418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Replay

Ezt hogy hoztuk le OMG, baromi sok tankhátrányban is voltunk, ráadásul 98%nál sikerült resetelnem a capot :D Nagyon durva volt xd
  • Plata
    F2 a leges legdurvább hely,ha van troll ágyúd.
    Amikor volt a 30 kill event egyszerűen imádtam ezt a pályát,troll ágyúval F2-n 6-8 kill röhögve összejött.
  • lammaer
    Hehe, akkormostmár értem miért volt ott tábortűz.. ott kempelt mindíg a hős TDs :)
  • lammaer
    Amikor a lorrie 8-as volt, akkor az amx13-90 meg 7es, az volt a nyerő tank.

A lorriet én 8asként se szerettem, most meg amikor 9es, kimondottan szánom. Szoktam is trollkodni a csata első percében megdöglő lorriekat (90%-uk sztem ilyen), hogy vegyék már észre, az nem egy 9es tank :D
  • csoszi87
    8as Lorraine!
    De szerettem én azt a tankot.
    Jobb volt vele menni, mint a 9es Battel.
  • Tono34
    Régi szép idők mikor a T34 is T9 volt :D
  • Tono34
    Ezt kerestem tegnap én is. Azon gondolkodtam, talán én emlékeztem rosszul :)
  • Egerwin
    Régi szép idők, mikor az is-4 még IX-es volt, meg a 13-90 is csak VII-es. :)
  • VanDaal
    Hmm, az mondjuk tényleg elég sovány. Így már értem, miért is akarnak buffolni rajta a lőszertípusokkal variálva.
  • AlucardHuN
    Asszem 128 pen...
  • Ry0K3N
  • VanDaal
    Valaki nem emlékszik véletlenül, mennyi is volt a penje teszt szerveren a T-44-85 prémnek?
  • Malarki
    A T-54-nek mennyit bír kb. a frontja?
    Én is ezzel szenvedek most, full stock az egész.Scoutolni próbálok vele, mert másra nem jó. Csak hát alap láccal meg motorral nem túl mozgékony. Meg van benne 10 gold lőszer, de hát az se életbiztosítás.
  • lammaer
    "úgy tudom ha valaki tüzel már felspottolódik x időtartamra"

Ez igy pontatlan. Ha valaki lő, akkor némileg megemelkedik a láthatósági értéke, és 15méteres körzetben 30%ra esik a bozót által nyújtott rejtőzési bónusz.

Ettől még nem fog automatikusan felspottolódni, hiszentovábbra is kell tőletek valaki aki meg kell hogy lássa az így csökkentett rejtőzködés mellett - plusz ahogy már írták, simán lehet hogy az előretolt scout aki ezt az egészet intézte.

Forrás

Ez meg egy régi videjó hogy lásd, milyen az amikor a f*sz jó oldalán vagy :)
  • Solten
  • lammaer
    @Thoryne: elvben a frontpáncélját már akkor is érezni fogd - mármint hogy van neki - ha még nincs rajta a nagyobb cső :) Nekem nagyon bejött a T-54, meg is tartottam miután fullos lett, és azóta sem bántam meg. Agilis, ütőképes med, ráadásul még frontpáncélja is van, ami párosulva az alacsony felépítéssel és az erős kupakkal egész szépeket tud pattintani :) Nyilván golddal lövöldöző F155 ellen kevés, de amúgy remek tank.

@Peti: elsőre lehet eretnekségnek tűnik, de a ruszki medek igen jól tudnak rejtőzködni (főleg ha vki lyan perverz mint én, aki a legénységet még camora is képzi minden tankjában :) ), úgyhogy egy alternatíva lehet az előretolt "force scout" feladatkör.
    Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a sebességet kihasználva elfoglalom a potenciális spothelyet, majd meglapulva a susnyásban megvárom amíg a csapattársak felfejlődnek és ameddig nem muszáj nem lövök - hadd fizessék a lőszerköltséget a haverok.

Az esetlegesen feltünő scoutokat viszon gond nélkül levadászom (mégiscsak egy T8 med vagyok :D ), aztán mehet ahagyomáanyos medjáték.
  • Ry0K3N
    Igen ha majd kihúzza ugyanazzal az ágyúval a tornyot meg az ágyút ami még 90k XP csak most tier 9-ben.
  • maniac78
    Nyugodj meg, nem fog!
  • Thoryne
    Aki kitalálta, hogy 100mm LB-1-et használva kell kifarmolni majdnem 84k XP-t (T-54), azt kiherélném. Egy vajazókéssel. Kétszer.
    Ugye majd kárpótolni fog érte a tank...?
  • PetiPetiHUN
    T-44-el próbálkozok de nem igazán megy. Mindenről pattanok, rohadt kicsi az átlagsebzésem ha gold nélkül lövöldözöm. Ha meg közel megyek akkor sem tudom megölni az ellenfelet mert a saját csapattársai kilövik (2 szerencsés medál tegnap). Folyamatosan Tier 10-be dobál jobb esetben csak 6-7 tier IX-es a top.
    Szóval golddal használom ezentúl úgy már értelmes a sebzése.
  • popey8

• JeffDunham
    A válasz egyszerű.

Vagy KV-1S-ben csücsülsz, az ellenfél pl. egy Hellcat, akkor úgy le tud bontani szerencsés esetben hogy be sem spottolódik. A Hellcatnek azon kívül hogy világbajnoki a rejtőzködése, azt még megtetézi egy full camo skilles legénységgel, festéssel és álcahálóval, akkor csak úgy veszed észre ha belebotlasz és nekimész.

A másik eset. CW. Védtek a bázison. Be vagytok szorulva. Az ügyes artysok tudják melyik bokrokat kell lőni vakon, hogy biztos találjon. Mi megcsináljuk ilyen esetben tankokkal is. Ellenfél beszorítva, 3 tank focus fire a bokorra. Ha nem sikerül akkor egy lövedéket buksz, ha igen, akkor az ellenfél egy tankot.

Ezért kell nem bokorba, hanem mögé állni 1-2 méterrel. Az álcád is jobb lesz abba az irányba, és nem kapsz be pár potya lövést.
  • Maala
    Egyszerű, van egy tank, ami spotol titeket, de nem lő, így ti nem spotoljátok őt. Viszont mögüle lőnek titeket, annyira biztonságos távolságból, hogy ti már nem tudjátok őket felspotolni.

A titeket spotoló tank lehet pl. egy light tank.
  • csn tamás
    sziasztok! az hogyan lehet, hogy beáll mindenki védekezésre, mondhatni mindenki kempel és egyszercsak a semmiből elkezdenek rólam pattogni (jobb esetben) a lövedékek... én nem látok senkit továbbra sem, előtte nem tüzeltem s más sem mozgolódott, bokorban állok. és így hogy "mi" nem látunk senkit kezdik kiszedegetni a tankjainkat. ez nekem magas. úgy tudom ha valaki tüzel már felspottolódik x időtartamra. véleményetek, tapasztalatotok?
  • JeffDunham
    Te jó ég... lehet én is megküldtem volna a monitorom a Hold felé...
  • Master91
    inkább végig monitor kihajtós, szarik lejátszani
  • ToCsEk
    ezt lessétek, vége monitor kihajítós :(
  • Thoryne
    H2 és C8 helyekhez is hozzányúltak. H2 kifejezetten tetszik, végre van fedezék az F2 felől lövők ellen.
  • Plata
    H8-ról kiszedtek több nagy követ és az erdőt.
  • Maala
    Igen.
  • popey8
    Pont vmelyik nap játszottunk a landingon asszem az ellen a klán ellen (mongolok), amiben ez a csaj benne van. Lehet a fiúkat egy csaj lőtte szanaszéjjel? LOL

Ugye jól emlékszem a klánra Szpec?
  • popey8
    :D

Állandóan összetévesztik ezt a 2 szót. Ki kéne írni bannerba:)
  • ToCsEk
    előbb kiment vízért DATASS
  • Oddball29
    Ugrálhatna kicsit fel és le.
  • Desmodromic
    Már két perce nézem, de még nem kezdett el vetkőzni!? Nem vagyok ehhez hozzászokva... :P
  • ToCsEk
    JacquelineX 1860 WN7 , 62% WR

FAPFAPFAP
  • Toweliee
    Valóban!

Milyen térképváltozások vannak még?
  • ToCsEk
    egyenlőre a macskát kell vágni :D
    egyelőre a szó amit te akartál:)
  • Toweliee
    Egyenlőre csak ezt vettem észre.
  • Master91