (én így elsõre egy névváltoztatásra gondolok mert az azért meglepne ha abbahagyta volna a játékot :S)
Ha olyan accountrol van szo amire vasaroltal goldot, akkor elegendo elkuldeni vmi bizonyitekot a tranzakciokrol (nekunk eleg volt par screenshot a netbankbol) , igaz, eltartott egy darabig amig megcsinaltak.
Az erdekes kerdes, hogy mi van akkor ha olyan accounton akarsz emailt cserelni amire nem volt goldbefizetes...
Leírom még egyszer, hátha érthetõbb:
World of tanks-ban nem lehet (könnyen) email cserélni !
Tehát ???? mennyiért adod az accountot ? :-)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
e-mailt nem lehet csak úgy változtatgatni.
Nem is tudom minek írok, ha Te, vagy Jakuza értelmi szintjén lévõ emberek vannak fent.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Kis Jürgen sokkal jobban levezeti a magánsulis stresszt ha már most T10-el nyomja, mintha egy év múlva :-D.
és a többieknek is leírom mielõtt ebbe a primitiv csapdába belesétálnátok,
WOT-ban nem lehet (könnyen) emailt cserélni !!!
Ergo, hiába cserélsz jelszót, 1-2 hét (honap) mulva kér egy jelszó emlékeztetõ, és hoppá, újra a régi gazdájánál van az account.
Szóval a Te accountod értéke:0 Forint
az xvm-hez meg szigorúan csak a 3.5 jó
xfire: kistekila
ára ?
emailt adja ? (milyen email)
6-7 10es tankkal.
Szerencsétlen csataegérnek agyára ment a kánikula, amire még be is gyógyszerezte magát + pálinkát ivott.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
az email-t, amivel az account van regisztrálva adod hozzá ???
KÉRLEK! a kérdésemre válaszolj, és nem mást írj hogy így meg úgy, meg itt meg ott.
Nekem bármit megér, ha nem nem kell 1-1 tankkal játszanom.
Ez nincs meg a kis Jürgenünknek. :D
Ami -valljuk be azért- ha ellenünk van kész öröm, de ha velünk, nos akkor...