418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #273568 Értem én a mondanivalód!(bár annyit a magánélet munka ,asszony )mellett nem lehet játszani,én is úgy vagyok ,hogy megcsinálom a napi küldetést és kész!Bár valszeg én is azok közé tartozok akiket irányítani kell egy század/CW során,de ezzel nincs is gond,nem tudok annyit áldozni rá,hogy az általad leírt kutakodást megtegyem!Azt is vágom,hogy felállított szisztem alapján gázolsz randomban!azt is értem ,hogy képes vagy eldönteni egy random csatát,nekem is ,mint mindenki másnak is néha sikerül,gondolom neked többX is!DE ha egyedül vagy randomban,se szakasz ,se épkézláb társak ami mostanában döntően jelentkezik,hiába lősz 6-7-8k dmg-t mégis loose,mert mire egyedül a kigondolt pozíciót tartos,(ha mákod van ,van aki segít) de ez ritka,és az eredmény pl 11-3 amit te egyedül lőttél (3) és azt a 7-8 k dmg-t addig lövöd be amíg ki nem nyírnak!nem általános persze a 7-8 k dmg,de hogy 5 csatából 3x minimum 13-2 az eredmény a csata első 4 percébe az tuti!!Nem látok erre megoldást (én)gondolom benned megvan az a + ami ezt feljavítja de sztem neked is 5-2 csata tuti tehetetlen bukta!mert amikor a kukik egy tizes tankba azt hiszik elpusztíthatatlanok akkor már megette a fene! -
kisokka #273567 Mondjuk eddig nekem se volt meg 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
diegho™ #273566 Ha valaki jó játékos és sokat játszik olyan ágon, ahogy ésszel nagyon jól játszható tankok vannak (amerikai és francia tankok), akkor azokkal simán hozható a jó winrate. Miért amerikai és francia?
Amerikai heavy/med (nem táras): mert a gun depression a legjobb dolog a játékban, ha ki tudod használni csatákat dönthetsz el, hiszen amíg rólad nagy eséllyel pattannak, te nyugodtan lőhetsz.
Amerikai táras: mert a viszonylag jó gun depression mellé kapsz még gyorsan tárazó, lövések között gyorsan töltő, valamilyen szinten páncélozott és mozgékony tankokat, ha kihasználod a tár előnyét és kombinálod a random páncélzattal valamint a gyors újratárazással simán csatákat döntesz el egyedül.
Francia tárasok: a nagyon jó mozgékonyságot és az 1 tárból leadható hatalmas burst dmg-t kombinálva a pályákon először érheted el a kulcspontokat és biztosíthatod addig, amíg a társaid odaérnek, ezzel már a csata elején helyzeti előnybe hozhatod a csapatod + a mozgékonyságnak köszönhetően pillanatok alatt válthatsz pozíciót és a pálya egyik oldaláról fél perc alatt a másikra érve segítheted az éppen bajban lévő társaidat.
Ha egy alapvetően jó játékos rááll ezekre a tankokra, akkor nagyon jó összesített eredménye lesz és a csaták többségében döntő szerepe lesz a győzelemben.
Ha jó akarsz lenni semmi mást nem kell csinálni, csak gondolkodni és lejátszani a fejedben azt, hogy az ellenfél mit fog csinálni és ahhoz alkalmazkodni.
A lényeget leírtam itt: link Hiába gondolkodsz jól, ha nincsenek meg az alapok. -
kisokka #273565 Szépen elszaporodtak a 113-ak, ma láttam háromszor is eddig.
Remélem mire megveszem, már mindenki kilőtt legalább egyet és nem az lesz az összes csatában, hogy az ellen csak engem akar kilőni
-
Ahol gyengusznak erzed magad,nezz 3-4replayt! erezni fogod majd utanna a hatasat garantalom!
www.wotreplays.com
palyara es tankra is tudsz keresni
(telon.vagyok,lehet nem ez a link) -
suba53 #273563 Köszönöm, ezek evidenciák. :-)
Gondolom a 30 ezernél több csata is játszik, a pályaismeret, a szembe jövő tankok gyenge pontjainak ismerete, stb.
Érdemes gyakorlóban bebóklászni a pályákat? Mert a "ne halj meg gyorsan" opcióban az is benne van, hogy olyan helyekre menjek a kezdéskor, ahol ha észre is vesznek ne lássanak rám öt helyről, azonnal kinyírva. :-) -
csagataj #273562 Ha utánaszámolsz könnyen kijöhet, pedig free-ből egyet sem ugrottam át.
1. Kína light elágazás kimaradt.
2.Francia low tier arty kimaradt.
3. Német low tier arty kimaradt.
4.Brit low tier arty+TD kimaradtak, meg a Matildás ág is.
5. Amerikai forgótornyos TD-ág kimaradt, mert T320-ból kezdtem az áthelyezés miatt.
6. Új orosz med ág nem kellett az Obj. 140-hez, illetve az IS-4 is kilencesből lett tízes, így alatta semmi sincs meg. -
lammaer #273561 Ja, kértél tanácsot: egyszerű. Ossz le sok sebzést, ne halj meg egyből, játsz okosan, és akkor a WRed 50% felett lesz, pár %kal. -
lammaer #273560 Ezt már sokszor kibeszéltük.... ha megfigyeled (néhány extrém példától eltekintve), általában egyenes arányosság van egy játékos efficiency/WN6 statisztikája és a győzelmi aránya közt - természetesen minél több csatája van valakinek, ez annál megbízhatóbb infó.
A rossz játékosoknak a 40-50%os tartományban, a jobbaknak meg 50-60%os tartományban mozog - EZ van amiatt, hogy csapatjáték, tehát akármilyen szuperember is valaki, soha sem lesz 70-80-100 körül a WRje.
A jó játékos a csapata hasznára van, tbb sebzést ad le, többet öl, többet spottol, ezért a csapatának hosszútávon nagyobb az esélye a győzelemre. A jó játékos pl gyakrabban tud a mérleg nyelve lenni, esetleg lehozza a meccset egyedüliként a túloldalon lévő 4 ellenféllel szemben stb stb.
Mindez hosszútávon jelentkezik.
És ezért nem lejhet azt mondani, hogy a stat nem számít, mert ha nem számítana, akkor a jó játékosoknak se lenne jobb, a rosszaknak meg rosszabb a győzelmi rátája. -
De csini!
Valami rokony? :) -
Ezért kérdeztem. 27 db tier 10-esed van és még 57 jármű? 
-
suba53 #273557 Ezt meg hogy? 
A legtöbb tankkal 60% körüli WR, vagy még magasabb.
Mik kell egy ilyen teljesítményhez, amikor a játék statisztikai véletlenszerűségei mellett jó ha az 50% összejön?
Kérem a receptet. :-)
Egy ember ennyire meghatározó lehet randomban, hogy egyedül ennyire borítsa a statisztikát? -
Milyen modokat hasznal ebben a videoban? A feher tankok, meg az a meno hitzone erdekelne :D -
lammaer #273555 -
csagataj #273554 1. Szinte csak munkahelyen és napközben játszom, hogy megmentsem a házasságom, így a cévézés kimarad. Anélkül meg minek?
2. Még 57 jármű. A törpék nem érdekelnek csak a tízesek, így sohasem fogom megszerezni. -
Csagataj?
1, Hmm miért nem vagy a klánban?
2, Mi hiányzik még a Senior Technical-hoz?
-
csagataj #273552 1. Diegho azt kérdezte, hogy játszani is megtanult-e az igeosztás közben. Gondoltam, ha belinkelem a noobmeterről az adatait az használhatóbb válasz, mint, ha beírnám, hogy tud játszani.
2. A nevét azért nem takartam ki, mert korábban már linkelt be replayt. Én is csak innen ismerem a játékbeli nevét. -
stork13 #273551 Ez nem válasz.
Erre be lehet linkelni ezt az összehasonlítást és alul maradt vele szemben.
Ez max e-penis lóbálás.
-
darkwraith #273550 azért a nevét kitakarhattad volna :d -
csagataj #273549 A válasz. -
demoneye #273548 Az a beszúrás nem tóm,h került oda. -
demoneye #273547 Hosszù hallgatás után újra itt. Ez olytan mint a drog. Egyszer feljössz és az életed része lesz. Sürübben jöhetnél rendet tenni... -
OFF (de nagyon jó)
CSAPATMUNKA :)))
-
lol, te itt? -
diegho™ #273544 Látom mostanában ilyen megmondóember lettél. Játszani is megtanultál közben, vagy csak a vakok között osztod félszeműként az igét? Persze a kérdés költői volt, hiszen tudjuk a nemleges választ :)
Mellesleg én sem bírom a gold ammosokat, de az, hogy valaki 1-2 lövést lead azzal döntő pillanatokban, az bőven belefér. Egyedül a brutális gold ammo spam ami kiborító, a néha 1-2 lövés senkit nem zavar. Én is lövök napi kb 5-öt, minden tankon van annyi, hogy a még megfordítható helyzetekben elég legyen, de amit te művelsz, az már kicsit sok. -
Hmm már megint hol a kép?
-
Valaki csak kinyírta az Excelsiort, és a bagázsát... Mondjuk konkrétan a replayen nálam az Excelsior azután spotolódott, hogy rálőttél, és mondta, hogy lepattant. :D -
Említett szituáció.
Hol a csapatom? Egyedül a PzIIIa mozgott. Át a "K" vonalon, utána fel a nulláson. Gyakorlatilag egyedül hagytak koncnak. Szóval szerintem a csapat állást hiába hozod fel.
-
Betojt, biztosra ment, mind1, egy a lényeg, goldnoob, és kész. :) -
AlucardHuN #273539 Jeff szerintem te ezt már direkt csinálod:DDD Ez olyan mintha én KT-val pattannék egy kv1s magic frontrészéről és goldot töltenék rá. xD -
Oddball29 #273538 Hp-d a pattanónál még 400 volt, az állás 8:9, és csak az Excelsior támadott éppen.
Ha már így rám kérdeztél, sztem csak betojtál. -
Oddball29 #273537 Autobounce az ugyanúgy autobounce apcr-re is. Egy Matilda oldalról na nehogy már olyan ijesztő legyen.
Némelyik beforgatott hatos, vagy a hetesek, na az más. -
A szituáció szerint 1 vs 5, nekem 200 hp-m van mikor az Excelsiorra rálőttem. Egy lövésem simán lepattan, aminek nem kellett volna. Ezután (CSAK EZ UTÁN) töltöttem be a goldot és lehoztam a meccset. Ezt még a bíróság is megadná jogos önvédelemre.

Vannak alkalmak amikor igenis ajánlott használni, ezzel a replayyel ezt akartam demonstrálni.
De úgy látom nem sikerült. Na mindegy. -
Oddball29 #273535 108 a minimum roll, sh@t happens. Rálősz még egyszer. -
"De mint egy pánikoló noob."
Na ezt a kritikát elfogadom mert jogos.
Azt mondod hogy a 145-ös pennel át kellett volna lőnöm a 110-es páncélt. Na látod itt a bibi, mert nem ment át. Akkor most? Ilyenkor mi van? Az elmélet összeomlott. Nesze neked random pen. Ha még egyszer bedobja a random Isten akkor vége, mert huszon valamennyi hp-val nem élem túl. -
Toweliee #273533 "Üreges töltet, sokszoros hatás
A kumulatív lőszer olyannyira magyar találmány, hogy a nemzetközi szakirodalom az üreges eszközök működési elvét azóta Misnay-Schardin-effektusnak hívja. A manapság használt kumulatív hatású robbanóeszközök jórészt Misnay József hadi műszaki törzskari őrnagy által, a Királyi Magyar Haditechnikai Intézetben 1938-1944 között kifejlesztett fegyvereket veszik alapul. Persze voltak hasonló érdeklődési területen dolgozó kortársai, német fizikusok a harmincas évektől foglalkoztak az üreges töltetek elméleti problémáival. Ám magyar műszaki tiszt komoly, a háborúban is bevethető gyakorlati eredményeket ért el: a 43M kumulatív és a LŐTAK-nak nevezett lövő tányéraknát egyaránt bevetették, mi több, a Keleti-Kárpátokban kialakított védelmi vonalat valósággal telerakták efféle robbanóeszközökkel, bár a háború végkifejletét hathatósan már nem tudták befolyásolni."
Forrás -
Na látod. Miről van szó, és ezt még meg is kérded?
Ahh, foglalkozok én veled...
Nézd meg!
Egy szép és rózsaszín világban ezzel egy KV-1-et úgy le lehet bontani nullára hogy még csak meg sem sebez. ELMÉLETILEG! De a gyakorlat mindig más -mint tudjuk- mint az elmélet.... -
Oddball29 #273531 Egyszer lepattantál, az csak pech. Van ki 110mm-es frontja, neked 145 normál pened. Ráadásul top tier voltál, én be se töltöttem volna.
De mint egy pánikoló noob. -
foxbat88fx #273530 mert miről van szó?
h nem tudod átlőni a listán lévő tankokat AP-vel? nane -
Na látod. Ezért írtam hogy tipikus. Bele vau, közben gőzöd sincs miről van szó. Miért kell ez?
Maala ez brit, nem az orosz. Összekeverted. Ez a sokkal jobb Churchill.