World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nesu
Ismét élõben a Twitchen

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

10.50-re!!!!! 2-15-re vesztettünk. 10.50-re!!!! Nem kellett 5t perc 15 tank kilövéséhez az ellenfélnek. Ja hát 4 tank az nullát sebzett, hatan 300 alatt...mindezt tier 8-ban.Végre pedig végre nem tier X-es csatába rak be, ráadásul városi pálya, nem zavarnak az artyk, ha a csapat nem gügye a KT-vel megbaszok mindenkit, de hát...<#duhos2>

Megnéztem a videót, bár ne tettem volna...

Nálam is verte a biztosítékot.<#falbav>
patchaou
Az lényegtelen. Minket járat le vele.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Micsoda hõstett!!! Biztos aranyba foglalják a nevét...
JeffDunham
Nem tudom ki kérdezte, de megtaláltam a CW medálokat.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

5 csata után simán egy ütéssel szétcsapnám egy ilyen debil arcát amilyenek ma játszanak...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Count Adyn
Azért olyan helyzet tényleg van mikor az ember sajnálja a 1000 kredites lõszert a 9hp-s emberkékre, és ez kicsit gáz helyzet azért😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nesu
ugyan abban a szakaszban voltak !!!
nagyon vicces fék ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nekem az egész videóban a legjobban a háttérbõl hallatszó nevetés tetszik.
JeffDunham
Nem tudtam megállni szó nélkül...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ezen te még csodálkozol 😄?
DERP-Panter...Kettõ!<#nevetes1>

És mi teszi még érdekesebbé a képet?
(noob gun szelekció elõfurdul még fentebb is)
Hát ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Oké tehát a 295 menet NEM volt elég a nagy löveghez,de még a toronyhoz sem?<#nevetes1>

hummelel lehet,a többit nemtudom.
Az artykkal jol lehet meg farmolni?
imádom ezt. t10 csata a noob 122essel szerelt IS-3 elõre megy Fjordon odlalt a víz melletti kanyarban ahol amúgy sem fér el nyugodtan 2 tank egymás mellett és nem hagy engem a t110et érvényesülni. Õ persze azzal az ágyúval egy szarra sem jó, de enegm sem hagy oda férni. Beállok a seggébe mondom azért is meghalsz és fedezék leszel erre még én vagyok a szar...
Solten
Teljesen elrontottak a videot ezzel a homarzenevel.

Saor Alba

Ez a csata akkora fail volt, felejthetetlen... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Ja, van egy pár csata amiben csak medek vannak de nem túl általános. 5bõl kb 2 csatánk ilyen és csak pár mapon. És ne kezdj el magyarázkodni, mivel semmi tudásod nincs a CW csatákról.
Ami pedig nem tucat tank: minden ami angol és kínai + 50B, T57, F155, T110E3, Leo, Obj263.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

És mi az, ami nem tucat tank neked.

Igazam is lett ! Ki is szorították a medek a heavyket a kláncsatákból. Amikor kiszorították a mapról a magyarokat, akkor mr a heavyk helyett csak medek voltak http://www.youtube.com/watch?v=2e9i7IYPChw

popey8
Megint nem 2-kor van napforduló.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
jujj 😄

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Gottfried
milyen néven van a játékban?

Lényeg az, hogy egy szenzációs accom eladó :Type 59-cel a garázsban !

Amerikai td ág hellcatig heavy ág t32ig,
angol kinai ágon csak a med tier 5 ig kihuzva,
francia scout ág csak 13 75ig vagy 90ig asszem,
német ágon tdk ferdinándig med ág panther 2 ig heavy ág e100ig de az accon csak az e75ig van megvéve arti ágon gw panther
[ ruszki ágon a med vonal teljesen kinyomva és meg is véve t44-tõl fölfele minden, heavy ágon csak az is4
t59 prémium, is4, e75, párduc 1-2, t44,t54,t62a, tigris 1,

Kezdõ licit : 40 000 Ft.

Megvan. Jót kacagtam rajta Én is kösz !

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

akkor sem érted a lényeget, de ahogy látom nem is akarod.

az email csere nem 5 perc, support megcsinálja, én is tudom, csak sok apró bizonyíték kell neki, tehát macerás.

és akkor a fizetés mikor fog megtörténni ? ha már sikerül átírni az email címet ???

ha meg sikerült az email kicserélni az újra, akkor meg minek fizetni ?!

Ja õ volt. Nálam is sokáig az volt az aláírásban.

De ez a sidescapperes tényleg mindent üt.😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

El is volt akkor nevezve,õ lett mausbattle,"a vég követe"<#nevetes1>
Sírok a röhögéstõl.
Hogy dicsekszik, hogy 3 lövésbõl kiszedte.
Csata végén meg: felrobbantam <#taps>
Na Õ azok közé tartozik, akik élvezik a játékot.
Lose, meg hasonló marhaságok, mint az eff, MM, lemingtrain, afk top tank nem érdeklik, mert élvezi!

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Gottfried
Na ez nem rossz játékos hanem egy beteg ember. 😄

Az is mausz volt?
Gyáááá!
Kár, hogy ennyi minden nem fér bele az aláírásomba. <#nevetes1>
Ám engem ez a "mindenki át vesz mindenkitõl mindent" fogott meg.
Ilyen hülyeségeket átvenni a másiktól, mint a sidecraper manõver...
Erre írta, hogy minden hülye seggel támad. <#idiota>

A World of Tanks játékosok értelmi szintje mindig is az egeket verdeste, és itt egy videó, ami nagyon jól demonstrálja a helyzetet:

Stream minden hétfőn és pénteken 18:00 órától! World of Tanks Random csata magyar kommentárral. Link: www.twitch.tv/mrscheff

Köszönöm a válasz. Azt furcsállom hogy a legénység így is beletudtam tenni. Viszont úgy emlékszem hogy nem lehetett más tankból átképzés nélkül belerakni(a legénység sima 98% így átképzéssel lesz azt hiszem 78% szóval inkább veszek 75% mert még gondolkodok a pz4 vissza vételén.)
A pz4 legénységét átképezheted a tigrisre. Nincs értelme mindig új legénységet venni, mert akkor sosem lesznek elég fejlettek. A lánc lehet hogy kell ahhoz, hogy elbírja a tank az új tornyot és a nagy löveget.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérőnk a szerencse&#8221;

A próféta eddig is alkotott bõven. A top az volt, mikor megjósolta a t10 heavy tankok apokalipszisét a t10 medek eljövetelével.

És pont ahogy megjósolta elõre, az e5-ök pusztultak ki elõször a randomból... pont azok, igen...😄😄

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Sziasztok! Megvettem a Tiger-t és azt szeretném kérdezni szerintetek mivel kezdjem a fejlesztést gondoltam elõször torony utána 88 lánc motor de nem tudom a lánc mennyire fontos ennek a tanknak.Illetve még azt hogyha berakom a Pz4-es legénységét úgy hogy nem képzem át akkor annak mi a hátránya(ez csak ideiglenes nincs pénzem 75%-asokat venni és még megakarom venni a T-34-et)?
Én ezt komolyan így látom:

Gottfried
Hát akinek a rossz játékos=szar ember,az azt hiszuem saját magát minõsíti ezzel a véleménnyel.
Az okoskodó,másokat fikázó rossz játékos persze már elég határeset 😄

sziasztok van egy dolog azt hiszem képesség csúsztatásnak hívják a dolgot hogy a legénységemet elõször kiképzem valamire (itt már másodlagos skillrõl beszélünk) aztán mikor abból is elérték a másodikat, visszavonjuk, és így az elsõt 100%ra tudjuk kiválasztani pl. jól jöhet egy elit alakulatnál ami alapból 100%on múködne ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni hogy ezt mikor tudom meglépni elég ha elindul a másodlagos képességekbõl a második és egybõl visszavonhatom hogy az elsõnél 100%ra kiválaszthassak egy másikat vagy a másodlagosból a másodiknak is el kell érnie egy %-ot hogy az elsõ 100 % legyen? remélem nem bonyolítottam túl és értitek mit szertnék kérdezni😊
Gottfried
egy pluszt kaptál ezért 😊

Matyihun helyett kellenek ezek 😊

Igazán nem unatkozhattunk ezen a héten.
isten222 és mausbattle személyében új csillagok születtek.
Utóbbi már rég bontogatta a szárnyát, de mai teljesítménye Matyit is letaszította a trónról.
Ez alkalomból szeretnék az aláírásommal ismételten tisztelegni a nagysága elõtt.

GabeE3e

Obj704-el 7190dmg

Itt a replay is,bár sok extra nincs benne<#vigyor2>
az eleje miatt ne röhögjetek ki<#vigyor4>
http://wotreplays.com/site/230730#self

There is but one rule: Hunt or be hunted.

igen, csak a rossz stat = nem jó játékos = szar ember
nah a 3. hozzáállás is túlzottan jellemzõ ami szerintem gáz

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Gottfried
No Comment!

Nem kell belemagyarázni hülyeséget.