A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #272709 @Thoryne: elvben a frontpáncélját már akkor is érezni fogd - mármint hogy van neki - ha még nincs rajta a nagyobb cső :) Nekem nagyon bejött a T-54, meg is tartottam miután fullos lett, és azóta sem bántam meg. Agilis, ütőképes med, ráadásul még frontpáncélja is van, ami párosulva az alacsony felépítéssel és az erős kupakkal egész szépeket tud pattintani :) Nyilván golddal lövöldöző F155 ellen kevés, de amúgy remek tank.
@Peti: elsőre lehet eretnekségnek tűnik, de a ruszki medek igen jól tudnak rejtőzködni (főleg ha vki lyan perverz mint én, aki a legénységet még camora is képzi minden tankjában :) ), úgyhogy egy alternatíva lehet az előretolt "force scout" feladatkör.
Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy a sebességet kihasználva elfoglalom a potenciális spothelyet, majd meglapulva a susnyásban megvárom amíg a csapattársak felfejlődnek és ameddig nem muszáj nem lövök - hadd fizessék a lőszerköltséget a haverok.
Az esetlegesen feltünő scoutokat viszon gond nélkül levadászom (mégiscsak egy T8 med vagyok :D ), aztán mehet ahagyomáanyos medjáték.