banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    VK45a - bennem semmilyen jó benyomást nem hagyott, olyan mindenes tank ami semmiben sem jó. Páncélzata nincsen, ágyúja 200 penes (nemtom miért nem kapta meg a királytigris top ágyúját), királlyal meg Is3-al összehasonlítva talán csak a mozgékonysága jobb valamennyit, de ez nem kompenzálja a páncézat és az ágyú gyengeségeit. Kizárólag csak akkor javasolnám, ha az utána következő tankok megszerzésére leküzdhetetlen vágyad van.

KV4 - pár hete megvettem kiváncsiságból (megvannak az utána következő tankok rég), mert ellenfélként nagyon utálom a páncélzatát, még oldalról is el szoktanyelni a lövedékeket. Benne ülve is tapasztalom hogy strapabíró jószág, az ágyúja is rendben van, de cserébe nagyon lomha szegény. Olyan T28 feelingem van - jól meg kell gondolni hova indul az ember vele, mert utána nincs apelláta, nem lehet átmenni máshova ha ott van szükség rá, nehéz reagálni a változó helyzetre, oda kell menni ahol biztosan a harc heve lesz. Ez nekem elég fájó pont, az IS3 valahogy jobban fekszik, vagy ha ugyanilyen karakterisztikájú tankot keresünk (lomha, jól páncélozott) akkor a T28 proto jobban bejön az ágyúja miatt.

Az angol termékről nincs tapasztalatom, max annyi hogy ellenfélként rengetegszer pattanok róla szemből, amit nem várnék egy T8as medtől. Angol ágon csak a cromwellig mentem (ritka OP jószág), aztán gondoltam duplázókkal megyek a cometel is, de nagyon nyögvenyelősen megy. Amilyen OP a cromwell, annyira nem jött be a comet, szóval idén nem lesz centurionom :)