418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csn tamás
    kv-1s vagy T-150? merre érdemes haladni?
  • VanDaal
    Ez igaz :D

Arty szaporulatról:
    Közepes tierekben (t4-7) valamicskét buffolgattak rajtuk, topokhoz nem nyúltak.
    Szerintem inkább csak rájöttek, hogy mégse lettek annyira agyon nerfelve, mint ahogy az le lett kommunikálva elsőre, és alkalmazkodtak a körülményekhez. Illetve akik a nerf után talán dacból is abbahagyták az artyzást, mély sértettségük jeleként, azok újra engedtek a sötét oldal csábításának :)
    Valóban távol áll a jelenlegi helyzet a nerf előttitől, csak már én is hozzászoktam a jóhoz, és meglepődök, mikor telibevernek, mert könnyelműen helyezkedtem :D
  • lammaer
    Nekem egyszerűen annyira érdektelen és unalmas az arty gameplay, hogy egy kör artiban csak nekem lenne büntetés.
    Egy német meg egy orosz artym volt régebben, de azok is eladva, legénység is átképezve vmi rendes tankba.
  • Tono34
    Ilyenkor szoktam "büntető" kört menni artival, bár ez számomra is büntető kör...
  • R3nton
    Most is 8 TD szemben high tier. Kemeplnek a bázison. Új pálya, azt hittem jó leszek ott fedezékben. Hát nem, persze úgy lőttek ki, hogy ne villantak fel. Pedig próbáltam én nekik visszalőni...

Még meddel hagyján, azokkal beültetem őket. :D De modnom, most kihúzom a 113-t. Oké nem rossz tank meg élvezem is, de ezek a körök, mikor 8-10 nagy TD van szemben, hát mit ne mondjak, finoman fogalmazva érdekes.
  • lammaer
    Lehet, akkor engem ezért nem zavar az artik jelenléte - ritkán viszek TDt.
  • lammaer
    Az én játékmenetemre az ellenség káros, az aki nem piros. Mindegy hogy miben ül :D
  • Tono34
    Szerintem sokan unják a rengeteg TD-t.
  • lammaer
    Volt vmi buff hogy jönnek vissza?
    Sok vizet nem zavarnak, mostmár sztem nem uralják a csatateret mint régen még akkor se ha 4-4 van egy oldalon.
  • R3nton
    Amúgy is sokkal károsabb hatással vannak a TD-k a játékmenetre, mint az artyk
  • R3nton
    Inkább a retardáltság fő jele
  • lammaer
    Hehe, mindíg kell bővíteni a rajongótábort, hogy legyen sok álregem aki majd kiáll mellém egy vitában :D

Az pedig normális hogy nem értünk egyet az említett témákban, viszont sztem ettől függetlenül felesleges újra-meg-újra felhozni, mert egyszerűen csak flémkeltésre jó, nem tudunk róla konstruktívan beszélni úgy, hogy ne elkoptatott érveket majd ebből kifogyva vérmérséklettől függően jelzős szerkezeteket vágjunk egymás fejéhez vagy megsértődjünk :D
  • kisokka
    Még én kapcsoljam ki? Én kérek elnézést, hogy próbálok tisztességesen játszani, csapattársakat nem kilődözve :)
    Nem vagyok hajlandó ilyenek miatt elcseszni még egy rakat időt azzal, hogy kikapcsolok. Kapcsolja ki ő, vagy banolják a francba.
  • kisokka
    Nem az zavar, ha kilövi az artyt, hanem a pecsét, amit ezzel rányom a csatára.
    Mindenki a reporttal és a cseteléssel van elfoglalva és tuti bukjuk az egészet(aki meg éppen játszana, mint én, szépen szívjuk a rudit). Ráadásul, aki nem vágná le egyből, hogy ennek a balfasznak csak az artystákkal van baja, meg menekül egyenesen az ellen szájába
  • patchaou
    Ugyanígy Te is kikapcsolhatod, mert ahogy az arty a játék része, az a játékos aki kilövi a sajátját ugyanúgy a játék része :) Én is ezt tettem. Nekem nem tetszik sokminden a játékban de főleg a játékosok nem, úgyhogy már csak akkor játszom a wottal, ha nagyon kellek.
  • VanDaal
    Én nem is lődözöm ki őket, csak megemlítettem, hogy lassan vége a nerfelésük óta tartó arany életnek :)
  • bigmano
    A Noobmeter behalt vagy csak nekem nem akar frissíteni?
  • kisokka
    El. Viszont a saját artyk kigyilkolása régen sem volt elrettentő az artystáknak, most se lesz az. Felesleges időpazarlás.
  • kisokka
    Én se szeretem az artykat, de hol érdekel engem, hogy korábban kilőtte valaki? Mi közöm hozzá és MIÉRT kell ezért elbaszni a csatámat? Kisgyerekes idióta felfogás, ha nem tetszik neki, ki lehet kapcsolni ezt a szart és zúzni mással, vagy lehet menni kocsmázni, hokizni, bánom én...
    Nem tudom mennyi ban jár egy ilyenért, de biztos nem elrettentő erejű, mivel sokszor látni ilyet ismét. Lője ki az ellen artyját, még hálás is leszek neki. Piszok idegesítő, amikor ezzel megy tönkre az ember csatája(és LEGFŐKÉPPEN az ideje), mert valami buzinak nem tetszik valami.
  • VanDaal
    Jól elszaporodtak megint... oldalanként 2-3 arty szinte fix minden csatában.
  • patchaou
    Mi volt a neve? Küldenék neki egy bónuszkódot :) Ha több ilyen artygyilkos lenne, szebb lenne a wotos élet :)
  • kisokka
    Micsoda öröm, amikor nem megy jól a játék, nagy ritkán összejön valami, de akkor is. Ma reggel felkelt az ágyából valami mocskos fasszopó, aki azzal kezdte az ÉN csatámat, hogy két artyt zsigerből kilőtt. Nem elég, hogy hátrányba hoz minket ezzel, de ilyenkor mindenki a reportolással van elfoglalva(jogosan). Csípőből bukó, viszlát jó kilátások.
    Életre szóló bant adnék az ilyen férgeknek, akik hobbiból csapattársakat lövöldöznek, ráadásul Tier 10-es szutykokban ülve.
  • VanDaal
    Na szép, már a kezdőknél kezdenéd az agymosást, mert őket még könnyebb befolyásolni? :D
    Ha kevesebben írják, hogy sok a hülye a játékban, az még nem fogja csökkenteni a számukat, és a győzelmi aránnyal, vagy a sorozatos lepattanókkal kapcsolatos véleményeddel sem ért ám egyet mindenki :D
  • R3nton
    *ja igen és akkora (reggel van még)
  • toocha
    Szabin vagyok! Hehehe....!
  • R3nton
    Jó tank, de én sem szeretem igazán. T69 nekem sokkal jobban fekszik például, ha már táras.

Azért mednek nem nevezném, mert medhez képest úgy fordul, mint egy anyahajó, ha igen és akkor célpont, mint egy emeletesház.
  • lammaer
    GDPt meg majd én tolom, mi? :)
  • toocha
    Jó reggelt! Megy most az xvm, vagy megint sikerült elcsesznem?
  • lammaer
    Mit kéne csináljon az a szerencsétlen tank hogy belopja magát a szívedbe? Sztem a legjobb T8 med :)
  • lammaer
    Szia újonc :)

Ha van egy kis időd - és legyen - akkor fenn a tankos kép alatt van egy "FAQ - GYIK avagy Gyakran ismételt kérdések", ott nagyon sok kérdésedre választ fogsz kapni, mert nektek írtuk össze.

Konkrétan itt van ez alsőre a válaszod :)

Isten hozott a WOTban, és lehetőleg kerüld a slágertémákat mint pl "jajistenem, sok a hülye a játékban csak én vagyok pró", "csal a játék, szergej engem figyel és direkt elrontja a győzelmi rátámat", "hogy lehet az véletlen hogy 3x egymás után nem sebez a lőszerem" stb stb.

Különben jól megleszel trollkodva, mert felkerülsz lámabácsi listájára :D Meg akkor is ha nem olvasod el a FAQt, mert akkor feleslegesen gürcöltünk. :)
  • dante3
    Végre egy jó kör

• madmanic
    De be ám

T29 ből ki sem akarsz majd szállni
  • Maala
    Btw, átálltunk téli időszámításra, reggel 6-ra tolódott a napváltás.
  • popey8
    Meglett az ace tanker az 50 100-zal, de még így se lopta be magát a szívembe a kicsike Az idióta csapat megint nem volt a helyzet magaslatán. Biztosan mondhatom, hogyha én nem vagyok ezek az agyhalottak kikapnak.

Replay

• AlucardHuN
    Bár néha ez helyzetfüggő. (pl papír TD-k , artyk ellen a nagyobb sebzésért néha használlnak HE-t, meg van egykét tarack aminek olyan ap-je van ami jól célozva hatékony de nézd meg az adatokat a lőszerekről meg a lövegekről aztán rájössz magad is)
  • davidbog
    Jó kör, de az IS-7 szempontjából semmi extra. Az a tipikus közelharc amit az IS-7-el erőltetni kell, a fos célzási idő miatt. A csapat volt jó és szépen összedolgozott, arra jó példa a repley. Jól használtad ki az M103 roncsát és jó célpontokat lőttél (pl nem az alig élő E-50M-et hanem a Pattont). A csapat is sokat hozzá tett, hogy túléld. A Lorraine simán bevállalta a T30 lövését (lehet hogy nem direkt de akkor is jól jött), a T57 és a szakasz társad végig követett és támogatott. Az ellenségnél az E-50M és a Patton vagy mi volt kicsit eltöketlenkedte, túl későn vonultak vissza. Meg egyáltalán miért ott voltak, nekik kellett volna várni téged a középső kis részen nem az M103-nak. A két IS-7-esük meg nézegetett a kezdőpozición mint lófasz a lakodalomban.

Egyetlen kivetnivalót találok ami az IS-7-hez szorosan kapcsolódik: túl bátran lősz sniper nézet nélkül és nem mindig várod meg a célkör teljes beszükülését. Ebből most talán csak 2 lövés ment kárba, de jellemzően nekem több szokott. Én még ilyen távolságból se lövöldözök vele ennyire magabiztosan, ahhoz szerintem nem elég jó a DPM-je és a homlokpáncélja.

Az IS-7-est szemből lőtték át talán csukaorr hegesztésének bal oldalán. A lövedék kicsit srégen mehetett szerintem a jobb oldali üzemanyagtartályba csapodótt. Ha jól emlékszem az üzemanyag két oldalt van a futógörgők magasságában azok mögött, talán 2-3. görgőnél kezdődik és a teljes hossz 40%-át teszik ki. De azért jobb ha megnézitek valami 3d-s modellen.

Ami ízlés kérdése és engem nagyon zavart, hogy miért a játékosok neve van kiiratva? Fixed kamerából néztem és majdnem megölt a kíváncsiság mi lehet az a TD. :D Aztán kiderült hogy a T30.
  • AlucardHuN
    Természtesen páncéltörő tipusú lövegekbe mint a T1 76-osa AP, a tarackokba amiknek alapból kicsi az átütésa de nagy a sebzése HE-t.
  • electrik
    És melyik a legjobb mármint amit érdemes használni?
  • Maala
    Ha 3 van, akkor az első a sima AP, a második a goldért IS kapható prémium lövedék, a 3. a HE lőszer.
  • electrik
    Még1 HE vagy AP töltény?:)