A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #273733 Jó kör, de az IS-7 szempontjából semmi extra. Az a tipikus közelharc amit az IS-7-el erőltetni kell, a fos célzási idő miatt. A csapat volt jó és szépen összedolgozott, arra jó példa a repley. Jól használtad ki az M103 roncsát és jó célpontokat lőttél (pl nem az alig élő E-50M-et hanem a Pattont). A csapat is sokat hozzá tett, hogy túléld. A Lorraine simán bevállalta a T30 lövését (lehet hogy nem direkt de akkor is jól jött), a T57 és a szakasz társad végig követett és támogatott. Az ellenségnél az E-50M és a Patton vagy mi volt kicsit eltöketlenkedte, túl későn vonultak vissza. Meg egyáltalán miért ott voltak, nekik kellett volna várni téged a középső kis részen nem az M103-nak. A két IS-7-esük meg nézegetett a kezdőpozición mint lófasz a lakodalomban.
Egyetlen kivetnivalót találok ami az IS-7-hez szorosan kapcsolódik: túl bátran lősz sniper nézet nélkül és nem mindig várod meg a célkör teljes beszükülését. Ebből most talán csak 2 lövés ment kárba, de jellemzően nekem több szokott. Én még ilyen távolságból se lövöldözök vele ennyire magabiztosan, ahhoz szerintem nem elég jó a DPM-je és a homlokpáncélja.
Az IS-7-est szemből lőtték át talán csukaorr hegesztésének bal oldalán. A lövedék kicsit srégen mehetett szerintem a jobb oldali üzemanyagtartályba csapodótt. Ha jól emlékszem az üzemanyag két oldalt van a futógörgők magasságában azok mögött, talán 2-3. görgőnél kezdődik és a teljes hossz 40%-át teszik ki. De azért jobb ha megnézitek valami 3d-s modellen.
Ami ízlés kérdése és engem nagyon zavart, hogy miért a játékosok neve van kiiratva? Fixed kamerából néztem és majdnem megölt a kíváncsiság mi lehet az a TD. :D Aztán kiderült hogy a T30.