World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nem kell arra gondolni hogy tapasztalatlanok ülnek bele. Kis Jürgen már ment az alacsony tierekkel és tapasztalta, hogy nehéz kihúzni + volt teszt szerveren is és mindet kipróbálta, így belátta, hogy fizetni kell a T10-ért és már van tapasztalata és tudna vele játszani. Na, itt jön a segítség.
Amúgy meg minden pontosan annyit ér, amennyi a legmagasabb ár amit hajlandóak fizetni érte 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Tolerálható-e? Engem nem érdekel, így tolerálom. Más nem tolerálja. Ettõl függetlenül egy létezõ jelenség, ahol kifizetik a befektetett idõd is.
Mausbattle: Nem hiszem, hogy nekem vannak szövegértési problémáim.
Ezért veszi meg. Emberek vagyunk, szerencsére nem egyformák.
Õk nem értenek meg téged/minket. Viszont én megértem õket. 😄
Még érdekelne is de nem kínzom vele magam.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Menjél külföldi oldalra és passzold el ott, többet kapsz érte. A világ sok részén hajlandóak az idõ megtakarításáért pénzt áldozni. Nem hiába dolgozik a "játékiparban" nem kevés indiai, kínai és egyéb nációjú "e-bérmunkás".
Ahol van pénz, ott áldoznak az ilyenre. Az meg, hogy Hans apuka a kis Jürgennek veszi meg ajándékba téged a legkevésbé se érdekeljen, majd szívnak vele a többiek. 😄
Vhao, egy 3 éves játéknál ez nagy újdonság. És ez is úgy hogy egyszer talán majd gondolnak rá hogy meg kellene beszélni, hogy esetleg nem kellene-e elkezdeni valamikor.
Egy tankos játéknál nem lenne az alap, hogy a motorhangok normálisan meg vannak csinálva. Nem azt mondom, hogy legyen minden tanknak eredeti, jól elkülöníthetõ hangja. De az hogy most ilyen patakcsobogás meg kávéfõzõ hangok vannak kikiáltva motorhangnak az nem nevetséges, hanem szánalmas.
Érdekes módon néhány játékos tudott normális hangmodot csinálni és nem is kellett hozzá 2 év. Ráadásul olyat, ahol még a személyzet belsõ rádióját is lehet hallani némely tanknál. Meglehet, hogy nem is hasonlítanak az eredeti hangokra a modban lévõk, de senkit se érdekel, mert bika módon dübörög.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Lehet külföldön kéne elpasszolni, igazad lehet.
Majd próbálok feltenni ilyen videókat. Ha ilyen egyéb kitöréseim lesznek még a közeljövõben. Akkor csak legyintsetek. xD
Amúgy jó játék. 😊 A csetet azt viszont tényleg javíthatnák! Nagyon zavaró, hogy nem látom amit ír a szakasztársam. Mikor én a játékban vagyok és õ kilép a garázsba akkor nem látom amit ír. 😞 Meg a várakozás. Nah azt a képernyõt eltüntethetnék. Mert az idegesít, hogy semmit nem tudok csinálni mikor csatába jelentkezem és bámulom 3 percig a statisztikát. Akkor 3 percig nyálaznám az ágyúkat meg a akármit. Legalább hasznosan telne el. 😊
Na megyek és tanulok tanulok tanulok! 😄D Még sok van az elsõ 1000 csatáig. Amúgy valaki megsúgná a gyenge pontját a T18-nak? 😄 Mert én naiv azt hittem, hogy a löveg rés az lesz. 😄 Amúgy logikus, mert ha pl itt a forum képet megnézitek. A 2 tank lövege páncélozott. A bal oldali az jóféle. Viszont a T18-nak teljesen nyitott. Ezért gondoltam logikusan, hogy az a gyenge pontja. Meg ki az a hülye aki szembe áll egy olyannal azért, hogy szemen lõje?! xD
bekellene fizetnem az APEH-nek 200k-t, de ennyiért meg lehetetlen eladni, ha meg ennyiért eladnám elinnám... bassza meg az APEH <#mf2>#mf2>
Remélem így értitek :-).
Most viszont újra gondban vagyok, és a gépem sem bírja az utolsó update óta, szóval lehet hogy felkutatom újra a külföldi oldalakt 😊
AMX Mle 48-ra,érdemes a 120-as löveget elõbb fejleszteni,mint a láncot(mert rá megy anélkül is ahogy nézem),illetve jobb játékélményt nyújt-e az a gun?
Csak mert a töltése,és a célzásideje valamivel nagyobb,és a 400-as Dmg-tõl se Foch-sák össze magukat jobban szerintem az enemyk mint a 300-tól.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
-A T-44-e tank játékbeli motorhangja egy valódi T-44-es tank motorhangjainak felhasználásával fog elkészülni.
-Az oroszoknak nagyon tetszik az új hétvégi akció. (Fordító megjegyzése: Amibõl több nem lesz, és mi nem kapjuk meg...)
-A Wargaming cég nem foja nyilvánosságra hozni, hogy hány játékos játszik artyval.
-A Type 59-et nem fogják átdolgozni a játékegyensúly nevében úgy, mint a Superpershinget, minden marad a régiben.
-Legalább két hét, míg kiderül, hogy az Arty-k elég XP-t kapnak-e a csatákban.
-Storm szerint a 0.8.6-os update nem hozott FPS csökkenést a játékban, sõt egyenesen növekedést okozott (Fordító megjegyzése: Nálam is javult az FPS szám jelentõsen.). Akinek mégis csökkenés lépne fel, írjon a supportnak.
-Az elkövetkezõ patchekben optimalizálják a játékot, és új játékbeli dolgokat hoznak be.
-A Pz38H MM-ét lecsökkentették. (A MM táblázatban nem ez áll...)
-Nem lesz átdolgozva a könnyû tankok a játékegyensúly nevében. (Külön-külön lehet, hogy egy-egy tankot átdolgoznak majd, de az összeset nem fogják.)
-Lehetséges, hogy a fejlesztõk belerakják majd a játékba a homokdûnék deformációját, mikor egy tank áthajt rajtuk, de nem a közeljövõben.
-A feljelentések dinamikusan módosuló számát nem fogják bevezetni. (Ha többet játszol egy nap, akkor több embert jelenthetsz fel.)
Külföldi oldalakon amúgy jó áron elmennek. Attól hogy egyesek úgy gondolják, hogy csak annyit ér egy account amennyi prémtank és gold rajta van ez még nem így van 😊
Másrészt, téged se kényszerített senki hogy ezzel játsszál, szóval nem értem miért volt szenvedés.
Ilyenben sokat lesz még részed, hogy mennek, mint a birkák és nem nézik a minimapot.
Amúgy bocsi a kitörésért, de az elmúlt 1 órában csak vesztésem volt. Kicsit sok volt most a negatív dolog.Akkor kretén emberek játszanak. Mennek mint a birkák. Nem néznek semmit. Szerintem sok ember azt sem tudja mi a minimap. :S