418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    Meg szerintem új szervert is.

hallod ezek veszélyes emberek, bármire képesek, nem ismernek kegyelmet...

egyszer hallottam hogy valakinek le eresztettél a bicikli gumiját....
  • Szpecnyaz
    Szösszenetek a HUNS életéből:
    Névtelenség megőrzése mellett.
    A klánba jelentkezett, majd elutasított ember(?) válasza üzenet formájában:

"figyelmesztetlek én tégedet vagy majd rosz kovetkezményeket ajánlok a clánodnak !!! Rosz vége lesz még ebbol !!! A csapatom kész van ti még nem is tudtok rola , nekem dolgoznak céljuk megsemmisíteni a CLANOTOKAT !!! és hidd el befogg válni egyenként toroltetem a játékosaid profiljait !! az lesz majd szép , ,,rosszal keztél ki te kocsog !!! "

Volt tőle egy ilyen megnyilvánulás is:

"így is ugy is annyi ha jelentesz a WOT nál akkor Bucsu nem csak toled hanem , clán vagy osszes játékos ki most bent van mindnek nem lesz 40 nap mulva fiokja !! Oldjál meg mindent Diplomata modon kiváncsi leszek minden lépésed figyelve van (jeleket nem addunk )"

Szóval úgy gondolom hogy lassan ideje új klánt keresnem.
  • Maala
    Biztos használt a pszichológus. :)
  • patchaou
    Nálam az első helyen még mindig "nagypapibedugtaapopimba" nevű játékos van :) Bár ahogy látom egy ideje nem játszik :/
  • pointer4
    Ne irígykedj, megyek majd nég balcsira hozzád :)))
  • lammaer
    Mitől lehetne?

Az hogy ki mennyire jó a játékban, nem függ kortól vagy munkahelytől. Ergó a játékosállomány összetétele nem fog változni a napszaktól függően.

Keress visza, sztem a nap minden szakára, a hét összes napjára, minden hónapra, minden csillagjegyre, minden nemzeti ünnepre volt már vki, aki íra hogy "jaj, azt hittem ekkor lehet játszani de...."
  • lammaer
    Zuhan....

Jajajajajajajajajaj

ui: Már te is fiam, Brutusz?
  • Roger6
    Nyet.
  • Destydeme
    Hi.
    Mindenkinek esik a winrate?
    Mintha magamat látnám az elmúlt 2 hétben,bekezdtél te is..
    Akkor start wot,lássuk..
  • besti
    Damn it! Még jó, hogy nincs szopóág meg random faktor eltérítés...
    2k sebzéssel. Pedig én azt tapasztalom reggel/d.e. lehet még úgy ahogy játszani.
  • ToCsEk
    rip :D pedig nem is lőnek ammot mindig 12ből kb 1x eddig. luck
  • virkir
    Ha így vesszük akkor már otthon basszák a jómunkásemberek

• popey8
    Rest in peace
  • Master91
    számomra ez csak egy legenda, eladtam mielőtt ki húztam volna rá ( nem bírta a gyomrom a 10ből8x ammo dolgot...)
  • nemtudommivan
    Foxy ujra jatszik, R3nton td-zik, de egyebkent csak a szokasos.
  • besti
    Sőt, ami még ugyanolyan fontos, a pontossága is javulni fog - ha már olyan sokáig kell tölteni.
  • ToCsEk
    oh erre nem gondoltam
  • Destydeme
    Hi.de van klánja :)
  • MrSnail
    Tegnap engem hasonló kaliberű játékosok fikáztak egész nap, a Chi-Nu Kai-om miatt, minden csatában beszólt valaki ,hogy noob vagyok meg mekkora szar az a tank... nem értem az embereket.
  • Master91
    top turrettal állítólag jobb lesz
  • Master91
    II. Világháború topikból , 8791.

2. Vh színesen
  • ToCsEk
    mi ez a 11,55s töltés idő leo proton biaval töltés gyorsítóval? vicc...
    vagy én basztam el valamit?
  • besti
    A következő versenyzőt szeretném a lehet-e kevesebb sebzésből top gunt csinálni versenybe :)

Megalapoztam a statisztikát mára, hogy legyen mit rontani, ha este a jómunkásemberek is elkezdenek játszani.

• JeffDunham
    Az "ilyenisvantegeci" kategóriában indulnék egy ma reggeli Maus-szal.

10k - 292 wn6 -39%
    Mondanom sem kell hogy nem javítottunk a győzelmi rátáján...

• Tono34
    Régen jártam erre, 1000+ üzenet. Volt valami hasznos vagy a szokásos veszekedések?
  • Destydeme
    Rest In Peace
  • MrSnail
    Tegnapi nap a leghülyébb nick-név versenyében nálam átvette a vezetést mostszarokbe kollégától ilyenisvantegeci nevű úriember!
  • Destydeme
    Rest In Piece!
  • Destydeme
    Szia.Én kérdeztem,milyen a 8as td,ő meg bedobott 1 replay-t :)
    Mi az amit tudtál?
    Azóta kiderült,h tényleg durva az a Td,fun-nak meg is fog maradni.Kb 5. csata után már tank ász megvolt vele.

"Hi.
    Akkor ez kész van :)

Győzelem!
    Map: Erlenberg
    Date: 2013.11.10. 11:50:34
    Jármű Rhm.-Borsig Waffenträger
    Szerzett tapasztalat 5 070 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 74 093
    Csatában elért Achievement: Szárnysegéd, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" "
  • Ry0K3N
    Meghalt Manfred Rommel.
    http://www.nytimes.com/2013/11/11/world/europe/manfred-rommel-son-of-german-field-marshal-dies-at-84.html?_r=2&
  • Fefe82
    Mert meglősz egy hackos kínai heavy-t :D
  • okosszöszi26
    az vajh mitől van, hogy néha a képernyő egyik oldalán marhanagy fehér szám jelenik meg?
    iggencsak zavaró tud lenni
  • Fefe82
    És még azt mondják ,hogy az olvasás hasznos mi :D ne olvasgass annyit te sem :D
  • madmanic
    "egy kevésbé jónak is (madmaniac, te)."

Mintha még nem játszottunk volna együtt....

és madmaNIC.
  • csn tamás

A reggel legalább jól indult.
  • R3nton
    Nekem is visszalépésnek tűnt a comet a cromwell után, de amúgy a comet is nagyon jó cucc. Úgy kell vele játszani, mint a pershinggel és még picit gyorsabb is. Jó a lövegpajzs sok mindent megfog. Cromwellnél ez nincs, az inkább egy light. Centurionoknak szintén a brutál erős lövegpajzs az előnye. A 10-es meg...hát azt hagyjuk. Jobb lett volna, ha megkapja a centek lövegpajzsát, de sajnos nem. Randomba azért el lehet vele bohóckodni, de nekem nem a kedvencem.
  • madmanic
    Bocs, látom már válaszoltak.
  • madmanic
    Alapból a szerzett xp 5% (azt hiszem ) kapja a legénység minden tagja.

Gyorsított képzéssel amelyik emberen a kis jel van, duplát kap.

Mindig azon az emberen van, akinek a legtöbb xp kell a következő szintig, ( a leggyengébbet fejleszti. )

A képességnél pedig írja, hogy mennyi xp kell a következő szintig.
  • lammaer
    Bogarat ültettél a fülembe, amennyire szerettem a cromwellt, annyira nem jön be a comet... lehet megpróbálom kínomba a hovit én is (bár ha belegodolok, többnyire sebez az a 145 penes ágyú, csak a tank olyan lomha szegény... azon meg a derp nem segít.
  • lammaer
    VK45a - bennem semmilyen jó benyomást nem hagyott, olyan mindenes tank ami semmiben sem jó. Páncélzata nincsen, ágyúja 200 penes (nemtom miért nem kapta meg a királytigris top ágyúját), királlyal meg Is3-al összehasonlítva talán csak a mozgékonysága jobb valamennyit, de ez nem kompenzálja a páncézat és az ágyú gyengeségeit. Kizárólag csak akkor javasolnám, ha az utána következő tankok megszerzésére leküzdhetetlen vágyad van.

KV4 - pár hete megvettem kiváncsiságból (megvannak az utána következő tankok rég), mert ellenfélként nagyon utálom a páncélzatát, még oldalról is el szoktanyelni a lövedékeket. Benne ülve is tapasztalom hogy strapabíró jószág, az ágyúja is rendben van, de cserébe nagyon lomha szegény. Olyan T28 feelingem van - jól meg kell gondolni hova indul az ember vele, mert utána nincs apelláta, nem lehet átmenni máshova ha ott van szükség rá, nehéz reagálni a változó helyzetre, oda kell menni ahol biztosan a harc heve lesz. Ez nekem elég fájó pont, az IS3 valahogy jobban fekszik, vagy ha ugyanilyen karakterisztikájú tankot keresünk (lomha, jól páncélozott) akkor a T28 proto jobban bejön az ágyúja miatt.

Az angol termékről nincs tapasztalatom, max annyi hogy ellenfélként rengetegszer pattanok róla szemből, amit nem várnék egy T8as medtől. Angol ágon csak a cromwellig mentem (ritka OP jószág), aztán gondoltam duplázókkal megyek a cometel is, de nagyon nyögvenyelősen megy. Amilyen OP a cromwell, annyira nem jött be a comet, szóval idén nem lesz centurionom :)