banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Fefe82
    Értem én a mondanivalód!(bár annyit a magánélet munka ,asszony )mellett nem lehet játszani,én is úgy vagyok ,hogy megcsinálom a napi küldetést és kész!Bár valszeg én is azok közé tartozok akiket irányítani kell egy század/CW során,de ezzel nincs is gond,nem tudok annyit áldozni rá,hogy az általad leírt kutakodást megtegyem!Azt is vágom,hogy felállított szisztem alapján gázolsz randomban!azt is értem ,hogy képes vagy eldönteni egy random csatát,nekem is ,mint mindenki másnak is néha sikerül,gondolom neked többX is!DE ha egyedül vagy randomban,se szakasz ,se épkézláb társak ami mostanában döntően jelentkezik,hiába lősz 6-7-8k dmg-t mégis loose,mert mire egyedül a kigondolt pozíciót tartos,(ha mákod van ,van aki segít) de ez ritka,és az eredmény pl 11-3 amit te egyedül lőttél (3) és azt a 7-8 k dmg-t addig lövöd be amíg ki nem nyírnak!nem általános persze a 7-8 k dmg,de hogy 5 csatából 3x minimum 13-2 az eredmény a csata első 4 percébe az tuti!!Nem látok erre megoldást (én)gondolom benned megvan az a + ami ezt feljavítja de sztem neked is 5-2 csata tuti tehetetlen bukta!mert amikor a kukik egy tizes tankba azt hiszik elpusztíthatatlanok akkor már megette a fene!